Hangi merkezde yaptırdınız acabaBen yaptırdım 3 arkadaşımda yaptırdı sonuç pozitif
Biz hitte tedavi oluyoruz memnunuz şimdilikKıbrıs tüp bebek merkezi ile de görüştüm.
Dr Savaş ÖZYİĞİT hakkında bilgisi olan varmı ? Kafam çok karışık. Lütfen bilginizi tecrübenizi paylaşın
Biz denedik çok memnun kaldık tavsiye ederimMerhaba halil ibrahim tekinde yumurta donasyonu deneyen ve tedavıde olan varmı ben yaza ınsallah tesavıye gıtmeyı düşünyorum
Merhaba nurdan hanım geçen seneki yazınızı okudum bende brıtıshte yaptırmayı düşünüyorumn sizin noldu tuttumu memnun kaldınız mı doktorunuzdan bahçeci brıtısh oldu sanırımgunaydin kizlar benim islemim bahceci kibris tup bebek merkezinde oldu yumurta donasyonuydu esim donorun yumurtasi toplandigi gun biz Ankara da yasiyoruz esim tek gitti yumurtalar toplandigi gun sperm verdi sonucu cikana kadar ve yumurta toplama bilgilerinide yuz yuze gorusmus ve odemeyide o gun 4675euro yu o gun yapti ve ayni gun donduben simdi transfere hazirlaniyorum bende sabah gidip aksam donebilecegimi soyledi doktorum ekrem murat bilgin yani bosuna otel paralari bosuna masraf yapip oralarda embriyonuzun gelisimini beklemektense evinizde oturup beklemeniz daha mantikli 2 defa git gel yaparak kaliteli islem olsun ben ve esime cok mantikli geldi simdi hayirlisi ile transfere hazirlaniyorum Allah her kese bu mutlulugu nasip etsin :)
merhaba siz donörün resmini görebildiniz mi acaba? nasıl içinize sindirdiniz?eylem hanım bir tanedir bizim tam içimize sinen donörü buldu hemen bize ee siz zor kısmı atlatmışsınız hadi hayırlısı o zaman inşallah güzel sonuçlar alırsın @hicrannmmurat
MERHABA, TEDAVİNİZ HAYIRLI OLSUN. BENDE NISAN GIBI BAŞLAYACAGIM HITTE. ŞİMDİLİK COK MEMNUNUM FIYAT 5000 EUR.Gülşen hemşire ile irtibattayım sürekli cok tatlı ve ılgılı bır bayan. RAPORLARI TOPLAMAYA CALISIYORUM DEMISSINIZ. NE RAPORU ANLAMADIM ?Bende mart nisan gibi düşünüyorum. Hit te. Raporları toparlamaya çalışıyorum. Hit te karar kıldım gibi. 5000 €dediler bana fiyat siz indirim alabildinizmi. Kalacak yer filan nasıl ayarladınız. Yardımcı oluyorlarmi.
Spermiyogram ve rahim filmi. Bunları halledeyim gidicem.MERHABA, TEDAVİNİZ HAYIRLI OLSUN. BENDE NISAN GIBI BAŞLAYACAGIM HITTE. ŞİMDİLİK COK MEMNUNUM FIYAT 5000 EUR.Gülşen hemşire ile irtibattayım sürekli cok tatlı ve ılgılı bır bayan. RAPORLARI TOPLAMAYA CALISIYORUM DEMISSINIZ. NE RAPORU ANLAMADIM ?
aynen bende oyle ctesı esımın spermıyogramını halledıcez. çarşamba da ben rahım fılmı ıcın randevu aldım. nısanda da kısmetse gıtmeyı dusunuyordum ama su vırus belası cıktı nasıl olur bılemem.Spermiyogram ve rahim filmi. Bunları halledeyim gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?