- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Vercem gel senKandırma beni beee ver hediyemiiii istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vercem gel senKandırma beni beee ver hediyemiiii istiyorum
Bunlar senin için tatlışım ♡♥♡Heeeeeyyy hani benim hediyem Disipline Girmis BirKadin ve QueenOfEagle
Hediyemi isterim banane bananeeeee
Merhaba,
2016 sizler için nasıl geçti bilmiyorum, iyisiyle kötüsüyle en azından sağlığımızdan olmadan ve sevdiklerimizle öyle böyle geçti gitti koskoca bir yıl.
2017 hepimiz için gönüllerimizden geçen duaların kabul olduğu, hayırlı, sağlıklı, huzurlu geçer inşallah.
Bu sene de yine hepimiz gibi "Yuvam" dediğim Kadınlar Kulübü'nde sizlerle birlikte kah gülerek, kah geyik yaparak, kah eğlenerek geçirelim.
Herşey gönlünüzce olsun güzel kadınlar.
Nice senelere hep beraber...
Aminn canim benımCanım hatırında olmama çok sevindim
Sana ve tüm kk ailesine yeni yıl dertlerin çözümü, bol rızık, sağlık, sıhhat, can sağlığı, gönüllerimizin muradını getirsin inşallah.
Allah hepimizi şerlerden, kötülüklerden korusun, ağız tadıyla, huzurla yaşamayı nasib etsin canım benim
vallahi 2016 gitsin de,2017 nasıl olacak acaba?,korkuyorum ben,daha kötü olmasın da.
Mune ,belki akşam buralarda olamam.annemlerdeyim bu yılbaşı,88 yaşında ki babam,75 yaşındaki annem,60 yaşındaki,kocam ve 54 yaşındaki ben,sanırım yeni yıla uyuyarak gireceğiz.
buralarda olamasam da,kalbim sizlerle,şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum.inşallah,korktuklarımızdan uzak,umduklarımıza,yakın bir yıl geçiririz.
Çok içten bir bayansın
Bitsin bu yıl bitsin artık. Her yere yazıyorum sanırım ama en kötü yılımız 2016 olsun. Daha kötüsünü benim bünye kaldırmaz.
2017 mutlu, umutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl olsun hepimiz için.
Caps var ya, 2016'nın benden almadıkları: Canım. O misal bir yıl oldu cidden.
Gelen gideni aratmasın, 2017 ağır abi tatlı tatlı takılsın
Biz 2017'ye girerken 2017 de bize girmesin, en büyük temennim bu.2016 karabasan gibi bir yıldı.Bir türlü bitmek bilmedi.
Umarım 2017 herkes için musmutlu keşke bitmeseydi dedirtecek bir yıl olur.
Umutluyum
2017 için huzur bebek mutluluk bir bir yil olsun:) inşallah hepinize yeni yili kutlar sağlık ve huzur gecinmeni dilerim 2017 için ülkem de baris yili olsun2016 nin bana verdiği en güzel şey annelik kk'ya uye olmak ve burada tanıdığım arkadaşlarımmm 2017 ömrümüzün en güzel yılı olsun aşk mutluluk sevgi huzur sağlık para bebek kim ne istiyorsa onunla olsun...
Ağzımızım tadi hiç bozulmasın....
. hoşgelsin 2017
@nutellalikek
akans
@tommbik
@EmiraSalih
@orkidekaramel
@Hazal
muhemir
_Sitare_
Alevbuse
@Cemre Yaman
LargeGemini
@Yeu
Hatunlar,
topik bizim, unuttuğum atladığım çok isim olmuştur, siz istediğiniz gibi kafanıza göre gelsin istediklerinizi çağırırsınız topiğe.
Yılbaşı gecesi yıkalım ortalığı
Canimmsinnnoynakbasi34
YENA
Diademe @serenalar ISILDURU
IrResistibLe_
E elifdnzzz
sinirliportakal
S sevim1991 yesilcan86 vorones yeos Alpdoram @tlyozgr ebruliki ingver Esrasi A antiaging
Kedibochi Huzurvemavi
Tum mayis anneleri ve 8.takim zayıflama grubumun yeni yilini kutlar saglik huzur mutluluk aşk ve para nasip olsun insaallah
Unuttuklarim varsa affola kizlar
tesekkurler canimoynakbasi34
YENA
Diademe @serenalar ISILDURU
IrResistibLe_
E elifdnzzz
sinirliportakal
S sevim1991 yesilcan86 vorones yeos Alpdoram @tlyozgr ebruliki ingver Esrasi A antiaging
Kedibochi Huzurvemavi
Tum mayis anneleri ve 8.takim zayıflama grubumun yeni yilini kutlar saglik huzur mutluluk aşk ve para nasip olsun insaallah
Unuttuklarim varsa affola kizlar
İnstagram'daki adamın takibi, İspanyol talip, pilatesçi kız kasları, yazlık ve kışlık için teşekkürler angelamBrunella
MazlumuGetirinBana
@Sephoraa
S shot
nameaver
Loch Ness Canavari
ladyamore
tantanis
@Trubel
Yeni yıl,
Yeni evliye kaynananın hayırlısını
Evlenecek olana yüzüğün karatlısını
Çocuğu olana üniversitede Harvardlısını (Burslu)
İş kurana yatırımcının paralısını
İnstagramda like basığın çocuğun takibini
Düğünlerde gerdan kırana İspanyol bir talibini
Boğazını tutamayana pilatesçi kızın kaslarını
Eski sevgiliye seni mumla aratacak bir cadının alasını
Miami'de yazlığını, boğazda kışlığını
Arabaya bedava benzinini,
Kirayı sormayan ev sahibini
getirsiiin.
https://www.instagram.com/p/BOnNoaeB0Er/
İnşallah ülkemiz için, dünya için barış ve huzur dolu bir yıl olur.
Mutlu yıllar.