2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Medela calma biberon kullanan bir arkadaş vardı, hatırlayamadım kim olduğunu inşallah görür. Biberonun içini nasıl yıkıyorsunuz? Ağzı çok dar, elim de girmiyor avent’in biberon fırçası da
Ben bir sungeri ikiye kestim onunla beboş için aldigim bir bulasik deterjanı ile yikiyorum sıcak suyla duruluyorum üstüne bir de soğuk suyla duruluyorum sonra da akşam kaynatiyorum. Bu şekilde temiz olduğuna inandirdim kendimi :))

Çok teşekkür ederim. Süngeri kesmek iyi fikirmiş deneyeceğim, canım o kadar sıkkın ki düşünemedim. Günde 1 kere sterilize etsek yeter değil mi?

Kızlar çok üzgünüm canım çok sıkkın. Bebeğim bugün tam 2 aylık oldu. İlk ay 800 gr almıştı gayet iyiydi. 2. ay bırakın almayı 100 gr kaybetmiş zayıflamış yavrum Sadece anne sütü alıyordu. Doktor acilen mamaya başlattı. 10 gün içinde 500 gr almazsa başka şeyleri araştıracağız dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? İnşallah bir hastalık değildir. Bir yandan da ya mememi bırakırsa diye üzülüyorum. Çok üzgünüm çok

Çok teşekkür ederim. Süngeri kesmek iyi fikirmiş deneyeceğim, canım o kadar sıkkın ki düşünemedim. Günde 1 kere sterilize etsek yeter değil mi?
Ben gün sonunda kaynatmayi yeterli buluyorum ama diğer arkadaşların da görüşlerini alalım bakalım onlar nasıl yapıyormuş

Kizlar iyi geceler baston tipi bebek arabasi alcam onerisi kullanan varsa paylasirsa sevinirim

Anasonu aktardan aldım bebeğe vericegimi söyledim tohum olarak verdi içme suyuna birazcık koyup kaynatıyorum sonra ılınmasnı bekliyorum o şekilde bı kaç çay kaşığı içiriyorum. Rezeneyi bende içiyorum. Dediğim gibi bu şekilde biraz rahatladı kimyonun da faydası varmış ve ben bakliyat yemiyorum mandalina portakal kuruyemiş yemiyorum onlarda gaz yapıyormuş ve denedim mandalina yediğimde çok gazı oldu birgün kuruyemiş yedim fındık fıstık falan o gece gaz sancısından sabahladık. Mercimek çorbası içtim iki gün gaz sancısından sabahladık kestim hepsini bir aydır hiçbirini tuketmiyorum yavaş yavaş düzene giriyor bol bol çorba ictim

Arkadaşlar bebeğimin ensesi bir hafta önce falan kabuklanmıştı. Konak gibi ama daha sert ve büyük kabuklu. Çok üstünde durmadım. Bu sabah baktım halen var. Mustela vücut nemlendiricisinden sürdüm. Kabukların bir kısmı ve birkaç tel saç elime geldi. Baktım derisi kıpkırmızı. Başına gelen var mı? Konak ensede olur mu? Geceleri birkaç kere ensesi terlemişti çarşafını ıslatmıştı. O sebep olabilir mi? Nemlendirici yeterli gelir mi acaba? Vücudunda falan ya da kafasında YÖK sadece ensede

Canik bizimde kulak arkasinda pullanma vardi bende mustela surdum o pullanan yer toplanmis bi yere sildim kipkirmizi oldu pisik gibi bende arko krem surdum bi kac kez gecti

Yok be ne stresi, ben stresli falan değildim ama bebişimin eli yumruk. Genelde eldivenli ondan mı acaba?eldiveni çıkarınca hemen buz kesiyor elleri ya sizler de yaşıyor musunuz ??
Eldivenji çıkarınca benim bebeginde eli buz kesiyor bende çıkarmıyorum cikarinca gözlerine felan cok bastiriyor parmaklarinu

Medela calma biberon kullanan bir arkadaş vardı, hatırlayamadım kim olduğunu inşallah görür. Biberonun içini nasıl yıkıyorsunuz? Ağzı çok dar, elim de girmiyor avent’in biberon fırçası da
Biberon fircasiyla.yikiyorum
Gunluk sicak su ve biberon yikama jeliyle bekletiyorum bikac saat hic tortu kalmiyor

Birakmaz canim.sen diren ilk ay bizdede oldu mamaya basladik simdi.meme daha cok aliyor biberon secimin önemli medela calma biberon al yada eds sistemiyle ver mamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…