2018 B GRUBU LİSANS SIFIRDAN DERSE BAŞLAYANLAR

programları yoğun olan insanlar her zaman başarıyor. bir işe odaklanmak elbette çok önemli ama konu kpss olunca bu geçerli değil :) en iyisini yapıyorsun bence. hem iş hem de kpss en güzeli. bi de formasyonun varmış. oh oh :)

İşe başlamadan önce bütün gün evde hiç verimli olmuyordu zaten. Şimdi kaç parçaya bölünecegim bilmiyorum ama üstesinden gelecegim inş..Bu sayfa da bizler için motivasyon kaynagi olsun

ben de bayramdan sonra başlayacağım tam gaz artık korksun benden kpss yeter canımı yaktığı yıllar

Merhaba arkadaslar ben de araniza katilmak istiyorum yas 28 evliyim 10 gunluk bebegim var ben de 2018 icin son diyenlerdenim o yuzden simdiden baslamak istiyorum yalniz 40im cikmasini bekleyeceğim annem falan yanimda oldugu icin suan duzenimi kuramam.yalniz kaldigim zaman sifirdan baslamayi düşünüyorum.

2 sene dün gibi geçer zaman bi bakıosun gelmiş çatmış başarılar şimdiden

ben de sıfırdan başlayacağım çok biliyorum dediğim konularda hep hata yapıyorum en başta mat ve tarihten başlamak istiyorum ama bir yandan da tüm konulardan konu konu gidecğeimiz bir ders planı bulduk onu da izleyebilirim ama 2018 benim için de son

Bence haftalik program yapalim hangi gun hangi ders calisilacak kac soru cozulecek gibi hedefler olsun ona gofe bildirimler yapalim yapmayanlara ekstra soru cozme cezalari falan olsunki daha programli ve azimli gidelim

Ben 1 hafta sonra calismaya basliyorum aranizda baslayan var mi?

Merhaba kızlar beni de aranıza alır misiniz? Ben evliyim bir tane kizim var o yüzden şimdiden çalışmaya karar verdim. Başka şansım yok zaten. Bu yılki sınava hazirlanmamistim kızımdan dolayı. O yüzden kaynak yok elimde. Araştırma yapıyorum. Hangi kaynakları kullanıyorsunuz siz ? Konu anlatım ve soru bankası için ayrı ayrı hangi yayınları tavsiye edersiniz?

pegem yayınlarını övmüştü geçen sene arkadaşlar öneririm canım ben de erkenden başlayacaklardanım ama zaman geçiyor bayramlar çok zaman harcadı

Tamam canım benim teşekkür ettim. Düzenli bir çalışma ile devam edersek çok zaman var kazanabiliriz bence. Inşallah her sey istediğimiz şekilde olur

arkadaşlar ben yarın çalışmaya başlıyorum aranızda bana katılmak isteyen var mı beraber motive olarak çalışalım önümüzde yolumuz uzun oldugu için motive olmaya ihtiyacımız var yoksa daha çok diye önemsemeyebiliriz.evet var mı bu yola benimle baş koyan?

Sevindim canim yalniz burda kimse aktif degil konu sahibide ilgilenmedigi icin ben baska bi topige gectim link vermiyorum ayip olmasin istersen sen de orda paypasim yapabilirsin
yok canım link verebilirsin ayıp olur mu hiç ben memleketten yeni geldiğimden evin temizliği kışlıkları çıkarmak falan derken pek yazamadım hırsa gelmek lazım tam istediğim gibi başlayınca tek tek yazacağım zaten çalıştığım konuları

bir yandan da zikir gurubum var onları takip ettiğimden yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…