• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

Eurocareıvf öneririm kuzenim Türkiye'de embryolog çok araştrdık
ben de yeni araştırmaya başladım öneriniz ziçin teşekkürler kuzeniniz hangi hekimin yanında yada hastanede embriyolog burada. onun çalıştığı dpktor mu önerdi. sizin tedaviniz oldu mu. genelde firdevs doğuş hit okuyorum bu merkezi ilk kez duydum siz sürecinizden ve merkezden bahsedeemisiniz

ben de yeni araştırmaya başladım öneriniz ziçin teşekkürler kuzeniniz hangi hekimin yanında yada hastanede embriyolog burada. onun çalıştığı dpktor mu önerdi. sizin tedaviniz oldu mu. genelde firdevs doğuş hit okuyorum bu merkezi ilk kez duydum siz sürecinizden ve merkezden bahsedeemisiniz

Kuzenim ankarada tüp bebek merkezinde çalışıyor dr değil kendisi işin içinde olduğu için biliyor merkezleri çok popüler merkezler reklamla farklı tekniklerle ünleniyor önemli olan embriyolog.

tedavi süreci abartıldığı gibi zor değil onların dediğini yaparsan çok kolay ilerliyor

British Kıbrıs Tüp Bebek te tedavimi oldum ben de doğumu bekliyoruz, ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim seve seve😊😊😊

ben mitokondri trans
tedavi süreci abartıldığı gibi zor değil onların dediğini yaparsan çok kolay ilerliyor
ben mitokondri nakli denemek istiyorum sitoplazmik transfer deniyor sanırım. çğnkü kendş tuöurtalarım var her toplamada 4er tane blast t aa kalite oluyor ama genetik bozuk mitokondri işe yarar mı her merkez bunu yapar mı bilmiyorum araştırmam lazım galiba

ben mitokondri trans
ben mitokondri nakli denemek istiyorum sitoplazmik transfer deniyor sanırım. çğnkü kendş tuöurtalarım var her toplamada 4er tane blast t aa kalite oluyor ama genetik bozuk mitokondri işe yarar mı her merkez bunu yapar mı bilmiyorum araştırmam lazım galiba
kıbrısta yapılan merkez yok diye biliyorum deneysel bir uygulamayımıs bende araştırmıstım zaten bu bir saklama çeşidi genç yumurta demek oda donasyon oluyor o yüzden direk donasyon daha mantıklı.

kıbrısta yapılan merkez yok diye biliyorum deneysel bir uygulamayımıs bende araştırmıstım zaten bu bir saklama çeşidi genç yumurta demek oda donasyon oluyor o yüzden direk donasyon daha mantıklı.
ama kendi genetiğinden..aaa nasıl kıbrısta olmaz bana var demişlerdi

Merhaba arkadaşım bende donasyon yaptırmak istiyorum british de biraz anlatırmısın süreç nasıl ilerliyor fiyatı nedir hangi doktor ve embriyolog ilgilendi sen nelere dikkat ettin.

evet canım bende beğendim ilgili ve kurumsal ilerleyen bir kurum bahçeci. Doktor hemen aradı görüştük, bir kaç sorum oldu hemen sonrasında dönüş yaptı hasta ilişkileir gayet güzel bir merkez bakalım kara vericez artık
Bahçeci ye ben yaptırdım olmadı. Orda sadece cem bey iyi daha doğrusu en iyisi. Bana sorarsanız ona gidin

bende araştırıyorum benimlede paylasir misiniz ücret tam ve vs neler yapildi sans ne kadar kac transfer hakkınız var

cnm slm sej nelrr yaptin tedavin nasil oldu umarim başarılı olmustur bnde 2 tup yapptim olmadi simdi yumuta nakli diyo ama nerde kimde bilmiyirum güvensiz lik var çünkü onlar ticaret diue bakiyo oysaki varmizu2 yokumuzu veriyorum bu yolda ins ii birilerine denk geliriz süreçten bahs edermisin ucret ve donur dem herseyden lütfen

yumuta nakli icin mi yoksa kendi yumurta niz mi bnim .yumuta nakli merak ediyorum .birde bahçeci sordum kibris ilgimiz yok dedi turkiyede bna bn turkiyede 2 kez yaptim bahcecide

kac yumuta veriyorlar ilk deneme başarısız diyelim elde var mi yumyta transfer 1 kere mi sadece..

Back