Nerede tedavi oldunuzBen 52 gün önce bebeğimi kucağıma aldım istersen merkez iletebilirim. Oradakilerin çoğunun fiyatı aynı önemli olan güven...
ben de yeni araştırmaya başladım öneriniz ziçin teşekkürler kuzeniniz hangi hekimin yanında yada hastanede embriyolog burada. onun çalıştığı dpktor mu önerdi. sizin tedaviniz oldu mu. genelde firdevs doğuş hit okuyorum bu merkezi ilk kez duydum siz sürecinizden ve merkezden bahsedeemisinizEurocareıvf öneririm kuzenim Türkiye'de embryolog çok araştrdık
bende öneri istiyoryaptırmak isteyen arkadaşlar bende öneride bulunabilirim özel mesajla yazın bana
siz tedavi sürecinde misiniz ben mitokondri nakli istiyorumyaptırmak isteyen arkadaşlar bende öneride bulunabilirim özel mesajla yazın bana
ben de yeni araştırmaya başladım öneriniz ziçin teşekkürler kuzeniniz hangi hekimin yanında yada hastanede embriyolog burada. onun çalıştığı dpktor mu önerdi. sizin tedaviniz oldu mu. genelde firdevs doğuş hit okuyorum bu merkezi ilk kez duydum siz sürecinizden ve merkezden bahsedeemisiniz
ben mitokondri nakli denemek istiyorum sitoplazmik transfer deniyor sanırım. çğnkü kendş tuöurtalarım var her toplamada 4er tane blast t aa kalite oluyor ama genetik bozuk mitokondri işe yarar mı her merkez bunu yapar mı bilmiyorum araştırmam lazım galibatedavi süreci abartıldığı gibi zor değil onların dediğini yaparsan çok kolay ilerliyor
kıbrısta yapılan merkez yok diye biliyorum deneysel bir uygulamayımıs bende araştırmıstım zaten bu bir saklama çeşidi genç yumurta demek oda donasyon oluyor o yüzden direk donasyon daha mantıklı.ben mitokondri trans
ben mitokondri nakli denemek istiyorum sitoplazmik transfer deniyor sanırım. çğnkü kendş tuöurtalarım var her toplamada 4er tane blast t aa kalite oluyor ama genetik bozuk mitokondri işe yarar mı her merkez bunu yapar mı bilmiyorum araştırmam lazım galiba
ama kendi genetiğinden..aaa nasıl kıbrısta olmaz bana var demişlerdikıbrısta yapılan merkez yok diye biliyorum deneysel bir uygulamayımıs bende araştırmıstım zaten bu bir saklama çeşidi genç yumurta demek oda donasyon oluyor o yüzden direk donasyon daha mantıklı.
Nerde yaptırdınız. Ne kadar mal oldu. Birde yaşınız kaç. Bende düşünüyorumBen yaptırdım 3 arkadaşımda yaptırdı sonuç pozitif
Nerde yaptırdınızBen yaptırdım 3 arkadaşımda yaptırdı sonuç pozitif
Nerde yaptırdınızyaptırmak isteyen arkadaşlar size öneride buluna bilirim yazın bana
Bahçeci ye ben yaptırdım olmadı. Orda sadece cem bey iyi daha doğrusu en iyisi. Bana sorarsanız ona gidinevet canım bende beğendim ilgili ve kurumsal ilerleyen bir kurum bahçeci. Doktor hemen aradı görüştük, bir kaç sorum oldu hemen sonrasında dönüş yaptı hasta ilişkileir gayet güzel bir merkez bakalım kara vericez artık
Merhaba canım hayırlı olsun nerde yaptırdınız doktorunuz kimdi fiyat neydi lütfen bilgi verirmisinizevet canım allaha şükür ben pozitif sonuç aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?