2017'ye Merhaba...

Bence pişman olmalısıN ya, 40 lira vermiş olsanız onla iki şişe en kral şarap alınır, yap evde makarnanı aç şarabını, yani batının çok hayranı office office den ne eksiğiniz var, italyan olmak bunu gerektirir :KK70:
41.50 :olamaz::olamaz: benim koca şarap sevmiyor alsaydık vodka alırdık enerjimizde var sonra sabaha kadar :KK53::KK53: dannss yanlış anlaşılmasın :KK70:@office pis batı aşığı gene gülmüs ben banlıyım diye ayıp ya :KK12::63:

IMG_0146.JPG

Ya dans işte normal dans oynamalık :KK70: ötekisini kim kaybetmiş ben bulayım :olamaz: geçen o konudan sonra eşimle aramızdaki muhabbet kaldı 79 :KK70:

Kabak çorbasıda yapmıştır utanmaz :KK70:
Yapmıştır değil mi:KK43: bizsiz boğazından geçiyor, kabak çorbası içip doldurduğu hindiyi yerken camdan bakıp şu aşağıda gezinen insancıklar deyip bizi işaret ederek ezen sözler söylüyordur batı hayranı kadın :KK70::KK70:

Yapmıştır değil mi:KK43: bizsiz boğazından geçiyor, kabak çorbası içip doldurduğu hindiyi yerken camdan bakıp şu aşağıda gezinen insancıklar deyip bizi işaret ederek ezen sözler söylüyordur batı hayranı kadın :KK70::KK70:

Bak kk ya gelmiyor bile :olamaz:

Üsttekiler bir teselli ver i söylüyor.
Nasıl işkence altındayım bi bilseniz :KK43:
:KK70: sende katılmalısın malum yaşına uygun :KK70:

Eski günlerim aklıma geldi müdürüm düğünlerde kınalarda güzel oynadığını sananları eziklemek için göbek atardım :KK70:

X