41.50Bence pişman olmalısıN ya, 40 lira vermiş olsanız onla iki şişe en kral şarap alınır, yap evde makarnanı aç şarabını, yani batının çok hayranıoffice den ne eksiğiniz var, italyan olmak bunu gerektirir
Bibi seninde hep dilinde sabaha kadar danssmış41.50benim koca şarap sevmiyor alsaydık vodka alırdık enerjimizde var sonra sabaha kadar dannss yanlış anlaşılmasın @office pis batı aşığı gene gülmüs ben banlıyım diye ayıp ya
Hindi doldurdu yiyor41.50benim koca şarap sevmiyor alsaydık vodka alırdık enerjimizde var sonra sabaha kadar dannss yanlış anlaşılmasın @office pis batı aşığı gene gülmüs ben banlıyım diye ayıp ya
Bir arkadaşın sevişme süresine yaptığım yorumahaha nasıl yani ..
41.50benim koca şarap sevmiyor alsaydık vodka alırdık enerjimizde var sonra sabaha kadar dannss yanlış anlaşılmasın @office pis batı aşığı gene gülmüs ben banlıyım diye ayıp ya
Bibi seninde hep dilinde sabaha kadar danssmış
Kabak çorbasıda yapmıştır utanmaz
Oy tabiki en eğlenceli iş:)Mutlu yıllar herkese:)Ben de bebe poku temizliyommmBebemle çılgınlar gibi eğleniyoruz
Bir arkadaşın sevişme süresine yaptığım yorumkazen gözümün yaşına bakmamış doymamış iki sefer üstüste banlamış beni
Ya kazen beni yakalamasın yeterkiaboww 2 kere :)) bide muneye eli maşalı derler
Yapmıştır değil miYa dans işte normal dans oynamalıkötekisini kim kaybetmiş ben bulayım geçen o konudan sonra eşimle aramızdaki muhabbet kaldı 79
Kabak çorbasıda yapmıştır utanmaz
Oyyyy perimmm güzel perimmm :) çok tatlı bunlar, tıpkı senin gibiBunlar senin için tatlışım ♡♥♡
Aklımızda bulunsun hemşire, sana seneye takman için kulak tıkacı sipariş edelimÜsttekiler bir teselli ver i söylüyor.
Nasıl işkence altındayım bi bilseniz
Ne röntcü çıktın sendeEe saatler ilerledi yok mu fotosunu paylaşacak biri
Hayır bebeğim aynı senin gibi ♡Oyyyy perimmm güzel perimmm :) çok tatlı bunlar, tıpkı senin gibi
Yapmıştır değil mibizsiz boğazından geçiyor, kabak çorbası içip doldurduğu hindiyi yerken camdan bakıp şu aşağıda gezinen insancıklar deyip bizi işaret ederek ezen sözler söylüyordur batı hayranı kadın
Üsttekiler bir teselli ver i söylüyor.
Nasıl işkence altındayım bi bilseniz