• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

25 mart da yarın yaptırsam çıkarmı acaba bir yöndende korkuyorum negatif olur diye
Bence yaptırma canım tam 12.günü bekle..Yarın yaparsın erken diye negatif çıkar boşuna moralin bozulur..Ama şöyle bişey var,Kıbrıs ta ki bazı merkezler testi,transferden 10 gün sonra yapabilirsiniz diyor..Sen 10.gün bi yap :)Çıkmazsa 12.gün yaparsın yine

Bence yaptırma canım tam 12.günü bekle..Yarın yaparsın erken diye negatif çıkar boşuna moralin bozulur..Ama şöyle bişey var,Kıbrıs ta ki bazı merkezler testi,transferden 10 gün sonra yapabilirsiniz diyor..Sen 10.gün bi yap :)Çıkmazsa 12.gün yaparsın yine
10 gün bekledikten sonra 2 gün daha beklim o vakit bana 25 mart test günün dedi beklim artık çarşamba gününe geliyo yazari m sizede

Gynolıfe Murat bey birebir telefonla aramıştı beni kendisi..Çünkü benim eşimle aynı geni taşıyıcılık durumum var..Donasyon olurmu olmazmı diye bilgi verdi..Tecrübe,bilgi,birikim nasıl bilemem ama genç olması beni biraz tereddütte bırakıyor..Geçmişine baktığımda iyi hastanelerde görev yapmış ve buradaki bir çok doktorlada iletişim halinde..Ben sanırım şansımı Vita Altera Ali Enver Kurttan yana deneyeceğim ya da Elite Hospital Savaş Özyiğit...Bende sürecimi burda paylaşacağım gittiğim andan itibaren..Herkesw bir fikir olsun diye

Gynolıfe Murat bey birebir telefonla aramıştı beni kendisi..Çünkü benim eşimle aynı geni taşıyıcılık durumum var..Donasyon olurmu olmazmı diye bilgi verdi..Tecrübe,bilgi,birikim nasıl bilemem ama genç olması beni biraz tereddütte bırakıyor..Geçmişine baktığımda iyi hastanelerde görev yapmış ve buradaki bir çok doktorlada iletişim halinde..Ben sanırım şansımı Vita Altera Ali Enver Kurttan yana deneyeceğim ya da Elite Hospital Savaş Özyiğit...Bende sürecimi burda paylaşacağım gittiğim andan itibaren..Herkesw bir fikir olsun diye
Ist doktorum beni hazırladı orada murat bey sadece embriyoyu yerleştirdi önemli olan labatuvardakilerin tecrübesi bence benim doktorum tavsiye siyle o merkezi seçtik aslın da çok ta araştırmadık 3 ıyi hastanenin içind e yer alan bir yer mis oyle duydum

Ist doktorum beni hazırladı orada murat bey sadece embriyoyu yerleştirdi önemli olan labatuvardakilerin tecrübesi bence benim doktorum tavsiye siyle o merkezi seçtik aslın da çok ta araştırmadık 3 ıyi hastanenin içind e yer alan bir yer mis oyle duydum
Benim yaptırmak istediğim merkezde;burda bu işi iyi yapam 2-3 merkez var onlardan biriyiz dedi..Hangileri acaba bunlar😊Bence Murat Önal da iyi bir seçim..Gynolife da yaptıran çok kişi var..Hislerim gebe kalacağınız yönünde ki inşallah öyle olur🙏Sizin pozitif sonucunuz bizimde merkez seçimimizi değiştirebilir

Benim yaptırmak istediğim merkezde;burda bu işi iyi yapam 2-3 merkez var onlardan biriyiz dedi..Hangileri acaba bunlar😊Bence Murat Önal da iyi bir seçim..Gynolife da yaptıran çok kişi var..Hislerim gebe kalacağınız yönünde ki inşallah öyle olur🙏Sizin pozitif sonucunuz bizimde merkez seçimimizi değiştirebilir
Insallah insallah bende size yardimci olmus olurum sonra belki bir arayada geliriz bu konuyu konustugun tek yer bura kimse bilmiyo çünki

Bugün dayanamadım pazar pazar gittim nöbetçi eczane buldum erken sonuç veren gebelik testinden aldim bugün transferin 9.günüydü çift çizgiyi gördüm çok şükür yaniltmaz heralde

Eklentiler

• 15848840240221212605964435226437.jpg
    15848840240221212605964435226437.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 41
Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Benimde aklımda 3-4 merkez var ve Murat Önal’da bunlardan bitanesi daha net karar vermedim..Mayıs’a erteledik..Bende merakla bekliyor olacağım sizin sonucunuzu😊
Mrb cnm bugün dayanamayıp erken sonuç veren gebelik testi aldim eczaneden inşallah yanıltıcı değil-dir pozitif çıktı allahım tamamına erdirsin inşallah

Eklentiler

• 20200322_164259.jpg
    20200322_164259.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 29
Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Benimde aklımda 3-4 merkez var ve Murat Önal’da bunlardan bitanesi daha net karar vermedim..Mayıs’a erteledik..Bende merakla bekliyor olacağım sizin sonucunuzu😊
Bugün 9.günün transferin eczaneden erken sonuç veren testten yaptım pozitif çıktı allahım tamamına erdirir insallah sizede bir fikir olur benden

Eklentiler

• 20200322_164259.jpg
    20200322_164259.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 43
Dediginiz gibi idarar testi yaptım su erken sonuç veren den cift çizgiyi gördüm inşallah kandada güzel yükselişler olur içinize doğmuştu inşallah sağlıklı bir gebelik geciririm

Back