2018 B GRUBU LİSANS SIFIRDAN DERSE BAŞLAYANLAR

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.027
28.248
Merhaba arkadaşlar ben artık 2018de de olmazsa daha da giremem diyorum 33-34 yaşına girmiş olacağım ALLAH nasip ederse girmeye içinizde dershaneye gidecek arkadaşlarda olursa notlarını falan paylaşırsa sevinirim soruları yazalım tüm derslerden güncel bilgileri paylaşalım not not bir yeni bilgi duydunuz hemen paylaşalım birbirimize bu sınavda yaren olalım benim buna çok ihtiyacım var bekliyorum sınavcı arkadaşlarımı ben kamu yönetimi
mezunuyum hadi bakalım şimdiden hepimize kolay gelsin..

2018 e benden başka hazırlanan olmayacak heralde:)

2018 e benden başka hazırlanan olmayacak heralde:)
Ben varım tatlım ben de hemen hemen aynı durumdayim yaş olarak 2018 den sonra denemem ilk bu sene girdim olmadı şu an 7 aylık hamileyim doğumdan sonra en kısa zamanda mat la başlayayım diyorum Çalışmaya bakalım

ay canım bana da dua et biz de eşimle bebek de istiyoruz ama hayırlısı..
ben herkese artık sınav yok dedim yoksa eşimin ailesi bozuk bant gibi her seferinde beni deli ederler şiştim laflarından

ay canım bana da dua et biz de eşimle bebek de istiyoruz ama hayırlısı..
ben herkese artık sınav yok dedim yoksa eşimin ailesi bozuk bant gibi her seferinde beni deli ederler şiştim laflarından
Allah gönlünüzè göre versin tatlım inş. Hayirlisiyla nasip eder rabbim en güzelini yapmışsın başladın mi sen çalışmalara ne zamandır evlisin bu arada

Allah gönlünüzè göre versin tatlım inş. Hayirlisiyla nasip eder rabbim en güzelini yapmışsın başladın mi sen çalışmalara ne zamandır evlisin bu arada
3 senelik evliyim canım kitaplarımı ayarladım eksik kitaplarım var onları temin etmem lazım ama netten videolar buldum onlarla başlayacağım tarih falan bir yandan da mat bir sözel bir sayısalla ilerleyeyim diyorum

Merhaba,
ben de evli,otuz yaş üzeri vede iki çocuklu olarak 2018 kpss.ye girmeye karar verdim,umarım vazgeçmem :)
hoşgeldin canım aramıza vazgeçme ama kimselere de deme benim kafamın etini yediler kaynana yetiyor zaten tek başıan bana iş bul çalış demeye başladı bir yandan çocuk da yap diyor olsun diyor oooo ALLAH hayırlısını nasip etsin ama anlayışsız büyükler zor umutlarını kırdım daha sınav falan konuşmak istemiyorum dedim

Günaydın kızlar.
Benimde maalesef bu yıl kötüydü sınavın.
2017 alandan da mı girsek acaba sizin bölüm neydi.
2018 e şimdiden başlasak ancak bitiririm zaten.

Günaydın kızlar.
Hoşgeldin canım alan sınavın varsa değerlendir bence de ben mecbur 2018 de gircem artık

Günaydın kızlar.
ben de 2017 ye girmeyi düşünüyordum ama planları uymadı şimdi diyorum önümde tek 2018 var kpss ancak yetiştiririz gerçekten de

2017 yayınlı konu anlatım set alacağım bakalım yediiklim övüyorlar o da payağı pahalı ucuzlamasını bekleyeceğim

arkadaşlar 2017 baskılı yeni kitap serisi alırsanız yorumlarınızı bekliyorum

tarih notlarım yarım kalmıştı onu tamamlayacağım tarihten çalışmaya başladım yani bakalım hayırlısı

Ben buralardayım da calismaya çooook sonra baslayabilcem sen başlayabildin mi nası gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…