- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Benim oglan daha uyuyamadi bebem uyusa acardimHa kızlar saat tam 12 de tlc yi açmayı unutmayın gözünüz gönlünüz açılsın vs defilesi vartabi kocasından kıskanmayanlar ben zorla izletiyorum benimkine
Bizi anlamıyorlar Aus
He yaaa tüm sene eşofmanlı karısına bakmaktan içi bayılmıştırAynen izlesin gariban
Şu an ikisini de seçmeyeyim,cüzdanı elime alayım,para sayarak geçireyimEşin mikk mı
Haklısın +18Benim oglan daha uyuyamadi bebem uyusa acardim
Kocan yok mu kocanGidip yakayımmm ...bütün yıl öyle geçer diyorlar baksana
He yaaa tüm sene eşofmanlı karısına bakmaktan içi bayılmıştır
Geçmiş olsun bibi mahpusta girmeyeceksin yeni yıla inşallah bi 7 dk ban yemezsenAynen izlesin gariban
Tamam o zaman seneye görüşürüzŞu an ikisini de seçmeyeyim,cüzdanı elime alayım,para sayarak geçireyimkendime bir nescafe yapayım ,saat 12 yi geçince gelirim
He yaaa tüm sene eşofmanlı karısına bakmaktan içi bayılmıştır
Nayir nolamaz butun yilim bebe sallamayla geçemez.Gidip yakayımmm ...bütün yıl öyle geçer diyorlar baksana
Tamam o zaman seneye görüşürüz
Git yanaşKarşı koltukta
Ben diyorum var bende birşeyAy tövbe estağfurullah, bibiiiiii sen topiktekilere çaktırmadan birşey mi yapıyorsun, bir libido patlaması oldu herkeste
Ben yaşlıyım yahu
Son 5 dakikaGeçmiş olsun bibi mahpusta girmeyeceksin yeni yıla inşallah bi 7 dk ban yemezsen
Işıkları kapatırsak daha bi şey olmaz mı amaIşıkları kapatın birşey oluyor topikte hahahahahaha
Bu gece 2. DenemesiMune odtü gelmiş