- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.741
Boyle Boyle biri hamile kalmış . Bu gidişle yeni bir topik acip ordada bulusucaz galiba. 2018 Ağustos annleri cesur ciktiBen tedavi ile hamile kaldım oğluma. Tek yumurta oluşmuştu. Hiç korunmuyoruz olmaz diye çok rahatız :) hayırlısı artıık
Gerçekten sifir rafine sekerle mi yaşıyorsun ne zamandırAdı spoonofheal. Ama bir ayı aşkındır bir şey paylaşamıyorum. Yemekleri yine yapıyorum ama sırf fotoğraf çekmeye üşendiğimizden paylaşamıyoruz
Kreşe gitmiyorCanım kaçırmışım sana da geçmiş olsun. Öykü Duru kreşe gidiyormu?/daha az yorulursun sanki. Sonuçta o da ufak neyin ne kadar zararlı olabileceğini kestiremez
Çat diye catlamak üzereyim
İnşallah aşı hıysuzluğudur canım ve geçer sizin gibiBenimki asidan sonra 3 gun baska bir çocuk oldu meme reddetti asla uyumadi gece gündüz sürekli ağladı mızmızlandı.. Pilates topunu çıkardım üstüne oturup zıplayarak emzirdim daha az yorucu oldu.
Bir de anneler şu an ayın konumunda bisiler varmış çok anlamam da çocukların uyumamasi falan ona bağlı olabilirmiş
kendine haksızlık etme canım bu bebişlere yapıştık işler hayal olduAkşam yola çıkıcaz bu velet gündüz uyumuyor bensiz asla oyalanmıyor, evi mi bir kaç hafta gelmeyecek şekilde toparlayım, valiz mi hazırlayım bebeğin eşyalarını mı hazırlayım... yetişemiyorum yaaa beceriksizim galiba
Haklısın canım ben de en sessiz yatak odası anca orada emzirebiliyorum banyoyu da deneyim bizim de karanlık , teşekkür ederim2 ve 4-5. Aylarda yogun meme redleri yasaniyor asi yapilsada yapilmasada sure denk dusuyor asiya sadece. Bizde o durumdayiz. Bir haftadir gunduz emmiyor duzgun. Zorla tutturumayi basardigim emzikle ask yasiyor bugun itibariyle emzigi sadece gece uykusuna dalarken verecegim duzelmesi lazim biran once. Banyomda cam yok karanlik orada emziriyorum gunduz dikkati dagilmasin etrafa bakmasin diye daha iyi oldu. Bu tarz birsey deneyebilirsin.
Ek gıdaya geçince bizEki Görüntüle 2200991
Kız zorr rezervim az benim sizler gibi doğurgan değilim ben. İhtimalim çok az :)Boyle Boyle biri hamile kalmış . Bu gidişle yeni bir topik acip ordada bulusucaz galiba. 2018 Ağustos annleri cesur ciktiartık cesur mu derler baska birsey mi bilemiyorum
Ne kadar da bize benzeyen bir çözümYok ama cozumu ayakta ziplayip sarki soyleyerek emzirmekte buldum :) sagolsun bir arkadasim gecen soyledi
ben spiral taktırdım geçen ay regl olmuştum bu ay olmam gereken tarihten 12 gün geçti. ama test yapmıyorum. yapsam da aldırmayacağıma göre olduysa da geç bunalıma gireyimSeni cok sevmis doktorun :))) Bi bajayim netten dedm boyle diyen cok doktor var. Bir kerw gume gittik ama ins oyle birsey olmaz psikolojim bozuldu aklimdan aklimdan çıkmıyor sbah emzirmeye kalktim esimde kalkmsti bebeği seviyor dedm ikinciyide seversn adam uyuyamadi uykumu kaçırdın diyo yapacak birşey yok artk dedm.. bide demisler bnm sutum bnj koruyor senin sütünde koruyucumu var arkadaşsut suttur sut korusun diye ne yiyip icmk lazm acaba . 4 yıldır cocuj olsn die du et smdi olmasn die bu n yaman celiski ... Ya olursa bide mikketin lafi bir ay gecmeden yipranirim bn . Regl olmadimki ona göre hemn test yapayim.
Tez zamanda geçsin inşallahGeçmiş olsun canım
Genel olarak bir huzursuzluk var bebeklerde
Rabbim hepsine şifa versin
Ben de grip oluyorum tüm kemiklerim ağrıyor
Geçecek inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Adet düzensizliği bu dönemde olurmuş ins öyle birsydir. Bu bkleme suresi bile yetiyor varmi yokmu bi öğrensem.ben spiral taktırdım geçen ay regl olmuştum bu ay olmam gereken tarihten 12 gün geçti. ama test yapmıyorum. yapsam da aldırmayacağıma göre olduysa da geç bunalıma gireyim
ben de adet düzensizliğidir diye düşünüyorum ama dün akşam yemek hazırlarken aslında beraber büyürler diye hayal kurdum sonra tövbe tövbe dedimAdet düzensizliği bu dönemde olurmuş ins öyle birsydir. Bu bkleme suresi bile yetiyor varmi yokmu bi öğrensem.
Deme kiZ esm vurdu gol mu oldu kaleden mi döndü bilmiyoruz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?