- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.421
Sanirim nazar degdi ahengimizeHepimiz mucizelerimiz acaba bizimlemi 3 aylık riskli dönemi nasıl atlatacağız, bebeğin kalbi atıyormu sağlıklımı, ilk tekmeleri cinsiyetleri öğrenmemiz doğum ve doğum sonrası herseyimizi paylaştık bazen sevindik bazen üzüldük. Bebekler doğdu birbirimizi bilgilendirdik hiç dağılmaz bu topic dedik ve böyle oldu çok üzüldüm olmaması gereken boş şeyler yüzünden kalpler kırıldı moraller bozuldu
BencedeSanirim nazar degdi ahengimize
Naturpy milk tea canmHangi çay canım
Cok uzuldum duruma... Gelemesem de aklim hep burada oluyor kizlar napti acaba diye... Simdi yeniden eski ahengimizi bulabilir miyiz acaba bir de bi aciklamada suresiz uzaklastirildilar diye okudum digerlerinde sure dolunca gelecekler deniyor anlayamadim gelirler insallahBencedekoca bi nazar boncuğu asmadıkki kapıya kıskanmışlardır
Benim minnoş kızım da 63 günlük ama ağzında salya ve köpüklü tükürük eksik olmuyor. Erken değil mi diş için?Benim oğlumdada var köpüklü tükürük salyalandı iyice :) çene kaslarını çalıştırmaya başlayıp ek gıdaya geçme hazırlığıymışbüyüdüler şükür
Benim kizimda 2. Ayinda 260 gr aldi mama takviyesine basladik 20 gunde 500 gr aldi cok sukur dr tahlil yapmadi ben istedim icim rahatlasin diye cok sukur tahlilleri temiz stres yapma kendine ben sutum yeter saniyordum aslinda cisli bez sayisida iyiydi ama demekki yetmiyormus seninde yetmiyor olabilir miKızlar çok üzgünüm canım çok sıkkın. Bebeğim bugün tam 2 aylık oldu. İlk ay 800 gr almıştı gayet iyiydi. 2. ay bırakın almayı 100 gr kaybetmiş zayıflamış yavrumSadece anne sütü alıyordu. Doktor acilen mamaya başlattı. 10 gün içinde 500 gr almazsa başka şeyleri araştıracağız dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? İnşallah bir hastalık değildir. Bir yandan da ya mememi bırakırsa diye üzülüyorum. Çok üzgünüm çok
Ben kullaniyorum canim gaviskon infantSen ne kullaniyordun canm ilac olarak gaviscon verdiler diyen sen miydin byrda sordum da piyasadan kalkti dediler
Arastirmadim canim benBebefonlar telefondan daha fazla radyasyon yaydigina dair bir yazi okudum bilginiz var mi
Bende anlayamadım onuCok uzuldum duruma... Gelemesem de aklim hep burada oluyor kizlar napti acaba diye... Simdi yeniden eski ahengimizi bulabilir miyiz acaba bir de bi aciklamada suresiz uzaklastirildilar diye okudum digerlerinde sure dolunca gelecekler deniyor anlayamadim gelirler insallah
Canım o ağızdan gelen köpük sindirimlerinin güçlendiği anlamına geliyormuş. Ellerini ağzına emmeside çene kaslarını geliştiriyormuş diş değil yani iyi bişeyOlanlara çok üzüldüm. Çok fazla sesim çıkmasa da sürekli takipte olduğum bir topik. Sorularıma sürekli cvp verenler oldu. Stresli hamilelik sürecimde doktorların söylediklerinin tersi çıkağına inandıranlar destek olanlar oldu keşke bunlar yaşanmasaydı.
Benim minnoş kızım da 63 günlük ama ağzında salya ve köpüklü tükürük eksik olmuyor. Erken değil mi diş için?
Yetmiyor zaten, yani inşallah sorun budur mamayla da kilo alamazsak başka hastalıkşar araştıracağım dedi doktorBenim kizimda 2. Ayinda 260 gr aldi mama takviyesine basladik 20 gunde 500 gr aldi cok sukur dr tahlil yapmadi ben istedim icim rahatlasin diye cok sukur tahlilleri temiz stres yapma kendine ben sutum yeter saniyordum aslinda cisli bez sayisida iyiydi ama demekki yetmiyormus seninde yetmiyor olabilir mi
Allah Allah bana niye oyle dediler kiBen kullaniyorum canim gaviskon infant
Kusira bakmahyin bi kac gundur takip edemiyorum ne oldu neden ban yiyen kisiler olduBugün olanlara çok üzüldüm kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Her zaman aktif yazmasam da her gün mutlaka bütün yazılanları okuyordum 3. Çocuğum olmasına rağmen unuttuklarımı hatırladığım bilmediğimi öğrendiğim bir yuva burası benim için . Umarım en kısa sürede tekrar eski haline gelir burası
Birkaç kişi instagramdan birbirini takip etmiş Ayrı bir grup olup ordan iletişim kurduklarına dair bir algı oluşmuş onlar süresiz ban yedi çünkü ayrı bir sosyal medya grubu kurmak yasakmış bu banlanma olayını protesto eden arkadaşlar da geçici ban yedi Benim anladığım bu :) umarım doğru anlamışımdır yanlışım varsaKusira bakmahyin bi kac gundur takip edemiyorum ne oldu neden ban yiyen kisiler oldu
Ya kotu olmus cok iyi bi gruptu tesekkir ederim bilgi verdiğin icin :)Birkaç kişi instagramdan birbirini takip etmiş Ayrı bir grup olup ordan iletişim kurduklarına dair bir algı oluşmuş onlar süresiz ban yedi çünkü ayrı bir sosyal medya grubu kurmak yasakmış bu banlanma olayını protesto eden arkadaşlar da geçici ban yedi Benim anladığım bu :) umarım doğru anlamışımdır yanlışım varsaONTK düzeltebilir misin ?
Evet canım öyle galiba sanırsam:) ama 1 iki kişi deil çok kişi banlandı yaBirkaç kişi instagramdan birbirini takip etmiş Ayrı bir grup olup ordan iletişim kurduklarına dair bir algı oluşmuş onlar süresiz ban yedi çünkü ayrı bir sosyal medya grubu kurmak yasakmış bu banlanma olayını protesto eden arkadaşlar da geçici ban yedi Benim anladığım bu :) umarım doğru anlamışımdır yanlışım varsaONTK düzeltebilir misin ?
Mecburen ediyorum emziriyorum sagiyorum bir artis olmadi humana vauda iciyorum ama yok bir kac gun once gogusum sertlesti sag gogusumu surekli sagarak yumusattim ama 30 cc gelen sut miktari 10 cc ye dustu takviyeye devam edicem cunku kizim olmasi gereken kilonun cok altinda 3 aylik oldu dun tartildi 4150 gr olmus yanliz ben mama golden goat kullaniyorum bugun kabiz oldu kizim nasil gececek bu durumYetmiyor zaten, yani inşallah sorun budur mamayla da kilo alamazsak başka hastalıkşar araştıracağım dedi doktorBenim kuzu az almayı bırak kilo vermiş 1 ayda Şuan ne durumdasınız? Mamaya devam ediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?