- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.497
- 548
ahaha lazım olunca çıkartırım ben onları evimizden el ayak çekilincegecelikler lazımken neden kutudan çıkarmıyosun başka şeyle kutuda dursun onları çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahaha lazım olunca çıkartırım ben onları evimizden el ayak çekilincegecelikler lazımken neden kutudan çıkarmıyosun başka şeyle kutuda dursun onları çıkar
ahaha lazım olunca çıkartırım ben onları evimizden el ayak çekilince
bnm daha ekimdedüğün ne zamandı benm 93 gün kaldı :)
bitti sayılır canım işte ev tutmadık onlar bekliyo bu ay sonunda bakılcak nasipse :)bnm daha ekimde
senin herseyin tamadır dimi bitti mi hazırlıklar
Boşuna kira vermeye gerek yok bencede iyi yapmissiniz sona birakmakla inşallah canım. Q premiuma gidicez bizim tarih sezon sonuna denk geldi bide düğün borclarindan fazla bunaltmamamk için uygun bi Otel seçtimbitti sayılır canım işte ev tutmadık onlar bekliyo bu ay sonunda bakılcak nasipse :)
hayırlısı ile gelir inşallah o günler çok heycanlıyım balayına nereye gideceksiniz
Boşuna kira vermeye gerek yok bencede iyi yapmissiniz sona birakmakla inşallah canım. Q premiuma gidicez bizim tarih sezon sonuna denk geldi bide düğün borclarindan fazla bunaltmamamk için uygun bi Otel seçtim
iyi yapmışsın canım. bizde marmariste casa de maris adında bi otele gidicez çok acılmadık dışarda vsde gezeriz die 5 yıldızlı balayı oteli ama bizimde sezon başlangıcı olduğu için uyguna geldi bakalım hayırlısı :)
bi arkadaşım orada yaşıyor onunla konuştum şuan ben ankarada eksileri görüyorum ama marmariste 11 dereceymiş :) nisandan sonra havalar sıcak oluyomuş 20 25 oluoyomuş incecik hırka bi giymezsin getirsen dedi bakalım inşallah dediği gibi olur :) ramazan öncesine geldiği için düğünüm şansızım temmuza gelseydi daha iyiydi ama nişanlım geç oluyo diye kabul etmedi mayısta mayıs die tutturduhemen baktım otele güzelmiş gerçekten hem şehir içinde galiba yakın yani biz soguk olur diye o tarafları secemiyoruz sonraki sene artık en güzellerine gideriz
bi arkadaşım orada yaşıyor onunla konuştum şuan ben ankarada eksileri görüyorum ama marmariste 11 dereceymiş :) nisandan sonra havalar sıcak oluyomuş 20 25 oluoyomuş incecik hırka bi giymezsin getirsen dedi bakalım inşallah dediği gibi olur :) ramazan öncesine geldiği için düğünüm şansızım temmuza gelseydi daha iyiydi ama nişanlım geç oluyo diye kabul etmedi mayısta mayıs die tutturdu
aynen canım götürcem yanımda bişeyler bakalım :)mayıs cok güzel bi ay ama cokta tehlikeli bi ay sen yine yanına hırka al nolur nolmaz
bende götürcem bizimde ekimdeaynen canım götürcem yanımda bişeyler bakalım :)
sağol canııım seninde hayırlı olsun inşallahhh bn o baharatlıgı cok begenmiştim aslında evet bi daha düşünücem kulanıyomuşsunda zatenHayırlı olsun şimdiden Can'ım bende Ekim gelini olucam kısmetse
Bambunun döner standlı baharatlığını aldım ben çok memnunum hem eve hemde çeyizime aldım gayet kullanışlı evet tezgahta durmaması aslında daha iyi oluyor ama bizim tezgah zaten boş o yüzden baharatlık göz yormuyo ocağın yanında kenarda duruyo bence almayı tekrardan düşünebilirsin
Teşekkürler canım evet kullanıyorum gayet kullanışlı Ben shafer da bakmıştım evidea dan kampanya varken aldım bilgin olsun dışarda daha pahalısağol canııım seninde hayırlı olsun inşallahhh bn o baharatlıgı cok begenmiştim aslında evet bi daha düşünücem kulanıyomuşsunda zaten
ilk fırsatta bakıcm cok dert ediyorum bi baharat takımını bide yatak örtüsünüTeşekkürler canım evet kullanıyorum gayet kullanışlı Ben shafer da bakmıştım evidea dan kampanya varken aldım bilgin olsun dışarda daha pahalı
Hiç dert etme sürekli siteleri takip et indirimde bulduğun zaman kaçırma derim. Şimdi baktım evidea ya ordakinin de fiyatı yükselmiş. Ben yatak örtümü karacanın 3 lü setinden almıştım hoş sade güzel bir takımilk fırsatta bakıcm cok dert ediyorum bi baharat takımını bide yatak örtüsünü
bende karacadan beğenmiştim ama bizim burda cok pahalı 3 lü set 900 tl ydiHiç dert etme sürekli siteleri takip et indirimde bulduğun zaman kaçırma derim. Şimdi baktım evidea ya ordakinin de fiyatı yükselmiş. Ben yatak örtümü karacanın 3 lü setinden almıştım hoş sade güzel bir takım
evet biraz pahalı bende alırken 800 dü şimdi 900 olmuş. O kadar para veremem diyosan hangi şehirde yaşıyosun bilmiyorum ama genelde çeyizciler çarşısı oluyor ya onlarda 200-400 arası da çok güzel örtüler bulabilirsinbende karacadan beğenmiştim ama bizim burda cok pahalı 3 lü set 900 tl ydi
aslında ben su internette de var hani güpürlü pattaniyeler var ya onlardan istiyorum set olarak satılıyo nevresim+battaniyeevet biraz pahalı bende alırken 800 dü şimdi 900 olmuş. O kadar para veremem diyosan hangi şehirde yaşıyosun bilmiyorum ama genelde çeyizciler çarşısı oluyor ya onlarda 200-400 arası da çok güzel örtüler bulabilirsin
güpürlü battaniye yeni mi çıkmış bana hiç denk gelmedi.aslında ben su internette de var hani güpürlü pattaniyeler var ya onlardan istiyorum set olarak satılıyo nevresim+battaniye