Merhaba hangi merkezde tedavi oldunuz acabayaptırmak isteyen arkadaşlar size öneride buluna bilirim yazın bana
Eşinizin spermiogram yaptırması lazım. Tüp bebek yapılırken de o sperm alınıyor. Her türlü o çekindiği şeyi yapacak yani. Sizde sorun çıkmadığına göre eşinizde sperm sayısında yetersizlik vardır. O zaman kıbrısa gitmeye gerej kalmaz. Türkiyede tüp bebek yaptırırsınız. Kardeşimin ilk seferde oldu çok şükür.Merhaba herkeze öncelikle ben de 6 yıldır evliyim ilk 2 sene çocuk istemedik sanki hemen isteyince oluyor sandık sonraki bir sene denedik olmadı evliliğimin 4 senesinde hastanelere gittim testler yaptırdım neden olmadığına dair Hers ey güzel git bira daha dene dediler testler de herseyde normaldi tabi eşim hiç gitmedi hastaneye evliliğimin 5 senesinde de tiroit çıktı ve ben inanılmaz kilo aldın ve kendime gelip toparladım 9 ayda 12 kilo verdim ve yememe içmeme dikkat etim adetlerinin günü bile azalmıştı sonra kilo verdikçe adetlerim eskisi gibi 6 gün 7 gün olmaya başladı ama yine çocuk yok olmadi esim is sebebiyle 1 senedir yurt disinda geldiginde bende artik tüp bebek merkezlerini aşındırcam fakat söyle bi şey varki ben de bahceciyle görüşüp işi uzatmak istemiyorum sürekli deneme yapmak istemiyorum açıkçası tek eger yumurtaliklarim saglilsiz ise hemen kobrista bahcecide yumurta donosyonu istiyorum insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz
Kızlar merhaba 35 yaşındayım 5 aylık evliyim yıllardır adet düzensizliğim vardı evli olmadığım için çok fazla önemsemedim evlendikten sonra tedaviyle tüp bebek yaptırırım diye umut ederken hüsrana uğradım.menopoza girmişim meğerseDoktorlar donasyon öneriyor.ben de vakit kaybetmek istemiyorum bir an önce bir şeyler yapmak istiyorum.İşin bir diğer zor yanı eşim de azosperm ve bu durumda mikro tese ile sperm bulunamazsa embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz.Merkez önerisi olanlar ve fiyatları konusunda bilgi sahibi olanlar var mı? Lütfeenn gerçekten bilgisi olanlar yazsın.reklam amacıyla yazanlar var onlara tek sözüm allah kimseyi bu kadar çaresiz bırakmasın.Belki de biz varımızı yoğumuzu bebek için ortaya koyuyoruzdur.ticaret yapmayan gerçekten fikir alışverişinde bulunacak kader arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var? Önerileriniz nelerdir ve ne işlemler yapılıyor?
Teşekkür ederim.ocak ayında yaptırmayı düşünüyoruz ama merkezimi seçemedim henüzallah yardımcın olsun canım çok zor süreçler ve doğru düzgün yönlendiren olmadığında daha da zorlaşıyor.Kıbrısta eurocareıvf öneririm sormak istediklerin olursa yardımcı olurum.
ben düşünüyorum sprem içinyaptırmak isteyen arkadaşlar size öneride buluna bilirim yazın bana
Merhaba bize bir merkez önerisi yapabilirmisiniz teşekkür ederimyaptırmak isteyen arkadaşlar bende öneride bulunabilirim özel mesajla yazın bana
İstanbul tüp bebek merkezi Beşiktaş ta hoca da Aret KamerMerhaba bize bir merkez önerisi yapabilirmisiniz teşekkür ederim
Bence hepsi ayni.Ayrica kibris bahçeci yanlis embriyo transfer etmisti.Medyaya yansidi.Ben nedense bahceci tup bebek merkezinin bu konuda değerlerine göre çok iyi olduğunu düşünüyorum sanki daha ilgililer daha çok bilgi veriyorlar gibi geliyor ve gerçekten başarı odaklilar gibi geliyor bana
Doğus tup bebek olmasin da digerleri iyi sayilirİstanbul'a hit ile görüşmeye gittik eşimle saat konusunda bir turlu anlaşamadık bı dediler saat 2 de gelin sonra aradılar 4 de gelin sonra aradım ben saat 6 da gelin dediler erken den gittim ve doktorla görüştüm donasyon hakkında bilgi aldım sanırsam yorgun ve bitkin haline geldim doktorun görüşme çok hoşuma gitmedi ama yanındaki Selda hanım çok ilgiliydi diğer işlemleri Selda hanımın takip etmesi biraz cezbetti birde doktor 4 5 yıl sonra emekli olacam dedi senin ikinci çocuğuda yapar emekli olurum gibilerindn konuştu bakalım ilk çocuk olsunda ikinci hayırlısı insvatsaptan yazıyorum ne sorarsam çok ilgili cevaplar alıyorum bakalım ilk seferde olumlu olacak ins transfer esnasında doktorun daha enerjik haline denk gelirim ❤
Canım ben bahceci yeni adi british te yaptım tedavimi şuan gebeyimortam çok keyifliydi, titiz çalışıyorlar, ilgiliydiler üstelik benim tedavim çok uzun sürdü, önce kendi yumurtamı denedim falan, bazen hormondan midir nedir, gereksiz ağlama krizleri bile oldu ama hep beni motive ettiler
Öncelikle hayirli olsun.Ever ismi bahçeci değil çünku yanlis transfer yapinca isim değisti
Eurocareıvf öneririm kuzenim Türkiye'de embryolog çok araştrdıkMerhaba bize bir merkez önerisi yapabilirmisiniz teşekkür ederim
Euro are diye bir merkez var mı biz araştırdık adı var merkezi yokEurocareıvf öneririm kuzenim Türkiye'de embryolog çok araştrdık
Ben 52 gün önce bebeğimi kucağıma aldım istersen merkez iletebilirim. Oradakilerin çoğunun fiyatı aynı önemli olan güven...Merhaba bize bir merkez önerisi yapabilirmisiniz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?