2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke yakın olsaydık ben yapıp getirirdim sana valla
Allah razı olsun, yapmış kadar oldun canım benim
Biraz daha iyiyim Elhamdulillah
Bebecik de uyusaydı iyiydi
Aldık meme pozisyonunu yine
Maşallah meme de uzak mesafelere kadar uzamaya başladı artık

Cok gecmis olsun canim.kardesini yeni ogrendim.cok genc ve gucludur eminim.umut asilayin surekli.hatirlarsaniz dogumdan once dua istemistim sizden kuzenim icin.yogun bakimda kaldi aylarca.drlar hazirlikli olun vs dediler ama cok sukur birkac haftadir kendine geldi.hala hastanede ama cikacagi gunu bekliyor.bol dua ve umut ins kardesin eskisinden de saglikli cikacak hastaneden.

Kelim ilaci olsa basina surer :)) benimkide gunduz toplasan dalma kapma bir saat uyumuyordur tum gun.

Emme suresi normal artık etrafini kesfediyorlar gunduz emmeleri hizlica ve hemencik tamamliyorlar. Birde tabi ustalasmaya basladilar islerini cabucak goruyorlar. Acikcasi benim oglanda o surelerde emiyor. Eger emzik biberon bu red doneminde yoksa bir kac gune yeniden duzene girersiniz stres yapma. 2-5. Aylar en buyuk meme redlerinin yasandigi aylar. Kaka rengi ve kivami degisiklik gösterebilir hep ayni olmaz. Hardal sarisindan yesile kadar her renk mevcut :) keza mukusta olabiliyor kakada tek basina alerji diyemezsin agiz salyasi, balgam, geniz akintisi ve usutme bile sebep olabiliyor. O meme bu memeyede ben pek takilmiyorum kucagima alınca hangi tarafa geliyorsa kafasi acip veriyorum valla :) bunlari bu kadar detayli dusunmemek akisina birakmak lazim.

Cok sağol canim cevabın icin :)) rahat olmak lazım ama
Ben hemen panik yapıyorum.
Memeyi hiç emmiyor değil ama eskisi gibi iştahlı emmiyor ve kisacik emiyor istiyorum ki uzun uzun emsin :) bakalim kiloyu etkilemez buhafta insallah

Ben sana akıl veremem canım bu saatte beşik sallıyorum.

Herkese selam kızlar uzun zamandır giremedim topige nasılsınız bebisler nasıl bizi soracak olursanız perişan oldum haftalardır şu an bile zar zor girip yazdım. 5 gün sonra iki aylık olucak benim oğlan hala uyku düzeni yok uyuyor 10 dakika sonra geri uyanıyor hergun banyo yaptırdım biraz rahatlar uyur diye yok yok yok gaz sancıları zaten bizi sabahlara kadar ayağa dikti en kötüsü eve dönünce oldu tek başımayım oğlan durmuyor o uyuyan kadar birşey yiyip icemiyorum hal böyle olunca goguslerimde öyle çok süt olmuyor oğlan da tam doymuyor galiba bazen oturup ağlıyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum bebek uyusun diye dört gözle bekliyorum uyusunda yemek yapayım iş yapayım diye eşim deseniz ayrı bir dünya oda istiyor ona göre hareket edelim burda bebek var ona göre yapalım demiyor istiyor bende bebekte ona uysun saat 10 dedin mi uyuycakmıs beyfendi ama bebek bu saatlere kadar uyumuyor ben artık ne yapacağımı şaşırdım bu gecede oturdum ağladım

Canım benimkide gündüz hiç uyumuyor 10 dakikalık şekerlemeleri saymazsak. Allahtan geceleri uyuyor. Benimde gündüz işim zor yemek yiyemiyorum işlerimi yapamıyorum geceleri halleşiyorum. Eşim ev işlerinde yardımcı olmaz sağolsun. Tüm işler bana bakıyor birde arkasını toplarım. Şikayet etmedim hiç çünkü şikayet etsem daha çok zor olacak herşey benim için. Sütümde az en çok ona üzülüyorum ama yapacak bişide yok en güzeli herşeyi sindirip sakince öyle yaşamaya alışmak.
Sıkma canını. Sarıl yavruna gerisi boş

Ay ben o kadar stres oluyorum ki kaç kere bebeğe bağırdım uyu artık diye sonra cok pişman olup sarıldım ona ağladım tahammülüm kalmıyor ağlıyor durmuyor sabahın besine kadar ayaktayım sürekli gündüz de dinlemiyorum artık direncin düştüğü için hasta oldum bir haftadır ilaçla ayakta duruyorum dünden beride migrenim tuttu iyice stres oldum diyorum bu daha ne kadar sürecek böyle

Birde ev işi yapmasan da olmuyor bebek görmeye gelen oluyor hayde iş mi yapacak hazırlık mı goruceksin bı elimde bebek tek elle iş yapıp misafir agırladım eşime diyorum tut biraz bebeği ben şu işimi halledeyim bebek kusuyor koş bebek küstü koş bebeğin emziği düştü kos bebek durmuyor ee diyorum kustuysa sil beni niye çağırıyorsun diyorum al al sil diyor yani bakamıyorda stresten lavaboya çıkmayı unutuyorum kabız oluyorum sonra

@etka31112 canim gündüz uykusu nasil atlas gündüz uyumaya başladıktan sonra gece de uyumaya basladi
Birde insta da bi arkadas aksam 4ten sonra uyutmuyorum demisti bizimki dayanamıyor denk gelmezss uyuyor onzaman cok uyaniyor bugun saat 5te kanguruyla ciktik 1 saate yakin uyudu sonra da uyutmayinca 8.30nda direkt uyuyp 1 de uyandi gunduz uykusu ve aksam ustu uyutmamak bir dene bakalim

Buna katılıyorum akşam 6 da uykuya daldı 9 a kadar uyudu, uyuyorken uyandıramadım kıyıp ama gece o bana kıydı, saat başı uyanıyoruz yine mevrim döndü yat kalk

Kizlar uzun zamandir sorcam unutuyorum.
Mama hazirlarken 60 ml su koyuyorum uzerine 2 olcek mama koyuyorum 80 ml oluyor simdi ben bu mamayi 60 ml yedi mi sayicam 80 ml mi?

Onun bir sebebide buyuduler ilk donemki gibi 2 saatte bir emmezler 4-5 saati bulabilir acikmalari ondada oyle 15-20dk kalmaz memede hemen bitiyor isleri. Ben aklima geldikce ve her mizirdandiginda memeyi verdigimden dolayi iki firt çekip bırakıyor ama ben eminim doyuyor.

Allah razı olsun, yapmış kadar oldun canım benim
Biraz daha iyiyim Elhamdulillah
Bebecik de uyusaydı iyiydi
Aldık meme pozisyonunu yine
Maşallah meme de uzak mesafelere kadar uzamaya başladı artık

Ay maalesef benim de memelerimin elastikiyeti arttı
Kelim ilaci olsa basina surer :)) benimkide gunduz toplasan dalma kapma bir saat uyumuyordur tum gun.

Ben sana akıl veremem canım bu saatte beşik sallıyorum.

Yaa tünelin ucu aydınlık değil mi ilk çocuklarda ne zaman düzeldi?
Benim sorunum gündüz hiç uyumaması canım. Eğer ben işi gücü bırakıp yatarsam, memede uyuyor ama uyuttugumu sanıp yatiriyorum 15 Dk sonra uyanıyor. Kundak da yaptım uyudugunu sandıktan sonra 15-20 dk ekstra dalsin diye de bekledim yok yatağına koyunca maksimum 15 dk. Gündüz uyumayinca da çok mutsuz huysuz oluyor. Sabah ilk uyandığında gülücükler agular, sonra bitiyor sürekli ağlama haline giriyor eger ben memede uyutursam 1.5 saat sonra yine mutlu. Ama ben günde 3 kere 1.5 saat yatamam ki onunla

Kizlar uzun zamandir sorcam unutuyorum.
Mama hazirlarken 60 ml su koyuyorum uzerine 2 olcek mama koyuyorum 80 ml oluyor simdi ben bu mamayi 60 ml yedi mi sayicam 80 ml mi?
60 yedi sayacaksın canım

Canım benimki de gündüz uyumuyor yatirdigim an 10 dk uyuyup uyanıyor. Ben de kanguruya koyup iş yapıyorum.
Açıkçası arkadaşlarımız gelecekse temizliğe ve düzene çok takmiyorum. Benim akrabalarimdan uzak olanların çoğuna gelmeyin şu an müsait değiliz çocuk da küçük 4-5 aylık olunca gelirsiniz dedim, eşimin akrabaları geleceği zaman da esime çocuğu baktiriyorum ya da evi toparliyor yoksa o da gelmeyin desin. Bunlar bizim yardima en ihtiyacımız olan zamanlar çocuğu da tek yapmadık.
Sinir patlamalari yaşaman normal kendini suçlama. Ama bu kadar da evin duzenine vs takılma bu gunler geri dönmeyecek tadını çıkar bence. Eşin istiyorsa uyusun 10da sen de oglunla yalnız vakit geçirmenin tadını çıkardığını düşün harika :)

Nacizane fikrim 3 4 gun yat guduz uykusuna alissin benimki kkeske yatsa da dinlensem valla yatmiyor oyle kucakta memde uyuyor o zamanda ben uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…