2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanirim nazar degdi ahengimize

Bugün olanlara çok üzüldüm kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Her zaman aktif yazmasam da her gün mutlaka bütün yazılanları okuyordum 3. Çocuğum olmasına rağmen unuttuklarımı hatırladığım bilmediğimi öğrendiğim bir yuva burası benim için . Umarım en kısa sürede tekrar eski haline gelir burası

Bencede koca bi nazar boncuğu asmadıkki kapıya kıskanmışlardır
Cok uzuldum duruma... Gelemesem de aklim hep burada oluyor kizlar napti acaba diye... Simdi yeniden eski ahengimizi bulabilir miyiz acaba bir de bi aciklamada suresiz uzaklastirildilar diye okudum digerlerinde sure dolunca gelecekler deniyor anlayamadim gelirler insallah

Olanlara çok üzüldüm. Çok fazla sesim çıkmasa da sürekli takipte olduğum bir topik. Sorularıma sürekli cvp verenler oldu. Stresli hamilelik sürecimde doktorların söylediklerinin tersi çıkağına inandıranlar destek olanlar oldu keşke bunlar yaşanmasaydı.
Benim oğlumdada var köpüklü tükürük salyalandı iyice :) çene kaslarını çalıştırmaya başlayıp ek gıdaya geçme hazırlığıymış büyüdüler şükür
Benim minnoş kızım da 63 günlük ama ağzında salya ve köpüklü tükürük eksik olmuyor. Erken değil mi diş için?

Benim kizimda 2. Ayinda 260 gr aldi mama takviyesine basladik 20 gunde 500 gr aldi cok sukur dr tahlil yapmadi ben istedim icim rahatlasin diye cok sukur tahlilleri temiz stres yapma kendine ben sutum yeter saniyordum aslinda cisli bez sayisida iyiydi ama demekki yetmiyormus seninde yetmiyor olabilir mi

Bende anlayamadım onu

Canım o ağızdan gelen köpük sindirimlerinin güçlendiği anlamına geliyormuş. Ellerini ağzına emmeside çene kaslarını geliştiriyormuş diş değil yani iyi bişey

Yetmiyor zaten, yani inşallah sorun budur mamayla da kilo alamazsak başka hastalıkşar araştıracağım dedi doktor Benim kuzu az almayı bırak kilo vermiş 1 ayda Şuan ne durumdasınız? Mamaya devam ediyor musunuz?

Kusira bakmahyin bi kac gundur takip edemiyorum ne oldu neden ban yiyen kisiler oldu

Kusira bakmahyin bi kac gundur takip edemiyorum ne oldu neden ban yiyen kisiler oldu
Birkaç kişi instagramdan birbirini takip etmiş Ayrı bir grup olup ordan iletişim kurduklarına dair bir algı oluşmuş onlar süresiz ban yedi çünkü ayrı bir sosyal medya grubu kurmak yasakmış bu banlanma olayını protesto eden arkadaşlar da geçici ban yedi Benim anladığım bu :) umarım doğru anlamışımdır yanlışım varsa ONTK düzeltebilir misin ?

Ya kotu olmus cok iyi bi gruptu tesekkir ederim bilgi verdiğin icin :)

Evet canım öyle galiba sanırsam:) ama 1 iki kişi deil çok kişi banlandı ya

Mecburen ediyorum emziriyorum sagiyorum bir artis olmadi humana vauda iciyorum ama yok bir kac gun once gogusum sertlesti sag gogusumu surekli sagarak yumusattim ama 30 cc gelen sut miktari 10 cc ye dustu takviyeye devam edicem cunku kizim olmasi gereken kilonun cok altinda 3 aylik oldu dun tartildi 4150 gr olmus yanliz ben mama golden goat kullaniyorum bugun kabiz oldu kizim nasil gececek bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…