Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivit ivit bende eriyeyim innncecik olayım bacaklarımın oturunca diz kemikleri ortaya çıksın mesela.
temenniye bak çay demleee.
bir de ev istiyorum yaa. kiradan bıktım..
kızım büyüsün bıcırdasın saglıklı olsun bide.
ahh ah Chess kızım emiyor olmayaydı ahh ah.
canım çekti iyi mi köpüş öldürenden
Ben zaten Gazantep'te yaşıyorum istememBen kendimden biliyorum içmediğim zaman kilo alıyorumBak ya gene yakaladı beni baklava vereyim mi antep fistikli konuyu değiştirmeye çalısan bibi
Biz seni yine buluruzGideyimde bi nickimi değiştireyim :)
İşte o konuların siyasetle ne alakası var o zaman magazin kısmına kapansın bence açılmalı sadece haber olan bir topic dimi amaSiyaset açılsa da Chess yine killi kurtlu konular açsa
Deme öyle üzülüyorum.
Siyaset topiklerini cok özlüyorum
Tereciye tere satmaya çalıştımBen zaten Gazantep'te yaşıyorum istememBen kendimden biliyorum içmediğim zaman kilo alıyorum
Biraz öyle olduCevizli kadayıf var ister misinTereciye tere satmaya çalıştım
Sen daha sızmadınmı pardon uyumadınmıBir vişne deniyor bir köpek öldüren, litfen ama müdürüm Mune
yani bir tequila ley 925 alacak paramız vardı da biz mi içmedik
neden ezikleniyorum ben burda
Biz köpüş öldüren bile alamadık ona vericeğimiz parayı burger kinge yatırdık pişman değilimBir vişne deniyor bir köpek öldüren, litfen ama müdürüm Mune
Kim ezikliyor söyle hemen atayımBir vişne deniyor bir köpek öldüren, litfen ama müdürüm Mune
10 saniyeyle gitmişimaha bibi gelmiş.. hoşgeldin ..
Biz köpüş öldüren bile alamadık ona vericeğimiz parayı burger kinge yatırdık pişman değilim
10 saniyeyle gitmişim
anamm iki dk hayal kurduk yawKöpüş öldüren listede yok
Yeşil çay iç
yok ley mey kesmez bunu isterük ,Bir vişne deniyor bir köpek öldüren, litfen ama müdürüm Mune
Office hindi yiyo simdi yaninda da visne suyu balkabagi corbasi da yaprmistir kesinBence pişman olmalısıN ya, 40 lira vermiş olsanız onla iki şişe en kral şarap alınır, yap evde makarnanı aç şarabını, yani batının çok hayranı office den ne eksiğiniz var, italyan olmak bunu gerektirir