- 19 Kasım 2010
- 715
- 562
Hangi dersten başlamayı düşünüyosunçok az canım eski notlarımı düzenleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi dersten başlamayı düşünüyosunçok az canım eski notlarımı düzenleyeceğim
TARİH CANIMHangi dersten başlamayı düşünüyosun
Kolay gelsin canım ya tarih beni zorluyorTARİH CANIM
aynen beni de canım gözümde büyüttüğüm ders iyice kafama işlemeliyim yanında da mat çalışacağım ikişerli diyorumKolay gelsin canım ya tarih beni zorluyor
ben de kendime bir program oluşturacağım nete gireceğim zaman yemek yapacağım ders çalışacağım disipline getireceğim kendimiBu senekine hazırlanacaktım güya ama öyle olmadı işte hayat gerçekten çok garip hiç bir plan tutmadı ve ben aldığım o kitaplarla öylece kaldım . 2018 e hazırlanacağım bende ama şu an tatildeyim kendime bir program oluşturmam lazım . Umarım çok geçmeden ve yılmadan aranıza katılmış olurum :)
Eğer yapabilirsm bende öyle yapmak istiyorum yoksa bir düzen tutmuyorben de kendime bir program oluşturacağım nete gireceğim zaman yemek yapacağım ders çalışacağım disipline getireceğim kendimi
evet nette bazen çok zaman harcıyorum eşim kızmalara başladı kafanı odakla sdece derslerine sonra da milletin başarısızlıklarını konuşmasına izin verme bundan sonra benim sözümü dinle diyorEğer yapabilirsm bende öyle yapmak istiyorum yoksa bir düzen tutmuyor
Bende varım :) ve neye nerden başlayacagımı bilmiyorum 2017 de kpss lisans b grubu olcakmış diye duymuştum ama bilmiyorum gerçekten olacak mı olmayacak mı ya 2 yılda bi sınava girmekte çok kötü2018 e benden başka hazırlanan olmayacak heralde:)
Eşin haklı ama kendini çok fazla elalem ne der diye kaptırma o düşünceye. Hani bi başlasam düzenli şekilde gidecek biliyorum ama beni çok zorlayacak nasıl bi program yapacağıma da karar vermiş değilim eylül de benim okul da açılıyor okulun programına uygun bi şeyler yapmam lazımevet nette bazen çok zaman harcıyorum eşim kızmalara başladı kafanı odakla sdece derslerine sonra da milletin başarısızlıklarını konuşmasına izin verme bundan sonra benim sözümü dinle diyor
benim de iyice sıkmam lazım ama artık yaş oldu 31 sınava gireceğim de 33 olacakEşin haklı ama kendini çok fazla elalem ne der diye kaptırma o düşünceye. Hani bi başlasam düzenli şekilde gidecek biliyorum ama beni çok zorlayacak nasıl bi program yapacağıma da karar vermiş değilim eylül de benim okul da açılıyor okulun programına uygun bi şeyler yapmam lazım
Benim 23 2010 dan beri sınava giriyorum bir dolu tercih yaptım tutmadı 0,3 puanla atanamadıktan sonra çok canım sıkıldı bu duruma bilmiyorum ya hakkımızda hayırlısı olur inşallahbenim de iyice sıkmam lazım ama artık yaş oldu 31 sınava gireceğim de 33 olacak
sen daha çok gençsin canım sıkıca çalış olur inşallah ben de çok kıl payları kaçırdım ptt yi kaçırmıştım katiplikte yazamadım heyecan yaptım nasipten başka köy yokBenim 23 2010 dan beri sınava giriyorum bir dolu tercih yaptım tutmadı 0,3 puanla atanamadıktan sonra çok canım sıkıldı bu duruma bilmiyorum ya hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Ben bi ders çalışma planı buldum aaynaa sende bak burdan site aı veremiyorum sanırım ama özelden bulup atayım sana ben indirdim hoşuma gitti kendime göre düzenlemeyi düşünüyorum. Çok korkuyorum okul dersleriyle ya yürümezse diyeselam kızlar. çok önceden yaz başında kpss konumu açmıştım ama biraz açıp kaçmış gibi oldu
geri geldim ilk sırada bu konuyu gördüm. sanki 2017 sınavına hazırlanıyormuşuz gibi çalışalım.
planlamamı yaptım bugün 1 eylül ayın ilk günü çalışmaya başlıyorum.
sil baştan yeniden başladım ama bu son olacak. bu sefer çooooooooooooook ciddiyim
ben de 2017 de kendimi denemek için yine de gireceğim 2018 de tam kendime güvenerek sınava girmeliyim sizin bölüm ne?selam kızlar. çok önceden yaz başında kpss konumu açmıştım ama biraz açıp kaçmış gibi oldu
geri geldim ilk sırada bu konuyu gördüm. sanki 2017 sınavına hazırlanıyormuşuz gibi çalışalım.
planlamamı yaptım bugün 1 eylül ayın ilk günü çalışmaya başlıyorum.
sil baştan yeniden başladım ama bu son olacak. bu sefer çooooooooooooook ciddiyim
korkma canım ya destek olalım birbirimize ben bayramdan sonra hele de tam kapanacağım neti de azaltacağım link falan atabilir misin canım planıBen bi ders çalışma planı buldum aaynaa sende bak burdan site aı veremiyorum sanırım ama özelden bulup atayım sana ben indirdim hoşuma gitti kendime göre düzenlemeyi düşünüyorum. Çok korkuyorum okul dersleriyle ya yürümezse diye
özelden de bana planı atabilirsin canım merak ettimBen bi ders çalışma planı buldum aaynaa sende bak burdan site aı veremiyorum sanırım ama özelden bulup atayım sana ben indirdim hoşuma gitti kendime göre düzenlemeyi düşünüyorum. Çok korkuyorum okul dersleriyle ya yürümezse diye
Özelden göndereyim çünkü ordan indiriyorsun :) bi bakayım hemen nerden bulduğuma özelden göndereyim sana da bi de sen bak bakalımözelden de bana planı atabilirsin canım merak ettim