- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.161
Geçmişi okuyordum tam. Gündüzlerimi 2 saatte bir bir saate yakın uyuyor cnm seninkiBu arada herkes iyice kayboldu neden acaba
Evet canim gunduzleri uyuyorGeçmişi okuyordum tam. Gündüzlerimi 2 saatte bir bir saate yakın uyuyor cnm seninki
Benim diger oglum mu cok sıkıntiliydi bu bebgim mi akilli bilemedim inan su an bana sulu nimet bu bebegimBenimki neden uyumaz acaba15 dakikalık dört beş sefer uyuyor gündüz
Kırkbeşinci dakika alarm kurmuş gibi uyanıyor Benim ki yaaaEvet canim gunduzleri uyuyor
Maaşallah o zaman darısı benimkineBenim diger oglum mu cok sıkıntiliydi bu bebgim mi akilli bilemedim inan su an bana sulu nimet bu bebegim
İnsallah canim hepinizin bebisleri sizi zorlamazMaaşallah o zaman darısı benimkine
Evet ya benim buyukte oyleydi aman Allahim omrumden omur yedi gece gunduz uyku diye bitmistim inan ki Allah yardimcin olsun kuzum. Yedi uyurlarin adini yazip basinin altina koymayi denedin miKırkbeşinci dakika alarm kurmuş gibi uyanıyor Benim ki yaaa45 dakikayı atlatamıyorum.
Sorun sende degil hepimiz ayni durumdayiz sanirim oyle yada boyle oturacak duzenlerimizBenimde ikinciipler iyice kopmaya basladi duzen delisi degilim ama daginikligada tahammul edemiyorum aslinda bebegim.abisine gore cok akilli sorun bende sanirim
Asker yolculuyoruz istanbuldayim uc gundur kardesim gidiyor :) pazartesi araniza donerim insallah evime bir doneyimde :)Bu arada herkes iyice kayboldu neden acaba
Gece uyuyorsa katlanacaksin benim oglanda gunduz parca parca toplasan en fazla 1.5 saat uyuyor.Benimki neden uyumaz acaba15 dakikalık dört beş sefer uyuyor gündüz
Canım bana da özelden yazarmısın? Ne yazcaz nasıl yapacaz?Evet ya benim buyukte oyleydi aman Allahim omrumden omur yedi gece gunduz uyku diye bitmistim inan ki Allah yardimcin olsun kuzum. Yedi uyurlarin adini yazip basinin altina koymayi denedin mi
Canim yedi uyurlarin adini al.netten bi kagida yazip yastiginin altina koyCanım bana da özelden yazarmısın? Ne yazcaz nasıl yapacaz?
Aa Allah kavustursun insallah sag salim gidip gelmeyi nasip etsinAsker yolculuyoruz istanbuldayim uc gundur kardesim gidiyor :) pazartesi araniza donerim insallah evime bir doneyimde :)
10 günde 500 gram fazla değilmi canım? Bizde sütüm yetiyormu diye doktorumuz deneme yapmıştı 10 günlük sürede 250-300 gram alması yeterli demişti.Kızlar çok üzgünüm canım çok sıkkın. Bebeğim bugün tam 2 aylık oldu. İlk ay 800 gr almıştı gayet iyiydi. 2. ay bırakın almayı 100 gr kaybetmiş zayıflamış yavrumSadece anne sütü alıyordu. Doktor acilen mamaya başlattı. 10 gün içinde 500 gr almazsa başka şeyleri araştıracağız dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? İnşallah bir hastalık değildir. Bir yandan da ya mememi bırakırsa diye üzülüyorum. Çok üzgünüm çok
Tamam canım çok teşekkürler bi bakayım hemen.Canim yedi uyurlarin adini al.netten bi kagida yazip yastiginin altina koy
Aminn insallah canimAa Allah kavustursun insallah sag salim gidip gelmeyi nasip etsin
Gece nispeten daha iyi ama gündüz ancak yemek yiyebilir haldeyim ev uçuyor. Yok kuzum onuEvet ya benim buyukte oyleydi aman Allahim omrumden omur yedi gece gunduz uyku diye bitmistim inan ki Allah yardimcin olsun kuzum. Yedi uyurlarin adini yazip basinin altina koymayi denedin mi
Bebişlere daldılar herhalde. Şimdiden dağıldık bebişler büyümeden :)) daha diş çukarması yürümesi falan varken.Bu arada herkes iyice kayboldu neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?