Rica ederim canimm O zaman merkezle konuşup sana yardımcı olmalarını raporu bir türlü alamadığını söyle bence onlar sana yol göstersinler, evet ben de aldım bir iki doktor vermedi ama sonra başka bir doktordan aldım rahat rahat ama benim kalp hastalığım falan yoktu,senin var mı herhangi bir rahatsızlığın daha önceden gebe kalmana engel olabilecekBana cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.Ankaradaki tüm özel hastaneler ile görüştüm ama sadece sağlıklıdır raporu veriyorlar ama bahçeci kliniği mutlaka gebe kalabilir yazısıda istiyorlar.Sizde mi yaptırdınız.
Rica ederim canimm O zaman merkezle konuşup sana yardımcı olmalarını raporu bir türlü alamadığını söyle bence onlar sana yol göstersinler, evet ben de aldım bir iki doktor vermedi ama sonra başka bir doktordan aldım rahat rahat ama benim kalp hastalığım falan yoktu,senin var mı herhangi bir rahatsızlığın daha önceden gebe kalmana engel olabilecek
Bir şey sormak istiyorum izninizle doğru mu anladım acaba kendi yumurtanızla döllenme oluşmadı yani bebek tutunamadı o yüzden başka birinin yumurtasını mı kullanacaksınız? Negatif derken düşük mü yaptınız yoksa hamilelik mi oluşmadı ? Ve bu durum d döllenip rahme yerleştirilen ne oldu?Benim 1 tüp bebek denemem oldu herşey çok güzel gitti ama negatifle sonuçlandı bende bir daha o kadar çok hormon almak ve o kadar çok para harcamamak adına son çare olarak donasyon yaptıracağım.Dün kardiyolojiden bir tanıdık vasıtasıyla rapor aldım engel bir durum çıkmadı yarında dahiliye ve gögüs hastalıklarından alacağım.sıgara içtiğim için peki sizin bebiş oldumu duru nedir ve bana tavsiyeleriniz olacakmı
Hayırlısı olsun o zaman gönlünüze göre inşallahEvet canım bebek tutunamadı benim yaşım 46 yumurtalarım ne kadar kalitelide olsa yaştan dolayı kaybediyorum bende son çare olarak donasyonu seçtim bir başkasının yumurtası ile bebek yapacağım.
İnşallahBenim yaşımın yanında sizin yaşınız çok daha iyi tüp bebekle başlayın bence daha fazla zaman kaybetmeyin ben ilk tüp bebek denemesini 42 yaşında yaptım ama maalesef sonuç negatif sebep yaş ileri ama ben şuna inanıyorum ki Rabbim olur derse her şekilde olur yumurtaya can veren o ki umudunu kaybetme arkadaşum.İnşallah sende bu hasretlik biter.
Bence siz bahcecide çalisiyorsunuz sanirim..yanlis anlama sadece benim fikrimcanım 41 yaş tüp bebek için çok imkansız değil bahçeci hep ileri yaş kadınalrda gebelik elde ediyor bence görüş bi orayla şansın çok az derlerse donasyon denersin
Canım bende 42 yas.ama malesef kabul etmek lazım yumurtalar kaliteli olmuyor bendede kalitesiz çıktı dollenemeďi o yüzden donasyon a karar verdik. HayirlisiBen de yaş 41 biz de istiyoruz acaba şansım çok mu düşük tüp bebek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?