2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin valla zor iş aslında yapmak istiyorum ama belki nisanda olur bilemedim. Böylede hasta olunca gözüm korktu. Evet ya hiç bebekli eve gidiyorum hastayım yada çocuğum çok hasta demiyorlar bide gelip ayy çok hasta bizim çocuklar tüm gece uyumadı diyeni bile gördüm. Çıldırmamak elde değil kovsan kovulmuyor sinirlerin bozuluyor

Aynen yaa gelcez diyo direk. Sorsna mevlit yapican mi die

Ben yarin yapicam canim masa suslemedim cunku pide dagiticam o yuzden dekor icinde kendimi yoramam bide mevlute yakistigini dusunmuyorum dis bugdayinda yada yas gununde masa yapmayi planliyorum
Bnde pilab döner tatlı olur ama bi kararsız kaldm. Masa süsleme isine.

Ayy çok sevindim bebeğine geçmemesine inşallah benimde geçmez ne yaptın atlatmak için fayda olacak bir önerin varmı
Insallah gecmez canim. Hic bisey yapamadim acikcasi bir tek oksuruk iicn zencefil limon ictim sonradan duydum ki sutu azaltiyormus zaten cok icmemistim oylece gecmesini bekledim sadece burun tikanikligi icin oglumun okyanus suyunu kullandim

Bende ayni sekilde esim yuzunden uc gundur gribim ama bugun daha iyiyim. Bebegini korumak istiyorsan bol bol emzir onu.

Arkadaşlar sanırım kızımın gözünde kayma var yani sanki bazen aynı hizada durmuyor doktora şimdi mi gitmeliyim altı aylık olunca mı? Birde göz doktoruna mı gitmeli yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…