2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kazen bey sitenin kurucusu ve evet erkek ama bu erkek üye kabul etmememiz için bir engel değil, erkek üyelikler sizler rahatsız olmayın diye kabul edilmiyor, ki zaten sitenin adı hepimizin malumu.

Samimiyetsizlikten şikayet edildiğini düşünmüyorum burada daha dün gece kadın eşiyle tehdit edildi. Dost bilip anlattıkları şeyler bir bir karşına çıktı. Şimdi kim hangi iyi niyete güvenip gruplara katılır ki?

Davet edilmeyen biri şikayet etmiş olamaz mı yani bunu neden düşünmüyorlar bilemedim. Forumda grup olayını açıkça dile getirmişler zaten.

Bende şu ana kadar biz bir aileyiz herseyimizi konuşabilir dertleşebiliriz sanıyordum. Meğersem tüm konuşmalar not alınıp koz olarak önümüze konuluyormuş yazık acıdım şimdi..
Yok ya blöftür o. Şahsen burdan konuşmaları not almayla uğraşamam. Kız uyusa da kurabiye yapıversem diye fırsat kolluyorum :) bi de sizin özelinizi not almaya mı zaman ayırıcım :)

Çok zor gerçekten yıkayıp çukana kadar terler boşalıyo benden üşümesin diye ışık hızıyla canını yakmamaya dikkat ederek binbir stres içinde geçiyo banyolarımız :)
Bi 3 ay sonra falan artık rahat ederiz bende öyle telaşla yıkıyorum oğlumu. Yalnız yıkasam daha iyi ama düşünsene benim eşim güya sadece su dökecek ama işimi daha çok zorlaştırıyor bide tepemde çocuk kayacak bende tutayım sen bacaklarını tut ben kafasını demesi bitiriyor beni kameraya çekip izletmem lazım varya

CocoChanelmademoiselle canım nasılsın? Hiç sesin çıkmıyor iyimisiniz?
Allah razi olsun kuzum sagol,iyiyiz şükürler olsun.tek sıkıntımız emzirme.cocugu hala memeye döndürme çabası veriyorum.biberondan nefret ettim.nerden verdim o biberonu diye kendime cok kızıyorum.kac gun oldu hala memeye alışamadı.20 gündür cocuk aglaya aglaya memeyi ağzına tikiyorum neler cekiyorum bir bilsen birde cok aktif emmedigi icin sutum de azalmaya basladi.stres sinir de var tabii.süt gelmedikçe cocuk iyice çıldıriyor.motilium ilaci aldim attim dün 1 tane.gercekten ise yariyor.ama bebege zarari olur mu acaba diye tereddutte var tabii.bilemedim

Aynen işte bende daha zorlaştırıyor işimi diye eşimi dışladım bu işten o günler bi gelseydi daha biz 2 buçuk aylığız çoookkk zaman var

Çok zor anlıyorum seni canım içini ferah tut hep pozitif düşün hersey daha güzel olur. Anlıyorum seni kolay deil okadar stres falan yaşadın ama bak prensesin sağlıklı ve kucağında sarılabiliyorsun miss kokusunu içine çekebiliyorsun yalnız değilsin. Eee prenses annesine gülmeye başladımı? Öp yerime mis kokuluyu

Aynen işte bende daha zorlaştırıyor işimi diye eşimi dışladım bu işten o günler bi gelseydi daha biz 2 buçuk aylığız çoookkk zaman var
Benim oğluşumda 3 ay 1 haftalık bizede daha var öpmelere koklamalara doyamıyorum bizimki bide küçük doğdu ya canım ondan eşim hala panik

Benim eşim de her banyoda yok yüzüne su döktün yok kulağına geldi orasını burasını iyi yıka iyice sabunla diye diye beni çıldırtıyor hayır yani benim 3. Çocuk bir süre daha dayanıp kendim yıkayacam artık :))

Demekki her evde aynıymış birde sırf ilk çocukta deilmiş :) bende 4 gözle bekliyorum oğlan biran önce büyüsünde ben tek başıma yıkayayım çocuğu :))

Demekki her evde aynıymış birde sırf ilk çocukta deilmiş :) bende 4 gözle bekliyorum oğlan biran önce büyüsünde ben tek başıma yıkayayım çocuğu :))
Ben tek başıma yıkıyorum ama bizimkide tepemde izliyo bizi bir kaç kere şu dok dedim bi şu dökuyo dedim birak.. ama izlemeyi çok seviyo çünkü oğlum çok seviyor suyu iki saat şu doksem yıkaSam gikini çıkarmaz ama havluya sarmamla çığlıklar başlıyor sonrasinda yağ sürüp masaj yapıp oynamak istiyorum izin vermiyor bezini bile zor bagliyorum.. yıkarken değil ama giydirirken kırk takla atıyorum hiç sevmiyor giyinip soyunmayı; )

Oy canim benim cok tesekkur ederimprensesim daha görmüyor anlasilan bize gulmedi hic.ara sıra kendi oyalanirken hafif gülümsüyor o kadar.tabiki de operim teyzesi

Benim eşimde evden kaçıyor banyo yaptırırken ağlamasını duymak istemiyormuş halbuki melek gibi banyoda oğlum tek yaptiriyorum jet hızıyla küvet filesi olmasa isim zor tabi

Ay aynen benim oğlanda öyle :)

Oy canim benim cok tesekkur ederimprensesim daha görmüyor anlasilan bize gulmedi hic.ara sıra kendi oyalanirken hafif gülümsüyor o kadar.tabiki de operim teyzesi
Annesi birazcık daha zaman geçsin varya her türlü şebekliği yaptırıyolar gülmek için. Yerimmmmm onları benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…