2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar sanırım kızımın gözünde kayma var yani sanki bazen aynı hizada durmuyor doktora şimdi mi gitmeliyim altı aylık olunca mı? Birde göz doktoruna mı gitmeli yim
Yenidoğan doneminde normal bunlar bircogu sonradan duzeliyor ama yinede goz doktoruna goturebilirsin. 6. Ayda ve yasinda zaten goturuluyor sen erken goturmus olursun.

Kızlar 3-4 gündür bebeğimin ağzından sürekli köpüklü tükürük oluyor çenesi hep ıslak daha önce böyle değildi neden olabilirki? Allah korusun okuduğum şeyler içerisinde epilepsi sara vs gibi şeylerde yazıyor çok endişeliyim

exixizimm Nesrinay86 hanimlar ben geçen hafta çok hastaydım enfeksiyon çıktı ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o donemde sütüm çok çok azalmıştı eşim de aktardan bana o cayı almış günde 2 kez içiyorum ve sütüm yeniden çoğalmaya başladı bence çaylarınızı icin atmayın

Yok canim.o epilepsi krizlerine bende takilmistim youtube dan izle belirtilerini bu
tükürükler cok normal su an kac aylik seni ki ses cikarm dönemindedir sanirim ondan basliyor

Benim.bu hafta ciddi sutum artti ama anlamafim o caydan mi cunkundaha ince ictim etki yoktu o zaman düzenli iciyirsum

Arkadaşlar sanırım kızımın gözünde kayma var yani sanki bazen aynı hizada durmuyor doktora şimdi mi gitmeliyim altı aylık olunca mı? Birde göz doktoruna mı gitmeli yim
Canım bizim doktorumuz 3. Ayda göz muayenesini yaptırın dedi. Babamızın gözü kaydığı için biz kontrolleri ihmal etmeyiz sanırım. Çok panik olma kontrole gittiğinde bir de goz doktoruna gidin. Bir de tabi beboşların gelişimsel özelliklerinden de kaynaklanıyor olabilir bu durum. Deneyimli anneler daha iyi bilir.

3 aylıkken rutin göz taraması olması gerekiyor. Belki daha küçük oldukları için şaşılık normaldir

Sali gunu kv gidiyor
Artik ortalik kizisti bana kizdi.odasindan cikmiyor hatun 2 gunde 500 sayfa kitap bitiriyor
Bugunde laf sokarken esimde duydu 5kasimda goturecekti ama aksam ustu sali gunu götürücem.seni demis bakti ortalik alev alacak
Da olan bana olacak tabi atlas 5 dakika kucaktan inmiyor eseriyle gurur duyabilir bide bunu anladi ama yinede bana kiziyor tobe yaaa

İyice kimse kalmamış Allah Allah
Herkes Pazar güneşini görüp dışarıya çıktı zaaarr
Biz dışarı çıktık ama bin pişman oldum ilk kar yağdı buraya boğazlı falan tam kışlık giyindik üstüne mont bot hiçbiri kurtarmadı dondukk 5 dk dan fazlası işkence. Eve geldik dışarı çıkmam mecbur kalmadıkça

Korkma canım bebekler kaslarını tam kullanamadıkları için göz kayması oluyormuş ama sonradan düzeliyor yiğenimden biliyorum gözleri şaşı diye çok korkmuştuk doktora götürdük düzelecek normal demişti ve düzeldi. İçin rahat etmesi için çocuk doktorunuzu arayıp sor istersen genede.

Gözün aydın canım gitsin bidahada uzun kalmaya gelmesin 2 buçuk saat yol uzun deil çocuğu özlediğinde gelsin görsün gitsin hayret bişi ya hiçbişeyden anlamıyorlar üstüne bide tavır yapıyorlar. Gitsin benim kv de alanyada üst üste bayılsınlar. Benimki çocugun kırkı bitene kadar kaldı ve gitti gideli bi nasılsın yazmadı ben 2 kere yazdım çocuğu kameralı gösterdim iyilik bende kalsın dedim baktım beni görmemezliğe vuruyor öylemi ? Dedim ve tamamen koptuk birdaha ne ararım nede sorarım umrumda deil. Neden böyle davranıyolar ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Aman uzak olsunlarr:)

Benim oğlumdada var bende korkmuştum ama iyi birşeymiş. Sindirim sisteminin olgunlaşmasının göstergesiymiş. Birde oğlumun eli hep ağzında emiyor oda çene kaslarını ileride ek gıdaya geçtiğinde rahat çiğnemek için şimdiden başlıyorlarmış çeneyi çalıştırmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…