2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar rüyanın anlamı çok güzel bakin
Rüyada karnında bebeğin oynadığınızı gördüyseniz , gerçek hayatta hamile iseniz bu durum sizin için çok hayırlıdır.

Bebeğinizin tekme attığını gördüyseniz , karnınızdaki bebek sizi rüyasında görüyor demektir.

Böyle bir rüya anne ile bebek arasında gerçekleşen görüşmeye inanılır. Bebeğin bebeğim de beni rüya sında gormis

Her doktor ona bakmaz doktorun iyiymiş. Ben aynı anda 3 doktora gidiyordum hepsi özel ve pahalı sadece 1 ı farkettı oğlum doguyormus meğer.
Valla bende tavsiye üzerine gittim daha keseyi görmemiştik o zamnda baktı rahim ağzın çok iyi herhangi kistin miyom yok dedi yumurtaliklarin çok güzel demisti

Ay hadi ins canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil tabi kızım olsun isterim aslında size ilginç bir animi anlatım oğlumda epidural doğum yaptığım için sezeryanda uyanıktım ve anestezi doktoru bana seninnikinci kız olucak bak inanmazsan ikinci hamileliğinde gel beni bul defi neden dedim oğlunun göbek bağı ince dedi ince göbek bağının arkası kız oluyor defi

O zaman bana 2 oğlan geliyor benimkide çok kalındı düşmedi 3 kere doktor bir taşla yakma dedikleri ama acitmayan işlem yapti sağlıklı olsunlar hepsi bu zamanda önemli olan nasıl yetiştirdiğin cinsiyet den ziyade

lere neden olabilir:
Taze sarımsak yemek, kanda cıvımaya neden olduğu için kanama riskini artırabilir. Eğer sarımsak yedikten sonra herhangi bir lekelenme veya vajinal kanama söz konusu ise, mutlaka bir hekime danışmak gerekir.
Diyor ki ben her gün 3_4dis yedim artı corasprin rahim kanamalari bundan olabilir icte

Ben hamile kalmadan önce üçüz bebeğe hamileydim ve oynamalarını görüyordum 3 de erkekti :) 4 tane erkek çocuğuyla nasıl başa çıkarım diyordum

Eklentiler

• 7A17BA68-C391-4E2E-96B3-35145B5C39B5.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 64
Ayy maşallah, hayırlı olsun canım Keseyi gördünüz mü?
Ben de bugün gideceğim ama henüz bir şey göremem diye düşünüyorum

sadeece keseyı mı gordun cnm bebek de varmıydı

Maşallah annesi gözün aydın Darisi basimiza olsun. Kalp atisini duydun mu ?

Ayy maşallah, hayırlı olsun canım Keseyi gördünüz mü?
Ben de bugün gideceğim ama henüz bir şey göremem diye düşünüyorum

sadeece keseyı mı gordun cnm bebek de varmıydı

Maşallah annesi gözün aydın Darisi basimiza olsun. Kalp atisini duydun mu ?

Yok kızlar keseyi gördüm sadece :) haftaya tekrar gidicem kese büyümüşmü ona bakacak bi sonraki haftada kalp atışını dinleriz dedi dr Hepinize teşekkür ederim

Nasıl heyecanlandım anlatamam elim ayağıma dolandı dr yanına gidince çok değişik bi duygu sanki hiç çocuğum olmamış gibi hamilelik hiç yaşamamışım gibi acayip birşey :)

Merhaba arkadaşlar ikinci kez anne olma yolunda tüp bebekle bende allah izin verirse sağlıkla gelişmeye devam ederse bende aralık annesi olacağım

Bu gün beta hcg üçüncü kez verdim değer şimdilik sağlıkla yükseliyor inşallah hayırlı ve sağlıklı evladlarımız olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…