2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tedavi ile hamile kaldım oğluma. Tek yumurta oluşmuştu. Hiç korunmuyoruz olmaz diye çok rahatız :) hayırlısı artıık
Boyle Boyle biri hamile kalmış . Bu gidişle yeni bir topik acip ordada bulusucaz galiba. 2018 Ağustos annleri cesur cikti artık cesur mu derler baska birsey mi bilemiyorum

Ztonder sayfana baktm masallah ellerine saglik ne kadar guzel yemekler vs. Yapmissin. Kilo almakda cok haklisin boyle meziyetlerde kim olsa kilo alir. bunu sana gönderiyorum. Resimlerde ayrı guzel.

Ssspat'a başladım su an itibariyle 1 saat 20 dk oldu. Uyuyor dalana kadar hafifleterek devam etmek gerekiyor ediyorum fakat 15. dk uyanıyor. Karartma perde sipariş etmistim ama 2 haftada hazirlaniyormus pfff gelene kadar isimiz var sanırım.
Benimkinin sorunu dalmak nefesinin yavaslayip gözlerinin göz kapakları içinde oynayisinin durması lazim olmuyor

Adı spoonofheal. Ama bir ayı aşkındır bir şey paylaşamıyorum. Yemekleri yine yapıyorum ama sırf fotoğraf çekmeye üşendiğimizden paylaşamıyoruz
Gerçekten sifir rafine sekerle mi yaşıyorsun ne zamandır

İnşallah aşı hıysuzluğudur canım ve geçer sizin gibi
kendine haksızlık etme canım bu bebişlere yapıştık işler hayal oldu

Haklısın canım ben de en sessiz yatak odası anca orada emzirebiliyorum banyoyu da deneyim bizim de karanlık , teşekkür ederim

2 saatlik şşşpat maceramın sonundan bildiriyorum buzuki orhan rocks adam ne yapmış ya! artık bu müzikte ben bile uyuyacağım

ben spiral taktırdım geçen ay regl olmuştum bu ay olmam gereken tarihten 12 gün geçti. ama test yapmıyorum. yapsam da aldırmayacağıma göre olduysa da geç bunalıma gireyim

ben spiral taktırdım geçen ay regl olmuştum bu ay olmam gereken tarihten 12 gün geçti. ama test yapmıyorum. yapsam da aldırmayacağıma göre olduysa da geç bunalıma gireyim
Adet düzensizliği bu dönemde olurmuş ins öyle birsydir. Bu bkleme suresi bile yetiyor varmi yokmu bi öğrensem.

S Syba ha bu arada seni korkutmak gibi olsun diye söylüyorum çünkü pisliğim benim kız eşim askerdeyken yemin töreninde 1 günde oldu olunca oluyor yani
ha biz istiyorduk şükür ama olmasına ihtimal vermiyorduk 3 senede 1 kere korunmasız ilişki yaşadık sonucu şu an ağlıyor

Adet düzensizliği bu dönemde olurmuş ins öyle birsydir. Bu bkleme suresi bile yetiyor varmi yokmu bi öğrensem.
ben de adet düzensizliğidir diye düşünüyorum ama dün akşam yemek hazırlarken aslında beraber büyürler diye hayal kurdum sonra tövbe tövbe dedim kendimi de hazırlıyorum yani

Deme kiZ esm vurdu gol mu oldu kaleden mi döndü bilmiyoruz artik 4 yıldir olsn die dua ediyordm smdi olmasn die... Niyeyse kndimumide hamile düşünüyorm olayin üstünden 4 gun gecmis yok anam bnm psikolojim bozuulmus... 1 ayda 5 yas yaslanicam sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…