- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.901
Ayy çok sevindim bebeğine geçmemesine inşallah benimde geçmez ne yaptın atlatmak için fayda olacak bir önerin varmıGecmis olsun canim bende 1 ay once cok agir grip gecirdim ama bebegime hic yansimadi sanirim anne sutunden oldu insallah sizdede olmaz
Kolay gelsin valla zor iş aslında yapmak istiyorum ama belki nisanda olur bilemedim. Böylede hasta olunca gözüm korktu. Evet ya hiç bebekli eve gidiyorum hastayım yada çocuğum çok hasta demiyorlar bide gelip ayy çok hasta bizim çocuklar tüm gece uyumadı diyeni bile gördüm. Çıldırmamak elde değil kovsan kovulmuyor sinirlerin bozuluyorCok guzel dusunmussun benim agzimdan mevlut yapcam gelmeyin dedigim icin mecbur yapiyorum kis gelmeden ama ben bile hasta oldum bu hafta gelenler nasil olcak allah bilir bazi insanlar hastayim gitmiyimde demiyor ilk onlar damliyor bakalim yarin gorecegiz
Aynen yaa gelcez diyo direk. Sorsna mevlit yapican mi dieCok guzel dusunmussun benim agzimdan mevlut yapcam gelmeyin dedigim icin mecbur yapiyorum kis gelmeden ama ben bile hasta oldum bu hafta gelenler nasil olcak allah bilir bazi insanlar hastayim gitmiyimde demiyor ilk onlar damliyor bakalim yarin gorecegiz
Bnde pilab döner tatlı olur ama bi kararsız kaldm. Masa süsleme isine.Ben yarin yapicam canim masa suslemedim cunku pide dagiticam o yuzden dekor icinde kendimi yoramam bide mevlute yakistigini dusunmuyorum dis bugdayinda yada yas gununde masa yapmayi planliyorum
Beninki de yaomadi yapmadi ucakda basinctan midir nedir doldurdu altini kompl ustune cikardi. Zor oldu ucakta temizlemesibughn iki kere yataga bir kere üstüme yapti
Insallah gecmez canim. Hic bisey yapamadim acikcasiAyy çok sevindim bebeğine geçmemesine inşallah benimde geçmez ne yaptın atlatmak için fayda olacak bir önerin varmı
Her altını degstirdigimde korkuyorumBeninki de yaomadi yapmadi ucakda basinctan midir nedir doldurdu altini kompl ustune cikardi. Zor oldu ucakta temizlemesi
Bende ayni sekilde esim yuzunden uc gundur gribim ama bugun daha iyiyim. Bebegini korumak istiyorsan bol bol emzir onu.Kızlar çok fena gribim eşim iki gündür hastaydı ayrı odada yattık bebeği hiç almadı kucağına ama bugün ben fena oldum kulağım boğazım başım çok ağrıyor elim kolum tutmuyor mecbur aldı eşimde bebeği artık geçmez inşallah evde maskede yoktu takamadım. Hoş ne kadar takabilirim ki şimdide ayağımda uyutmaya çalışıyorum ayaklarım bile ağrıyor.
Başlayacaklar artık yavaş yavaşKizlar benim bebegim 80 gunluk donmeye basladi normal mi
Hadi ya bnmkide 74 gunluk. Ben alismisim boyle donmesini beklemiyorum :) daha var saniyordm niyeyseBaşlayacaklar artık yavaş yavaş
Benim ki 73 günlük yeni başladı dönme çalışmalarına
Canım kundak yapıyorum oyüzden yan çeviremiyorum kolu altta kalıyo. Kundak yapmazsam da eli kolu durmuyo uyandırıyo kendini. Ne zaman kollarına hakim olmayı öğrenir bilmiyorumPardon canım sırtına yastık koy yan yatırıp dönmez o zaman
Kafa düzleşmedi mi? Bnm ki 3 Bilemedim 4 günde düzleşmeye başlamıştı bıraktımCanım kundak yapıyorum oyüzden yan çeviremiyorum kolu altta kalıyo. Kundak yapmazsam da eli kolu durmuyo uyandırıyo kendini. Ne zaman kollarına hakim olmayı öğrenir bilmiyorum
Ben varım ama okuyup yorum yapmayan kısımda kalıyorum birazİyice kimse kalmamış Allah Allah
Herkes Pazar güneşini görüp dışarıya çıktı zaaarr
Bizim çeneler düştü biraz sanırsamBen varım ama okuyup yorum yapmayan kısımda kalıyorum birazhızınıza yetişemiyorum çünkü
Takip etmesi çok zevkli ama yaaBizim çeneler düştü biraz sanırsam
Kislik kiyafet cikardik artik bittim valla giremedim ibi turlu forumaİyice kimse kalmamış Allah Allah
Herkes Pazar güneşini görüp dışarıya çıktı zaaarr
Benim de kızların dolaplarını döküp seçmem lazım ama çookk üşeniyorumKislik kiyafet cikardik artik bittim valla giremedim ibi turlu foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?