Ben varım tatlım ben de hemen hemen aynı durumdayim yaş olarak 2018 den sonra denemem ilk bu sene girdim olmadı şu an 7 aylık hamileyim doğumdan sonra en kısa zamanda mat la başlayayım diyorum Çalışmaya bakalım2018 e benden başka hazırlanan olmayacak heralde:)
ay canım bana da dua et biz de eşimle bebek de istiyoruz ama hayırlısı..Ben varım tatlım ben de hemen hemen aynı durumdayim yaş olarak 2018 den sonra denemem ilk bu sene girdim olmadı şu an 7 aylık hamileyim doğumdan sonra en kısa zamanda mat la başlayayım diyorum Çalışmaya bakalım
Allah gönlünüzè göre versin tatlım inş. Hayirlisiyla nasip eder rabbimay canım bana da dua et biz de eşimle bebek de istiyoruz ama hayırlısı..
ben herkese artık sınav yok dedim yoksa eşimin ailesi bozuk bant gibi her seferinde beni deli ederler şiştim laflarından
Hoşgeldin sende bizdensin :))Merhaba,
ben de evli,otuz yaş üzeri vede iki çocuklu olarak 2018 kpss.ye girmeye karar verdim,umarım vazgeçmem :)
3 senelik evliyim canım kitaplarımı ayarladım eksik kitaplarım var onları temin etmem lazım ama netten videolar buldum onlarla başlayacağım tarih falan bir yandan da mat bir sözel bir sayısalla ilerleyeyim diyorumAllah gönlünüzè göre versin tatlım inş. Hayirlisiyla nasip eder rabbimen güzelini yapmışsın başladın mi sen çalışmalara ne zamandır evlisin bu arada
hoşgeldin canım aramıza vazgeçme ama kimselere de deme benim kafamın etini yediler kaynana yetiyor zaten tek başıan bana iş bul çalış demeye başladı bir yandan çocuk da yap diyor olsun diyor oooo ALLAH hayırlısını nasip etsin ama anlayışsız büyükler zor umutlarını kırdım daha sınav falan konuşmak istemiyorum dedimMerhaba,
ben de evli,otuz yaş üzeri vede iki çocuklu olarak 2018 kpss.ye girmeye karar verdim,umarım vazgeçmem :)
Hoşgeldin canım alan sınavın varsa değerlendir bence de ben mecbur 2018 de gircem artıkGünaydın kızlar.
Benimde maalesef bu yıl kötüydü sınavın.
2017 alandan da mı girsek acaba sizin bölüm neydi.
2018 e şimdiden başlasak ancak bitiririm zaten.
ben de 2017 ye girmeyi düşünüyordum ama planları uymadı şimdi diyorum önümde tek 2018 var kpss ancak yetiştiririz gerçekten deGünaydın kızlar.
Benimde maalesef bu yıl kötüydü sınavın.
2017 alandan da mı girsek acaba sizin bölüm neydi.
2018 e şimdiden başlasak ancak bitiririm zaten.
çok az canım eski notlarımı düzenleyeceğimBen buralardayım da calismaya çooook sonra baslayabilcem sen başlayabildin mi nası gidiyo