- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
tamam canım merak ettim planı planlı çalışmak çok önemli uykumu da düzene sokmam lazımÖzelden göndereyim çünkü ordan indiriyorsun :) bi bakayım hemen nerden bulduğuma özelden göndereyim sana da bi de sen bak bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım merak ettim planı planlı çalışmak çok önemli uykumu da düzene sokmam lazımÖzelden göndereyim çünkü ordan indiriyorsun :) bi bakayım hemen nerden bulduğuma özelden göndereyim sana da bi de sen bak bakalım
Bakınca yorumlarsan sevinirim hem beraber o plana göre başlayabiliriz belki öyle olursa birbirimizi motive ederiz ama benim ona başlamam için 3 hafta var şu an memleketimdeyim 3 hafta sonra İzmir e döneceğim kitaplarım falan hep orda Beklerim dersen birlikte bi plan yaparız ama çok gaza geldim şimditamam canım merak ettim planı planlı çalışmak çok önemli uykumu da düzene sokmam lazım
akşama bakayım canım yorumlayalım beraber..Bakınca yorumlarsan sevinirim hem beraber o plana göre başlayabiliriz belki öyle olursa birbirimizi motive ederiz ama benim ona başlamam için 3 hafta var şu an memleketimdeyim 3 hafta sonra İzmir e döneceğim kitaplarım falan hep orda Beklerim dersen birlikte bi plan yaparız ama çok gaza geldim şimdi
Bende peşinden gelirim o zaman :) Ramazan Yetgin di sanırım onun videoları ile tarih çalışmayı düüşnüyorum videodaki notlarıda kitap şeklinde yapmış hem onları da alırımakşama bakayım canım yorumlayalım beraber..
ben de bayramdan sonra tam başlarım canım yoksa biz de bu haftasonu bayram için memlekete gideceğiz
ben de onun 2016 videolarını izleyeceğim canım kitabı da çıkmış evet duydum ama kaynak şuan alamam elimdekilerle idare edeceğim zaten videoyu dinledikçe kendi notlarımı yazarım kendi notlarımı düzenlerim ben de oradan başlayacağım çalışmaya..Bende peşinden gelirim o zaman :) Ramazan Yetgin di sanırım onun videoları ile tarih çalışmayı düüşnüyorum videodaki notlarıda kitap şeklinde yapmış hem onları da alırım
Bende konu konu olanı indirdim hemen onunla gideceğim sanırım bana uygun geldi tabi konular uyuşuyor mu bakmak lazımben de onun 2016 videolarını izleyeceğim canım kitabı da çıkmış evet duydum ama kaynak şuan alamam elimdekilerle idare edeceğim zaten videoyu dinledikçe kendi notlarımı yazarım kendi notlarımı düzenlerim ben de oradan başlayacağım çalışmaya..
gönderdiğin planlardan ben en çok canım konu konu olanı beğendim
konuları yazarız olmadı kendimiz ben de onun çıktısını alayım diyorumBende konu konu olanı indirdim hemen onunla gideceğim sanırım bana uygun geldi tabi konular uyuşuyor mu bakmak lazım
Bende öyle yapıcam düzen olmazsa hiç olmuyor çünkükonuları yazarız olmadı kendimiz ben de onun çıktısını alayım diyorum
ben de çok korkuyorum yine 2018 e kadar konuları bitirmemiş kendmden emin olmayarak sınava girersem bir daha kendimi affedemem yoksa benim de amacım 2018kızlar maşallah başlamışsınız çalışmalara...ben 2017 ye girmeyeceğim...Tek bir yıl sıkı çalışmaya enerjim var,onu da 2018 için saklıyorum :) aslında iki seneye yaymak en güzeli ama ders çalışma işi uzayınca sıkılırım,motivasyonum düşer benim kendimi biliyorum.2017 mart nisanlarda başlarım sanırım bende,katılırım aranıza .
ben de çok korkuyorum yine 2018 e kadar konuları bitirmemiş kendmden emin olmayarak sınava girersem bir daha kendimi affedemem yoksa benim de amacım 2018
AMİN CANIM..inşallah hepimiz konuları bitirmiş ,üstüne bolca tekrar yapmış, deneme çözmüş ,kendimizden emin olarak katılırız sınava Allah hepimize kolaylık versin.
İLk kez duyuyorum bunu bi ara bakıcam nasılmışKızlar aranızda pomodoro tekniğini uygulayan var mı? Şimdi ona başlayacağım.
Uzun süre çalışamıyorum. Muhakkak bir bahane bulup çalışmayı bırakıyorum.
25 dakika çalışıp 5 dakika dinlenme metodu iyi gibi. 4 kere yapınca (4 pomodoro) 2 saat çalışılıyormuş, ara vererek dikkat toplanmış şekilde çalışıldığı için de kalıcı belleğe kaydediliyormuş. hem de herkes 25 dakika hiç başka bir şeye kaymadan dikkatini toplayıp çalışabilirmiş.
2 saat sonunda 25-30 dakika ara verilecekmiş.
bu şekilde günde 4 ile 16 pomodoro yapılırmış.
yani günde 2 ile 8 saat arası ders çalışma.
http://tomato-timer.com/#
Bende öyle düşünüyorum ama diyorum ki acaba 1 haftalık programı 2 haftada bitirip daha sindire sindire mi çalışsam nasılsa vakit çok yakonu konu olan ders programıyla başlayacapım kesin kafama çok yattı artık haftalık konuları yetiştirme çabası olunca da kendime göre ayarlarım günlük çaloşma zamanlarımı
olabilir zaten yetişmediği zaman olacak ona göre ayarlarsın planını ben de tam anlamadan hemen dğer konuya atlamamBende öyle düşünüyorum ama diyorum ki acaba 1 haftalık programı 2 haftada bitirip daha sindire sindire mi çalışsam nasılsa vakit çok ya