- 21 Eylül 2016
- 265
- 249
- 103
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Yarın vercem kan inşallah. Evde test yapıyorum istedigim koyulugu bir türlü göremiyorum çok stresliyim. Herhalde ilk bebek olduğu için böyleyim. İşimde ağır biraz. Bugün çalıştım ama korka korkaAmin Insallah canım senin ikinci degerin kac cikti peki ? Benim ikinci bebegim olacak kizim vae bir taneee oda tüp bebekti ondada ayni zamanlarda değerlerim 16 ve 65 ti yakın birbirine sonra hızla yükselmisti insallah buda oyle olur
Merhaba hayırlı olsun keseyi gördünüz mü :)Slm arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile oldugumu doktora gittim 5 haftalık dedi
Yeni
Kızlar benim son adetime göre 5 5 ama bugün gittik doktor 5 haftalıga gore küçük 2 3 gibi dedi geç döllenme falan mi dedim muhtemelen öyle dedi ve ulturasyon görüntüsünde gözüken şeye bu olmalı gibi bisey dedi kötü oldum yani sizde geç döllenmeden böyle oldu yarın kan verecem değerimin normal ilerleyişine bakılması için böyle geç döllenme olan var mi
Korkma canim ben kizimda evde idrar testi yapmıştım silik cizgi çıkmıştı ogunde degeri yüksek bekliyordum sonra kosa kosa gittim teste 398 çıkmıştı yani idrar testleri koyu olmasi icin cok cok yüksek olmasi gerekirYarın vercem kan inşallah. Evde test yapıyorum istedigim koyulugu bir türlü göremiyorum çok stresliyim. Herhalde ilk bebek olduğu için böyleyim. İşimde ağır biraz. Bugün çalıştım ama korka korka
Ya ben adetime göre hesap yapıp gittim ve 5 haftalık düşündüm ya bi an endişeye kapıldımGeç döllenmeyse ve 2-3 haftalık dediyse zaten keseyi net göremez küçük olduğu için canm
Beta 466 çıktığında idrar testimMerhaba hayırlı olsun keseyi gördünüz mü :)
Bende daha 3 tane test var yapayım birazdan birini daha bakalım ne kadar koyulukta çıkacak :)Beta 466 çıktığında idrar testim
Canim neden moral bozuyorsun. Daha 4 ay olmus olur insallah. Hem biliyorsun adetle hamilelik belirtileri ayni benim hala sancilarim var kirmizilar gelene kadar umidini kesme bu ay icin.ZumraBetul canım sanırım regl olacağım, karin ve bel ağrısı var, ve canım çok sıkkın, 4 aydır deniyoruz ama olmuyor, ikinci çocuk daha zor olur derlerdi sanırım gerçekten öyleymiş. Burdaki hamisleri okudukça gördükçe öyle imreniyorum ki...
Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah kızlar, benim umudum başka aylara(
Hosgeldin:) aminnnBen de geldim aranıza. Dilerim hepimiz sağlıkla aliriz kucagımıza
Masallah canimm :)Şimdi yaptım bu ay erken yumurtlama olmasaydı bat 4 nisandı 2 gün önce yapayım deseydim şok olacaktım bu koyuluğu görünce sanırım binleri gördük :) :)
Çok şükürMasallah canimm :)
Ciddimi cnm ya. Çok sevindim buna. İnşallah iyi çıkar değer. @SEVDAM07 cnm senin test çok iyi. O koyuluktan bana ve diğer arkadaşlarda inşallahKorkma canim ben kizimda evde idrar testi yapmıştım silik cizgi çıkmıştı ogunde degeri yüksek bekliyordum sonra kosa kosa gittim teste 398 çıkmıştı yani idrar testleri koyu olmasi icin cok cok yüksek olmasi gerekir
Bende supriz icin saklamıştim aylardir . ev yapilir herhaldeÇok şükürArtık kaç aydır uğraşınca evin her yeri test olmuş :) :)
Benimde öyle cnm evde kutu kutu test var. Ovulasyon gebelik derken. Heray 20 30 test yapıyorum nerdeyseÇok şükürArtık kaç aydır uğraşınca evin her yeri test olmuş :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?