• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017sonbaharda evlilik/ geri sayım başlasın :)

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.497
548
evet kızlar benim şafak tam 9 ay :KK33::KK33:
9 ay sonra anne baba evinden ayrılıp sevdiğim adama kavuşuyorum sizlerin ne kadar kaldı:KK68:
çeyiz olarak hala eksiklerim var ve düğünle ilgili salonlar harici hiç bir hazırlığımız başlamadı geç kalmış gibi hissediyorumo_O

Amin canim :) Valla bana da herkes az kaldı diyo da ooo diyorum daha 9 ay var ne azı :KK70:

senin çok valla az dyememde :D benmde az kaldı deseler bile bazen gün geçmeyince ne azı diyorum :D gerçi genelde görüşüyoruz nişanlımla ama yinede insan ayrılınca bi tuhaf oluyor baya benimsemişiz birbirimizi :)

senin çok valla az dyememde :KK70: benmde az kaldı deseler bile bazen gün geçmeyince ne azı diyorum :KK70: gerçi genelde görüşüyoruz nişanlımla ama yinede insan ayrılınca bi tuhaf oluyor baya benimsemişiz birbirimizi :)

ne zor dimi sayılı gün olunca ayrı eve gitmek :) hergün bi sebep bulup buluşuyoruz bizde ama ayrılık saati gelince:KK74:

ne zor dimi sayılı gün olunca ayrı eve gitmek :) hergün bi sebep bulup buluşuyoruz bizde ama ayrılık saati gelince:KK74:

ayrılık saati gelince çöküyo hüzün valla sarılıyrm bırakasım gelmiyo oda ayrılığın vermiş olduğu bi tat ama ne diyelim hayırlısı diyoruz az kaldı diyoruz teselli oluyor bizede :KK12::KK74:

ayrılık saati gelince çöküyo hüzün valla sarılıyrm bırakasım gelmiyo oda ayrılığın vermiş olduğu bi tat ama ne diyelim hayırlısı diyoruz az kaldı diyoruz teselli oluyor bizede :KK12::KK74:

az kalmış kiiii:)
canım sen ceyizini tamamlanmışsındır değil mi

az kalmış kiiii:)
canım sen ceyizini tamamlanmışsındır değil mi

aynen genel itibari ile herşey bitti ufak tefek mutfak eşyaları kaldı kepçeydi falan :)
almadıkların varsa alcaksan falan sorabilirsin yardımcı olurum aldıklarımın markasıyla ilgili falan canım :)
senin ne alemde aldın mı bişiler çeyiz için

aynen genel itibari ile herşey bitti ufak tefek mutfak eşyaları kaldı kepçeydi falan :)
almadıkların varsa alcaksan falan sorabilirsin yardımcı olurum aldıklarımın markasıyla ilgili falan canım :)
senin ne alemde aldın mı bişiler çeyiz için

kuzum ben baharat takımı alcam da ona karar veremiyrm aslında fikir verirsen çok sevinirim:KK35:
çünkü standlı mı standsız mı alsam diye kararszı kaldım bnmde coğu sey bitti böyle ufak seyler kaldı

kuzum ben baharat takımı alcam da ona karar veremiyrm aslında fikir verirsen çok sevinirim:KK35:
çünkü standlı mı standsız mı alsam diye kararszı kaldım bnmde coğu sey bitti böyle ufak seyler kaldı

ben aldım standlı ama pişman oldum mutfak tezgahına koymucam çünkü şimdi ferforje askılıklar raflar var standsız alıp ona dizebilirsin diye düşünyrm :)

ben aldım standlı ama pişman oldum mutfak tezgahına koymucam çünkü şimdi ferforje askılıklar raflar var standsız alıp ona dizebilirsin diye düşünyrm :)

işte bende tezgah üstüne koymayı düşünmüyorum sevmiyorum kalabalığı muhtemelen cekmeceye vs kaldırıp ordan kullancam. bi tane begenmiştim bambu dönerli stand onu almayı düşünüyodum ama vazgectim sanırım :)

işte bende tezgah üstüne koymayı düşünmüyorum sevmiyorum kalabalığı muhtemelen cekmeceye vs kaldırıp ordan kullancam. bi tane begenmiştim bambu dönerli stand onu almayı düşünüyodum ama vazgectim sanırım :)
standsız al bnde kalabalık sevmyrm standı kullanmıcam :) ferforje askılık alıp duvara monteli kullanabiilirsin yada çekmecede durabilir dediğin gibi :)

standsız al bnde kalabalık sevmyrm standı kullanmıcam :) ferforje askılık alıp duvara monteli kullanabiilirsin yada çekmecede durabilir dediğin gibi :)

duvarda da durmasın mutfakta bi masa sandalye bide dolaplar olsun :D sessiz sakin ne güzel olurdu

tabi zevk meselesi :KK70: bend hiç sevmyrm kalabalık mutfakta evde sade sessiz olur inş evimizz :)
İlk te hiç sanmıyorum canim ya Çeyiz Serme olayı var ya bütün eşyalar dışarda masa üstünde tezgahlarda işten bi hafta izin alsam anca toparlarm herhalde onları :D

İlk te hiç sanmıyorum canim ya Çeyiz Serme olayı var ya bütün eşyalar dışarda masa üstünde tezgahlarda işten bi hafta izin alsam anca toparlarm herhalde onları :KK70:
ben öyle bişi yapmayı düşünmyrm zaten çeyiz eve giidnce teyze hala falan oluyor onlar görüyr onun dışında miafirliğe ev görmeye gelmeleri daha mantıklı herşeyi ulu orta bırakmayı pek düşünmüyorum ama bilemem tabi o günler bi gelsindee :)

ben öyle bişi yapmayı düşünmyrm zaten çeyiz eve giidnce teyze hala falan oluyor onlar görüyr onun dışında miafirliğe ev görmeye gelmeleri daha mantıklı herşeyi ulu orta bırakmayı pek düşünmüyorum ama bilemem tabi o günler bi gelsindee :)
bende öyle diyodum canım ama en son düşüre düşüre bari çeyiz serilirken gecelikleri kutudan cıkartmayayıma kadar gittim:KK53::KK53:

Back