Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıbrısta’mı yaptırdınız?Biz iptal ettik bu virüsten dolayı..İyi cesaret sizinkisi valla :) Hangi merkezde hangi doktora yaptırdınız?Ben yaptirdim 13 matta transfer oldu hakkimizda hayirlisi insallah tutar da biter bu çilemiz
Kıbrısta’mı yaptırdınız?Biz iptal ettik bu virüsten dolayı..İyi cesaret sizinkisi valla :) Hangi merkezde hangi doktora
Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Benimde aklımda 3-4 merkez var ve Murat Önal’da bunlardan bitanesi daha net karar vermedim..Mayıs’a erteledik..Bende merakla bekliyor olacağım sizin sonucunuzuKıbrıs da bura gibi çok yaygın değil biz ordayken almanyadan gelen bir kafileden 2 kişide varmış onlarda karantinaya alınmıştı bir risk olsaydı doktor gelme derdi zaten maskeyle gittik geldik dışarda durmadik zaten sabah hastaneye gittik akşam çıkıp havalanina gittik çok şükür şuana kadar birşey yok
Cyprus Life Hastanesi murat önal doktorun ismi
Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Benimde aklımda 3-4 merkez var ve Murat Önal’da bunlardan bitanesi daha net karar vermedim..Mayıs’a erteledik..Bende merakla bekliyor olacağım sizin sonucunuzu
hayırlı olsun transferınız. hava alanında falan kontrol oldu mu acaba? benimde nısandaydı da ertelendı transferım cesaret edemedım. malum karantınaya fln alınırsak aileler, kımse bılmıyor. hersey açığa cıkabılır dıye korktum açıkcası.bıde sımdı ucak seferlerı fln durdurulmus dıye bılıyorum.Kıbrıs da bura gibi çok yaygın değil biz ordayken almanyadan gelen bir kafileden 2 kişide varmış onlarda karantinaya alınmıştı bir risk olsaydı doktor gelme derdi zaten maskeyle gittik geldik dışarda durmadik zaten sabah hastaneye gittik akşam çıkıp havalanina gittik çok şükür şuana kadar birşey yok
Cyprus Life Hastanesi murat önal doktorun ismi
Valla kontrol felan olmadi biz ordayken orda herşey normaldi ama şuan nasıl olur bilmiyorum burda sayı arttığı için bir sıkıntı olurmu bilemedimhayırlı olsun transferınız. hava alanında falan kontrol oldu mu acaba? benimde nısandaydı da ertelendı transferım cesaret edemedım. malum karantınaya fln alınırsak aileler, kımse bılmıyor. hersey açığa cıkabılır dıye korktum açıkcası.bıde sımdı ucak seferlerı fln durdurulmus dıye bılıyorum.
neyse sız ucuz atlatmıssınız şanslısınız ne guzel. umarım pozıtıf sonuc alınca bu şansın katlanır. gynolıfeten memnun kaldın mı kac embrıyo koydurdun kalıtelerı nasıldı? donör resımlerı vs gördunmu? ben hitte yaptırıcam ama gynolıfe te kafamı karıstırmıyor değilValla kontrol felan olmadi biz ordayken orda herşey normaldi ama şuan nasıl olur bilmiyorum burda sayı arttığı için bir sıkıntı olurmu bilemedim
Donorle ilgili hiçbir bilgi vermiyorlar merkezden de çok memnun kaldım 2 embriyo koydular 5.gün emriyosuydu kalitesi gayet iyi dediler herkes çok ilgili gitmeden zaten sürekli watsabtan merak ettiğim herşeyi soruyordum onlarda sürekli bizim bakmamız gerektigini oyle gecti ıkı ay 1 ay önce yumurta topandi sonraki ay gittik bizneyse sız ucuz atlatmıssınız şanslısınız ne guzel. umarım pozıtıf sonuc alınca bu şansın katlanır. gynolıfeten memnun kaldın mı kac embrıyo koydurdun kalıtelerı nasıldı? donör resımlerı vs gördunmu? ben hitte yaptırıcam ama gynolıfe te kafamı karıstırmıyor değil
embrıyo olarak dondurdular kendını hazırlayınca transfer ettiler dimi? hayırlısı olsun ınsallah yaa. bende bugun rahım fılmı cektırecektım ıptal ettım vırusten dolayı. hep ertelemek zorunda kalıyorum bırseylerı benı cok gerıyor acıkcası. fiyat olarak ne kadar ödediniz? ındırım vs yapıyolar mı? cok soru sordum kusura bakmayınDonorle ilgili hiçbir bilgi vermiyorlar merkezden de çok memnun kaldım 2 embriyo koydular 5.gün emriyosuydu kalitesi gayet iyi dediler herkes çok ilgili gitmeden zaten sürekli watsabtan merak ettiğim herşeyi soruyordum onlarda sürekli bizim bakmamız gerektigini oyle gecti ıkı ay 1 ay önce yumurta topandi sonraki ay gittik biz
Ist beni hazırlayan doktorum un arkadaşıymış bize ekstra bir indirim yapıldı 3.500€ ya yapıldı tabi uçak bilet leri hariçembrıyo olarak dondurdular kendını hazırlayınca transfer ettiler dimi? hayırlısı olsun ınsallah yaa. bende bugun rahım fılmı cektırecektım ıptal ettım vırusten dolayı. hep ertelemek zorunda kalıyorum bırseylerı benı cok gerıyor acıkcası. fiyat olarak ne kadar ödediniz? ındırım vs yapıyolar mı? cok soru sordum kusura bakmayın
Benimde yarın rahim filmi için randevum vardı iptal ettirdim..25 Martta da Kıbrısa gidecektik..Çok heyecanlıydım.Böyle araya virüs falan girince bende gerildim açıkcası.Ne zamana kaldık Allah bilir..Merkez konusunda da kafam çok karışık zaten..Hit,Gynolife,British,Elite Hospital,Vita Altera..Bu 5 merkezide gezecektik..Allahtan hayırlısı artık..embrıyo olarak dondurdular kendını hazırlayınca transfer ettiler dimi? hayırlısı olsun ınsallah yaa. bende bugun rahım fılmı cektırecektım ıptal ettım vırusten dolayı. hep ertelemek zorunda kalıyorum bırseylerı benı cok gerıyor acıkcası. fiyat olarak ne kadar ödediniz? ındırım vs yapıyolar mı? cok soru sordum kusura bakmayın
Şu virüs olayı kalksın da öyle gidin iyice yaygınlaştı burda oraya gidiş sıkıntı olabilirBenimde yarın rahim filmi için randevum vardı iptal ettirdim..25 Martta da Kıbrısa gidecektik..Çok heyecanlıydım.Böyle araya virüs falan girince bende gerildim açıkcası.Ne zamana kaldık Allah bilir..Merkez konusunda da kafam çok karışık zaten..Hit,Gynolife,British,Elite Hospital,Vita Altera..Bu 5 merkezide gezecektik..Allahtan hayırlısı artık..
bende subat mart gıbı baslayacaktım troıdım oldugunu öğrendım nısanda baslayacaktım vırus cıktı. Allah daha kötü dertler vermesinn yaaaa. ben merkez olarak hiti secmıstım ama sımdı gynolıfe a da yönelesim var yanı 2 sı arasında karar verıcem sanırım. dıger merkezlerı aklımdan bıle gecırmıyorum da.Benimde yarın rahim filmi için randevum vardı iptal ettirdim..25 Martta da Kıbrısa gidecektik..Çok heyecanlıydım.Böyle araya virüs falan girince bende gerildim açıkcası.Ne zamana kaldık Allah bilir..Merkez konusunda da kafam çok karışık zaten..Hit,Gynolife,British,Elite Hospital,Vita Altera..Bu 5 merkezide gezecektik..Allahtan hayırlısı artık..
tabı tabı zaten kıbrısa fln ucak kalkmıyormus durdurulmus bıldıgım kadarıyla. bu kadar bekledık bıraz daha beklerız artık napalımmŞu virüs olayı kalksın da öyle gidin iyice yaygınlaştı burda oraya gidiş sıkıntı olabilir
Bugün bir diş ağrısı çekiyorum hayatımda ilk defa disim ağrıyo oda neye denk geldi goruyormusun doktorada gittim ama yapicak birşey yok dedi bu durum da yirmilik dışım durdu duru şimdi çıkası geldi gece uykumdan uyandım ağrıdan doktor antibiyotik verdi gebelerin de kullanabildiği birşeymiş bende hemşireye sordum oda doktora sorucak ona göre kullanım bagri çekerlermi acaba dışı kan sulandiricida kullaniyorumtabı tabı zaten kıbrısa fln ucak kalkmıyormus durdurulmus bıldıgım kadarıyla. bu kadar bekledık bıraz daha beklerız artık napalımm
hamıleyken cekmıyorlar dıye bılıyorum cnm gecmıs olsun cok artık agrı kesıcılerle ıdare edersın. sonucunu ne zaman öğreneceksın ?Bugün bir diş ağrısı çekiyorum hayatımda ilk defa disim ağrıyo oda neye denk geldi goruyormusun doktorada gittim ama yapicak birşey yok dedi bu durum da yirmilik dışım durdu duru şimdi çıkası geldi gece uykumdan uyandım ağrıdan doktor antibiyotik verdi gebelerin de kullanabildiği birşeymiş bende hemşireye sordum oda doktora sorucak ona göre kullanım bagri çekerlermi acaba dışı kan sulandiricida kullaniyorum