- Emoji Skoru
- 134
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.601
Merhaba benim bebeğimde de reflü var, gaviscon kullandık bebekler için olanından verdi dr. Bize iyi geldi çok şükür, 1 hafta kadar kullandım şimdi daha iyi, yine arada ağzına mideden su geliyor yüzünden belli oluyor ama eskisi gibi değil. Sırf reflüsü için kamera aldım beşiğine yerleştirdim her an telefondan bakıyorum paranoyak olmuştumBiz aksam acile gittik kan ve idrar tahlili aldilar idrar yolu enfeksiyonu varmis benim bahsettigim reflumsu seylerle ilgilenmediler kusma icin de fitil verdiler.
Bugun de sabah cocuk dr una gittik yine benm esas sorunumla ilgilenmedi yeniden idrar tahlili istedi sonuc bekliyoruz ne olacak boyle anlamadm ben esas sorunumla kimse ilgilenmiyor
Hesabin adi ne cnm bakayim meraknettim :)Eşin gelince o çocukla ilgilenirken yapsan yemekleri. Ben o şekilde ertesi günün yemeğini yapa yapa götürüyorum. Biraz da bol yapıp kavonozlara dolduruyorum o da idare ediyor. Doğuma kadar instgramda yemek hesabım vardı yemekler paylaşırdım, şimdi yemek yemesi bile zor
Oyle hazir posette isirgan cayi da var miBaşım çok şiddetli ağrıyor
Öykü Duru aralıksız şarkı söylüyor
Bebiş memede yaşamak istiyor
Nasıl olayım işte çok iyiyim
Ben içiyorum sürekli
En güzeli de Doğadan Rezene çayı geldi bana
Güzel süt yapıyor
Benim anlattigim belirtilerle ilgilenen olmadi napacam bilmiorum idrar tahlili sonucu bekliorum bakalimMerhaba benim bebeğimde de reflü var, gaviscon kullandık bebekler için olanından verdi dr. Bize iyi geldi çok şükür, 1 hafta kadar kullandım şimdi daha iyi, yine arada ağzına mideden su geliyor yüzünden belli oluyor ama eskisi gibi değil. Sırf reflüsü için kamera aldım beşiğine yerleştirdim her an telefondan bakıyorum paranoyak olmuştum
Merhaba canım beniö de sağ göğsümün alt kısmında olmuştu gece öyle bir ağrıyla uyanmıştımki sabahı zor ettim doktora gitmek için. Aksef antibiyotik kullandırdı ve parol aldım bebeğe zararı yok dedi, onun üzerine iyiyim ama yine arada oluyor ağrı. Sürekli o memeyi boşaltmak gerekiyormuş. Birde emerken elinle makas yapma ozaman da tıkanıyor. Ben sıcak suya küçük havluyu batırıp ağrıyan yere koyuyordum o da iyi geldi.kızlar, mastit oldum. memenin üstü kizardi, aciyor. antibiyotik başlattı doktor. memedeki tikanma gecmiyor bir türlü, moralim cok bozuk, tavsiye edilen herşeyi yapiyorum ama daha kotuye gidiyor
Belirtileri neler peki?Benim anlattigim belirtilerle ilgilenen olmadi napacam bilmiorum idrar tahlili sonucu bekliorum bakalim
Kanguruya koyun kızlar tavsiye ederim. Ben.soğanı dograyip hooop kanguruya koyuyorum devam ediyorum sogan gözünü yakar diye onu o yokken doğruyorumEşin gelince o çocukla ilgilenirken yapsan yemekleri. Ben o şekilde ertesi günün yemeğini yapa yapa götürüyorum. Biraz da bol yapıp kavonozlara dolduruyorum o da idare ediyor. Doğuma kadar instgramda yemek hesabım vardı yemekler paylaşırdım, şimdi yemek yemesi bile zor
Ya yenidoğan aparatı almadım ya ondan mıdır nedir eğilip doğrulamıyorum ben çok rahat ya... hoş benimkini koyup yemek yapsam onuda beğenmez illa gezdir beni derKanguruya koyun kızlar tavsiye ederim. Ben.soğanı dograyip hooop kanguruya koyuyorum devam ediyorum sogan gözünü yakar diye onu o yokken doğruyorum
Tulumun giydiği oda sıcaklığına gore kalinlik ve sicak tutma derecesiTog degeri nedir
Yok sanırım ama emin de değilimOyle hazir posette isirgan cayi da var mi
Benimki daha 120 ye gecmedi henuz 100 ml aliyor ondan ogun sayisi 1 fazla olabilir bendeBenimki bos da olsa emzik niuetine2çekiyor canım o yüzden uzun sürüyor hiç 6 öğün yapamadım .1 Aydan beri
Benimki de oyle yapiyor ya acaba sut az diye mi yapiyor yoksa biberona alisinca mi iyle yapiyorBende emziriyorum ama memede sut bitince hemen bagirip memeyi cekistiriyor tukurugu bile bogazina kaciyor
Uyurken yedigi ağzına gelip yutkunuyor hemen uyanıyor 2 dakika ya da 5 dakika uyuyabiliyor gece uykusunda sorun yok ama gündüz böyle olduğu için uyuyamıyor ki mama yedikten sonra hırıltı oluşuyorBelirtileri neler peki?
Biz gunduz iki satte bir 60 ml gece 4 saatte bir 80 yiyoruz az mi simdi siz bile deyince bi suphelendim ama fazlasini yemiyor cok nadir gunduz 80 ictigi bugun 12 de hastaneden gelince tek seferde 120 yedi hayret ettim normalde agzindan cikariyordu biberonuBenimki daha 120 ye gecmedi henuz 100 ml aliyor ondan ogun sayisi 1 fazla olabilir bende
Kıyamam geçmiş olsun cnm duşta tarak ile masaj öneriyordu arkadaşlar sık sık da emzirme. Umarım geçer bir an önce
Çok geçmiş olsun. Mastit olana kadar herhangi bir şey hissetmemiş miydin
Merhaba canım beniö de sağ göğsümün alt kısmında olmuştu gece öyle bir ağrıyla uyanmıştımki sabahı zor ettim doktora gitmek için. Aksef antibiyotik kullandırdı ve parol aldım bebeğe zararı yok dedi, onun üzerine iyiyim ama yine arada oluyor ağrı. Sürekli o memeyi boşaltmak gerekiyormuş. Birde emerken elinle makas yapma ozaman da tıkanıyor. Ben sıcak suya küçük havluyu batırıp ağrıyan yere koyuyordum o da iyi geldi.
Ben memeyi desteklemek için sürekli elimle c, u tutuşu yapıyordum. Bir de kv bebek nefes almakta zorlaniyor diye parmaginla burnunun önünü ac diyordu, bastiriyordum ben de. Bunlardan mi oldu bilmiyorum. meme ucumda yarık var, kanama vb yok ama şekli hala normale dönmedi ondan mi oluyor acaba...Merhaba canım beniö de sağ göğsümün alt kısmında olmuştu gece öyle bir ağrıyla uyanmıştımki sabahı zor ettim doktora gitmek için. Aksef antibiyotik kullandırdı ve parol aldım bebeğe zararı yok dedi, onun üzerine iyiyim ama yine arada oluyor ağrı. Sürekli o memeyi boşaltmak gerekiyormuş. Birde emerken elinle makas yapma ozaman da tıkanıyor. Ben sıcak suya küçük havluyu batırıp ağrıyan yere koyuyordum o da iyi geldi.
Bizimki de dneme yapiyor. sirt ustu yatarken bacaklarini ve göbeğini kaldırıp yana atiyor, yari donmus oluyor :) tam donmeye daha var tabi.Atlasta donmeyi ogrendi gece bi baktim kicini donmuş uyuyo ay bi gulme geldi alismisim sirtustu uyumasina
Aynen E Egepam gibi benim kizda emzik delisi olmustu 10 saat boyunca hic bi sekilde meme emmiyodu her türlü şeyi denedim olmadi emzik agzindan ciktigi an kiyamet kopuyodu.boş emicek illa süt geldigi an mosmor oluyodu çözüm olarak emziği biraktirdm 5 gün oldu oldu hic vermedim ve kuzum doğduğundan beri en cok bu 3 gündür meme yiyo cok şükür arada sirada sinirlensede yine de eskisi gibi memeyle kavgasi süt gelince tükürmesi yok sende bi an önce bıraktır emziği bence[/QUOTE]Aaaaaa benim kızım da sürekli emzik istiyor memeye gelince ağlıyor acaba ondan mı böyle oldu ki sen bıraktın mı emziği
Fotolari birleştirmeyi süslemeyi pic collage uygulamasını kullanarak yapıyorumHarika olmuş çok şeker yaaa :))) süpersiniz. Fotoları nasıl birleştirdin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?