• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

Allah kucağına da almayı nasip eder ınşallah hayırlısıyla. Şu virüs derdi de biterde bizde gideriz sağ kalırsak. Ben tüm tahlillerimi tamamladım. Hit düşünüyordum ama senin klinigide araştırıcam.

Allah kucağına da almayı nasip eder ınşallah hayırlısıyla. Şu virüs derdi de biterde bizde gideriz sağ kalırsak. Ben tüm tahlillerimi tamamladım. Hit düşünüyordum ama senin klinigide araştırıcam.

Amin insallh darısı sizin başınıza insallh yarın muayneye gidicez insallh herşey yolunda dır

Merhaba hanımlar; gruba yeni üye oldum. Bir süredir farklı forumlarda dahil takip ediyorum. Bizde 10 senelik uğraşın sonunda yumurta donasyana karar verdik. Aslında ilk denememden sonra donasyon söylendi ama kabul etmek istemedim. Tüp bebek denedik ama malesef olmadı. Kıbrıs I araştırıyorum gynolife ve British ile görüştüm .çoğunuz bahçeci ve Murat beyden bahsedyorsunuz. Kıbrısta bahçeci varmı? Murat beyi araştırıyorum hangi klinikte bulamadım. Aslında hiçbiri güven vermiyor. Gerçekten söylediklerini yapıyorlar mı acaba?
Bende Ekrem Murat Billginle görüştüm ama british bahceciden ayrılmıs numarasını vermediler şimdi hasan bankeroğlu diye bir dr var

Merhaba nurdan hanım geçen seneki yazınızı okudum bende brıtıshte yaptırmayı düşünüyorumn sizin noldu tuttumu memnun kaldınız mı doktorunuzdan bahçeci brıtısh oldu sanırım
Tam tersi british bahçeciydi , bahçeci kıbrıstan çekildi . Şimdi british oldu ve hasan bankeroğlu diye bir dr var, ondan önce ekrem murat bilgin bey vardı çok iyi ve pozitif bir dr du ama kendisi oradan ayrılmış tlf vermediler.

bende subat mart gıbı baslayacaktım troıdım oldugunu öğrendım nısanda baslayacaktım vırus cıktı. Allah daha kötü dertler vermesinn yaaaa. ben merkez olarak hiti secmıstım ama sımdı gynolıfe a da yönelesim var yanı 2 sı arasında karar verıcem sanırım. dıger merkezlerı aklımdan bıle gecırmıyorum da.
Gynolife ile ben görüştüm olaya çok ticari yaklaşıyorlar doktorla tlf da görüştürmüyorlar , oysaki diğer Merkezlerde hep dr ile gorustum , bu arada benim rahmimde sorun vardı tüm merkezler ameliyat olmanız gerekiyor derken hit gerek yok dedi ,

Gynolıfe Murat bey birebir telefonla aramıştı beni kendisi..Çünkü benim eşimle aynı geni taşıyıcılık durumum var..Donasyon olurmu olmazmı diye bilgi verdi..Tecrübe,bilgi,birikim nasıl bilemem ama genç olması beni biraz tereddütte bırakıyor..Geçmişine baktığımda iyi hastanelerde görev yapmış ve buradaki bir çok doktorlada iletişim halinde..Ben sanırım şansımı Vita Altera Ali Enver Kurttan yana deneyeceğim ya da Elite Hospital Savaş Özyiğit...Bende sürecimi burda paylaşacağım gittiğim andan itibaren..Herkesw bir fikir olsun diye
Vita altera kim önerdi?

Kuzenim ankarada tüp bebek merkezinde çalışıyor dr değil kendisi işin içinde olduğu için biliyor merkezleri çok popüler merkezler reklamla farklı tekniklerle ünleniyor önemli olan embriyolog.
Kuzeniniz hangi kliniği öneriyor donasyom için ? Çünkü bana da kaç kişi aynı şeyi söyledi, bu donasyon işini daha
Çok bilinen yerler değil, elite hospital Münir sago, euro care , önerdiler

Ben nedense bahceci tup bebek merkezinin bu konuda değerlerine göre çok iyi olduğunu düşünüyorum sanki daha ilgililer daha çok bilgi veriyorlar gibi geliyor ve gerçekten başarı odaklilar gibi geliyor bana
Arkadaşlar kıbrısta bahçeci yok ki ? Nefen bahsediyorsunuz? Bahçeci britishle birlikteydi ama ayrıldı artık bahceci kıbrıstan cekildi.

Back