2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ztonder kv ile ayni sehre tasinmak mantıklı baya, büyürken cocugu gorebilecek, hem de ayni evde kalmaya gerek yok. benim kv 3 aydir burada, yarin dönüyorlar. ayrilmak zor geliyir ona, bir daha gordugumuzde kocaman olacak diye ağlıyor, esim tek cocuk, bu da tek torun olunca. ben de icimden seviniyordum sonunda gidiyorlar diye, sorun yok ama yalniz kalmayi ozlemistim. agladigini gorunce kotu oldum.

Hayir aksine azaliyor
Yaa 2.ayda aldigim sut cayi vardi bi sure ictim etki etmeyince bıraktım dedim hadi cope gitmesin iceyim.gece ilk defa atlas cuk cuk sut emdi sabah ictim.ilk defa gunduz memeler doldu saskinim aglamakli magrurur masalllah diyim de nasil.oldu bilmeedim gunde 3 bardak icilmesimlazim bende 1 bardakda oldu ya benim memeler sasirdi ne yapacaklarini reglde olmak uzereyim feci agrim var dedim ondan mi acaba

Kuzum walla yazin malum dogum oncesi sonrasi kimildayamadik bir yere. 29 ekim Allahtan p.tesiye geldi, persembe cumayla birlestirip kacabildik. Korka korka geldim Nehir den dolayi. Insallah hasta etmeden döneriz
Hosgeldiniz canim hangi bolgedesiniz valla epey soguk manavgat insallah yarin isinir sabah balkona çıktım buz tuttum dedim ne ara sogudu bu hava iyi tatiller

Hosgeldiniz canim hangi bolgedesiniz valla epey soguk manavgat insallah yarin isinir sabah balkona çıktım buz tuttum dedim ne ara sogudu bu hava iyi tatiller
Hosbulduk canim. Lara dayiz. Malum ucakla geldik, havalimanina en yakin direk Lara ya baktim. Limak Lara oteldeyiz. Golge yer burda da serin, ama deniz kenari gunes alti gayet guzel.
Herseyi gec, zahmetsiz, hazirlama derdim olmadan yiyip iciyorum o bile yeter. 5 gun de olsa normal hayata mola

Seninki yazık görümcelerin ırgatı olmuş
Bana evlenmeden kv oğlum her işi bilir yapar, bilmem derse inanma demişti. Gerçekten de öyle sarma da sarar benimle temizlik de yapar
Ayyy çok güldüm hiç bu açıdan bakmamistim Benim gorumceler işi biliyormuş.
Bu arada kayinvalideni de takdir ettim dogrusu

Kuzum walla yazin malum dogum oncesi sonrasi kimildayamadik bir yere. 29 ekim Allahtan p.tesiye geldi, persembe cumayla birlestirip kacabildik. Korka korka geldim Nehir den dolayi. Insallah hasta etmeden döneriz
Insallah hiiic bisicik olmaz canım kötüyü düşünme

Bende gr gitmiyor sende gider insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…