Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

evet canım oldum transferimi şimdi gebelik testi yapacağım günü bekliyorum büyük bir heyecanla. Bahçeciden eylem hanım doktorum canım doğru biliyosun

canım senin trannsferin olmuştu değil mi eylem hanımda ne oldu sonucun çıktı mı inşallah gebesindir

ay canım çok saol sordugun için evet gebeyimm inşallah sağlıkla kucağıma da alırım valla doktorum eylem hanımdan allah razı olsun

Herkese Merhaba
Ben de 44 yaşındayım iki kez tedavi gördüm ama iksinde de yumurtam boş çıktı. 20 yaşında oğlum var benim. Yaşımdan dolayı da doktorum donasyonu önerdi. Uygulamayı tam bilmiyorum o yüzden sizden akıl almak istedim. Yumurta toplama işlemi sonrası adet gördüm. Buradaki doktorum rahmimi hazır hale getirmek için ilaç vermeye başlayacağını söyledi. Kıbrısta da arkadaşı varmış o yardımcı olacak sana dedi. Hatta ben kız kardeşimin yumurtası ile işlem yapmayı düşündüm ama pek tavsiye etmedi. Donör ü görüyor muyuz nasıl seçiyoruz. Yaşı çok ufak kızlardan alınıyor ise reşit olmadan bunu nasıl yapabiliyorlar onu anlamadım. Benim de çok fazla bütçem yok ilk seferde muvaffak olunamıyor mu. Ankara da bahçeci ye gittim ben yasak olduğu için bu konuda bilgi vermedi doktor. Ne kadar sürüyor bu süreç gittin seçtin hazırda yumurtası mı var bekleyen yani bir havuzdan mı alınıyor yada adeti mi bekleniyor. Ben Ramazan bayramında gidip yaptırmak istiyorum akıl verir misiniz
Teşekkürler...

evet canım donasyon türkiyede yasak ya bilgi veremiyorlar o yüzden ama bahçecinin kıbrısta da merkezi vardı arayıp orayla görüşebilirsin bence onlar daha net bilgi verebilir sana

Canım ben bahceci yeni adi british te yaptım tedavimi şuan gebeyim ortam çok keyifliydi, titiz çalışıyorlar, ilgiliydiler üstelik benim tedavim çok uzun sürdü, önce kendi yumurtamı denedim falan, bazen hormondan midir nedir, gereksiz ağlama krizleri bile oldu ama hep beni motive ettiler

canım neden yumurta donasyonu dediler sana teshis koydu mu doktorun aslında senin içine sinmesi lazım merkezin önemli olan o ama ben kendi yaptırdığım merkezden memnunkaldım bahçeci kıbrıs hastanesi orayı tavsiye ederim sana

İstanbul'a hit ile görüşmeye gittik eşimle saat konusunda bir turlu anlaşamadık bı dediler saat 2 de gelin sonra aradılar 4 de gelin sonra aradım ben saat 6 da gelin dediler erken den gittim ve doktorla görüştüm donasyon hakkında bilgi aldım sanırsam yorgun ve bitkin haline geldim doktorun görüşme çok hoşuma gitmedi ama yanındaki Selda hanım çok ilgiliydi diğer işlemleri Selda hanımın takip etmesi biraz cezbetti birde doktor 4 5 yıl sonra emekli olacam dedi senin ikinci çocuğuda yapar emekli olurum gibilerindn konuştu bakalım ilk çocuk olsunda ikinci hayırlısı ins vatsaptan yazıyorum ne sorarsam çok ilgili cevaplar alıyorum bakalım ilk seferde olumlu olacak ins transfer esnasında doktorun daha enerjik haline denk gelirim

raporu alabildiniz mi? ben de almak istiyorum.

Kızlar merhaba 35 yaşındayım 5 aylık evliyim yıllardır adet düzensizliğim vardı evli olmadığım için çok fazla önemsemedim evlendikten sonra tedaviyle tüp bebek yaptırırım diye umut ederken hüsrana uğradım.menopoza girmişim meğerse Doktorlar donasyon öneriyor.ben de vakit kaybetmek istemiyorum bir an önce bir şeyler yapmak istiyorum.İşin bir diğer zor yanı eşim de azosperm ve bu durumda mikro tese ile sperm bulunamazsa embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz.Merkez önerisi olanlar ve fiyatları konusunda bilgi sahibi olanlar var mı? Lütfeenn gerçekten bilgisi olanlar yazsın.reklam amacıyla yazanlar var onlara tek sözüm allah kimseyi bu kadar çaresiz bırakmasın.Belki de biz varımızı yoğumuzu bebek için ortaya koyuyoruzdur.ticaret yapmayan gerçekten fikir alışverişinde bulunacak kader arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var? Önerileriniz nelerdir ve ne işlemler yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…