- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
Ayyy kocişime bir oryantal oynadım ki Teşekkürler ablacığımmm gecemize renk kattın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh ah bende ne oynardım bibiiibir arkadaşım vardı kulakları çınlasın, Doğum tarihlerimiz çok yakındı, yan yanaydı evlerimiz, Doğum günümüzü birlikte kutlardık, güğüm sesiyle oynadığımızı bilirimBak kk ya gelmiyor bile
sende katılmalısın malum yaşına uygun
Eski günlerim aklıma geldi müdürüm düğünlerde kınalarda güzel oynadığını sananları eziklemek için göbek atardım
Hızlı kadın
Ruhlarını teslim ediyolar zaar
Dönülmez akşamın ufkundayım söylüyolar
Çok çok çok öpüyorum seni güzeller güzeli perimmmHayır bebeğim aynı senin gibi ♡
Böyle devam ederse ilerleyen saatlerde bende mesaj göndercemÖnce teselli ver ..sonra dönülmez akşam ... bence bunlar sana şarkılarla mesaj yolluyorlar .
Ben de seni çok öpüyorum Makaronummm..Çok çok çok öpüyorum seni güzeller güzeli perimmm
Aha senin için ev halleriEe saatler ilerledi yok mu fotosunu paylaşacak biri
Ahahahah bizimkilerin naptigi konusunda fikrim yok konusmuyolar ama patie kutur sesler geliyor. Guresiyolar mi napiyolarBöyle devam ederse ilerleyen saatlerde bende mesaj göndercem
"Karşı dağlar jandarma "diye
Sağolasın canım benim rabbim sana da hayırlı, sağlıklı, imanlı, güzel, musmutlu bir yıl geçirmeni nasip etsin ❤Ben de seni çok öpüyorum Makaronummm..
Mutlu yıllar tekarardan ♡
Ayyy canim benim yerim seniAha senin için ev halleri
Öpücük yapmak istedim yarim olmuş