- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
25 mart da yarın yaptırsam çıkarmı acaba bir yöndende korkuyorum negatif olur diyehamıleyken cekmıyorlar dıye bılıyorum cnm gecmıs olsun cok artık agrı kesıcılerle ıdare edersın. sonucunu ne zaman öğreneceksın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 mart da yarın yaptırsam çıkarmı acaba bir yöndende korkuyorum negatif olur diyehamıleyken cekmıyorlar dıye bılıyorum cnm gecmıs olsun cok artık agrı kesıcılerle ıdare edersın. sonucunu ne zaman öğreneceksın ?
Bence yaptırma canım tam 12.günü bekle..Yarın yaparsın erken diye negatif çıkar boşuna moralin bozulur..Ama şöyle bişey var,Kıbrıs ta ki bazı merkezler testi,transferden 10 gün sonra yapabilirsiniz diyor..Sen 10.gün bi yap :)Çıkmazsa 12.gün yaparsın yine25 mart da yarın yaptırsam çıkarmı acaba bir yöndende korkuyorum negatif olur diye
10 gün bekledikten sonra 2 gün daha beklim o vakit bana 25 mart test günün dedi beklim artık çarşamba gününe geliyo yazari m sizedeBence yaptırma canım tam 12.günü bekle..Yarın yaparsın erken diye negatif çıkar boşuna moralin bozulur..Ama şöyle bişey var,Kıbrıs ta ki bazı merkezler testi,transferden 10 gün sonra yapabilirsiniz diyor..Sen 10.gün bi yap :)Çıkmazsa 12.gün yaparsın yine
Cunki onlar 3 gün sonra tekrar isteyecek test yükselme nasıl diye çok masraflı bir iş bu malüm gereksiz para harcamin10 gün bekledikten sonra 2 gün daha beklim o vakit bana 25 mart test günün dedi beklim artık çarşamba gününe geliyo yazari m sizede
He kan testi istiyorlar dimi?Ben şu eczaneden alınan idrarda gebelik testini yaptıracaksın sandım..E tabi o zaman 10 gün bekleyen 12.günüde bekler,haklısınCunki onlar 3 gün sonra tekrar isteyecek test yükselme nasıl diye çok masraflı bir iş bu malüm gereksiz para harcamin
Ist doktorum beni hazırladı orada murat bey sadece embriyoyu yerleştirdi önemli olan labatuvardakilerin tecrübesi bence benim doktorum tavsiye siyle o merkezi seçtik aslın da çok ta araştırmadık 3 ıyi hastanenin içind e yer alan bir yer mis oyle duydumGynolıfe Murat bey birebir telefonla aramıştı beni kendisi..Çünkü benim eşimle aynı geni taşıyıcılık durumum var..Donasyon olurmu olmazmı diye bilgi verdi..Tecrübe,bilgi,birikim nasıl bilemem ama genç olması beni biraz tereddütte bırakıyor..Geçmişine baktığımda iyi hastanelerde görev yapmış ve buradaki bir çok doktorlada iletişim halinde..Ben sanırım şansımı Vita Altera Ali Enver Kurttan yana deneyeceğim ya da Elite Hospital Savaş Özyiğit...Bende sürecimi burda paylaşacağım gittiğim andan itibaren..Herkesw bir fikir olsun diye
Benim yaptırmak istediğim merkezde;burda bu işi iyi yapam 2-3 merkez var onlardan biriyiz dedi..Hangileri acaba bunlarBence Murat Önal da iyi bir seçim..Gynolife da yaptıran çok kişi var..Hislerim gebe kalacağınız yönünde ki inşallah öyle olurSizin pozitif sonucunuz bizimde merkez seçimimizi değiştirebilirIst doktorum beni hazırladı orada murat bey sadece embriyoyu yerleştirdi önemli olan labatuvardakilerin tecrübesi bence benim doktorum tavsiye siyle o merkezi seçtik aslın da çok ta araştırmadık 3 ıyi hastanenin içind e yer alan bir yer mis oyle duydum
Insallah insallah bende size yardimci olmus olurum sonra belki bir arayada geliriz bu konuyu konustugun tek yer bura kimse bilmiyo çünkiBenim yaptırmak istediğim merkezde;burda bu işi iyi yapam 2-3 merkez var onlardan biriyiz dedi..Hangileri acaba bunlarBence Murat Önal da iyi bir seçim..Gynolife da yaptıran çok kişi var..Hislerim gebe kalacağınız yönünde ki inşallah öyle olurSizin pozitif sonucunuz bizimde merkez seçimimizi değiştirebilir
Eczaneden erken sonuç veren gebelik testi aldim pozitif çıktıHe kan testi istiyorlar dimi?Ben şu eczaneden alınan idrarda gebelik testini yaptıracaksın sandım..E tabi o zaman 10 gün bekleyen 12.günüde bekler,haklısın
Bugün dayanamadım pazar pazar gittim nöbetçi eczane buldum erken sonuç veren gebelik testinden aldim bugün transferin 9.günüydü çift çizgiyi gördüm çok şükür yaniltmaz heraldeBenim yaptırmak istediğim merkezde;burda bu işi iyi yapam 2-3 merkez var onlardan biriyiz dedi..Hangileri acaba bunlarBence Murat Önal da iyi bir seçim..Gynolife da yaptıran çok kişi var..Hislerim gebe kalacağınız yönünde ki inşallah öyle olurSizin pozitif sonucunuz bizimde merkez seçimimizi değiştirebilir
Bugün gittim eczaneden erken sonuç veren gebelik testi aldim pozitif çıktı yanıltıcı değil-dir insallahhamıleyken cekmıyorlar dıye bılıyorum cnm gecmıs olsun cok artık agrı kesıcılerle ıdare edersın. sonucunu ne zaman öğreneceksın ?
Bugün 9.gündüEczaneden erken sonuç veren gebelik testi aldim pozitif çıktı
Bugün 9.gündü
Mrb cnm bugün dayanamayıp erken sonuç veren gebelik testi aldim eczaneden inşallah yanıltıcı değil-dir pozitif çıktı allahım tamamına erdirsin inşallahHayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Benimde aklımda 3-4 merkez var ve Murat Önal’da bunlardan bitanesi daha net karar vermedim..Mayıs’a erteledik..Bende merakla bekliyor olacağım sizin sonucunuzu
Bugün 9.günün transferin eczaneden erken sonuç veren testten yaptım pozitif çıktı allahım tamamına erdirir insallah sizede bir fikir olur bendenHayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Benimde aklımda 3-4 merkez var ve Murat Önal’da bunlardan bitanesi daha net karar vermedim..Mayıs’a erteledik..Bende merakla bekliyor olacağım sizin sonucunuzu
Çok teşekkür ederim insallh darısı başınıza erken sakınmıyorumdur insallhAa canım çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşallahGözün aydın
Çok teşekkür ederim insallh allah tamamına erdiriAa canım çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşallahGözün aydın
Dediginiz gibi idarar testi yaptım su erken sonuç veren den cift çizgiyi gördüm inşallah kandada güzel yükselişler olur içinize doğmuştu inşallah sağlıklı bir gebelik geciririmBenim yaptırmak istediğim merkezde;burda bu işi iyi yapam 2-3 merkez var onlardan biriyiz dedi..Hangileri acaba bunlarBence Murat Önal da iyi bir seçim..Gynolife da yaptıran çok kişi var..Hislerim gebe kalacağınız yönünde ki inşallah öyle olurSizin pozitif sonucunuz bizimde merkez seçimimizi değiştirebilir