- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Folic 1 kullaniyorum bendeKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz acaba???
Facede grupta kızlar yüklemiş cnmNerden buldun bunu canim ilgincmis.
Evet benim ilk çocuğumda kasımda doğmuştu kışın zor diyorlar ama ben antalyada yaşadığım için zorluğunu çok çekmedim şükürKış anneleri olacağız Allah izin verirse kızlar en zor dönem çok dikkat etmemiz gerekecek.
Kalp atışını duyan var mi aramızda beni bir hafta sonra cağırdı doktor
Bende de ondan var da gebelikte de icilir mi diye merak ettim biraz daha farkli ya icerigiİnofolic combi içiyorum ben, bebek için tedavi gördüğümden dolayı 19 aydır içiyorum hem de :)
Hamislerimiz cogaldi olabilir aslinda.ama grup efeninannesine ait.duzenlemeyi yalnizca o yapabilir.ama malesef hamis olamadi bu ay grupla ilgilenemz sanirim.Kizlar liste oluştursak nasil olur. Ne dersiniz
Hayırlı haberlerini bekliyoruzBende yarın için aldım randevu çok heyecanlıyım sanki ilk çocuğum gibi .. :)
Haklisin dogru. Acaba birimize devretse nasıl olur.Hamislerimiz cogaldi olabilir aslinda.ama grup efeninannesine ait.duzenlemeyi yalnizca o yapabilir.ama malesef hamis olamadi bu ay grupla ilgilenemz sanirim.
Ben FolikUs Plus kullanıyorum canım hamile kalmadan önce miyositol kullanıyordumKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz acaba???
olur tabi seve seve ama nasıl devrediliyor bilmiyorum ki :))Haklisin dogru. Acaba birimize devretse nasıl olur.
MinikMucizemGel canim senin için sorun olmazsa gönüllü birine devretsen olur mu ?
Benim ilk çocuğum ocak 'a doğdu o kadar rahat oldu havalar ısındığında asam kocaman olmustuEvet benim ilk çocuğumda kasımda doğmuştu kışın zor diyorlar ama ben antalyada yaşadığım için zorluğunu çok çekmedim şükür
Bende 6 +3haftaligin dün ve bugün çok küçük peceteye silince bir iki kere geldi sağlık ocağına bugün kan vermeye gitmiştim orda sordum korkulacak birşey değil yerleşme kanamasidir dediKizlar merhaba. 5 +1 deyim, simdi lavaboda akintiyla karisik kahvemsi leke gördüm, yerlesme kanamasi denilen böyle birsey mi oluyor, korkmali mıyım
Öncelikle hayırlı olsun kısmetin de varsa zorlukta çeksen ikiside kucağına gelir cnm bazı yazılarda görmüştüm ikinci kese yok oluyor veya gelişmiyor diyeSlm kızlar bende tup bebekle hamile kaldım. 6 yaşında oğlum var yaş 38 bugün tup bebek doktoruma gittim transfer 15 marttı. 2 adet blast konmuştu. 2 kese gördü rahimde kanama alanları var dedi ilk hamileliğin rahim ağzı yetmekiği olunca doğuma kadar hep yattım. Şimdi 2 kese diyince yaş. Rahim ağzı bir oğlumun olması vs beni çok korkuttu.2.kese sonra kaybolanlar oluyor dedi kafam bir milyon oldu çok korkuyorum .2.kese kaybolan oluyormu gerçekten
Ilk oğlumda öyle bir sıkıntı yaşamadım ins bunda da olmaz keseyi gördüğümüzde doktor rahim ağzı çok güzel dediHayırlısı diyorum aslında transferden sonra rüyamda 2 tane gördüm ama ihtimal vermemiştir. Bakalım 2 olursa rahim ağzına dikiş atılacak .yarın özelde bir doktora daha gidicem detaylı baksın oğlumun doktoru.allahım hepinize yardım etsin ama size tavsiyem 20 li haftalarda rahim ağzı boyu ölçümü yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?