- 3 Nisan 2017
- 417
- 553
- 34
Bende etrofem folbiol progestan coraspin kullanıyorumEstrofem de rahim kalınlaştırıcıymış, Folik asit uzun Zaman önce ben de kullanmıştım şimdi vermedi nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende etrofem folbiol progestan coraspin kullanıyorumEstrofem de rahim kalınlaştırıcıymış, Folik asit uzun Zaman önce ben de kullanmıştım şimdi vermedi nedense
Bilmiyorum ki. İnşallah işe yarar ilaçlarEstrofem de rahim kalınlaştırıcıymış, Folik asit uzun Zaman önce ben de kullanmıştım şimdi vermedi nedense
Çok ilaç vermiş sana :) aşılamanı klomenle mi oldun iğne ile miBende etrofem folbiol progestan coraspin kullanıyorum
Hem klomen kullandım hemde gonalf iğne kullandım ne bilim ya inşallah bu ilaçlar işe yararÇok ilaç vermiş sana :) aşılamanı klomenle mi oldun iğne ile mi
inşallah Can'ım inşallahBilmiyorum ki. İnşallah işe yarar ilaçlar
Gonalf dediğin çatlatma iğnesi miydi tek vurulanHem klomen kullandım hemde gonalf iğne kullandım ne bilim ya inşallah bu ilaçlar işe yarar
Hayır yumurta büyütmeye yarayan bi iğne 8 gün Boyunca kullandım ve doktora tekrar kontrole gittiğimde yumurtalar büyümüştür bu seferde ovitrale çatlatma iğnesi kullandım öyle yani bakalım hayırlısıGonalf dediğin çatlatma iğnesi miydi tek vurulan
Anladım Can'ım bana önce hapla deneyelim olmazsa iğneyle deneriz dediHayır yumurta büyütmeye yarayan bi iğne 8 gün Boyunca kullandım ve doktora tekrar kontrole gittiğimde yumurtalar büyümüştür bu seferde ovitrale çatlatma iğnesi kullandım öyle yani bakalım hayırlısı
İnşallah hepimizin ki tutar canım bu ay hamile kalırız hayırlısı tabiAnladım Can'ım bana önce hapla deneyelim olmazsa iğneyle deneriz dedi
Hayırlısıyla olsun Can'ım çok istiyorum artıkİnşallah hepimizin ki tutar canım bu ay hamile kalırız hayırlısı tabi
Bende öyle çok istiyorum bir yıldır istiyoruz ama olmuyor inşallah bizde bi gün bu duyguyu tadarız anne oluruzHayırlısıyla olsun Can'ım çok istiyorum artık
Kalpten gerçekten isteyen herkese Rabbim annelik duygusunu yaşatsın inşallah annelik yapamayanlara çocuk nasip etmesin bize nasip etsin Rabbim:)Bende öyle çok istiyorum bir yıldır istiyoruz ama olmuyor inşallah bizde bi gün bu duyguyu tadarız anne oluruz
Amin canım inşallahKalpten gerçekten isteyen herkese Rabbim annelik duygusunu yaşatsın inşallah annelik yapamayanlara çocuk nasip etmesin bize nasip etsin Rabbim:)
Zaman i değilmiş canım demekki inşallah bi dahaki aya nasip eder RabbimKizlaar adet oldum 3.asilama yaptircam
Haklisin canim insallah siz afallarken afallamaniz daha bitmemisken hamile kalirsin bitanem benim tum dularim seninleeeeee inan bana....ALLAH BUYUK...Ben bu ara hergun gidiyorum klinige...Emek istiyen bir surec.Igneler cok canimi yakiyoAllah yardimcimiz olsun...Bu arada burasi benim ilk topigim Sizi asla.ihmal etmemEvet canim aklimda sekilkenen tup bebek suanda arastirmadayim ama bi surecide yine klomen ve catlatma ignesiyle tamamlayacagim. Sonraki aylarda direk tupe gecicem ancak maddi olarakta bir hazirliga girmem gerekecek. Asilamaya hazirlik plan yaparken dr tup diyince kari koca olarak biz bi afalladik. Saglik olsun herseyin yeri dolar. oda hallolur. Ancak dedigin gibi dogru adresi bulmak mesele
Ins canim. Cok tsk ederim. Yaaa cok zordur eminim cok gecmis olsun ama sonunda hayallerinin gercegi sende olacak ins. Bizimde Dualarimiz seninleHaklisin canim insallah siz afallarken afallamaniz daha bitmemisken hamile kalirsin bitanem benim tum dularim seninleeeeee inan bana....ALLAH BUYUK...Ben bu ara hergun gidiyorum klinige...Emek istiyen bir surec.Igneler cok canimi yakiyoAllah yardimcimiz olsun...Bu arada burasi benim ilk topigim Sizi asla.ihmal etmem
aramızda 4 gün var ne güzel, idrar testi de mi yapmadınız?Bende 26 mayista Medicalpark ta ilk asilamami yaptirdim. Test icin 10 hazirani bekliyorum. Ne regl ne gebelik hic bir belirti yok.
Ben asilama oncesinde basladigim 2 tane takviye kullaniyorum. Impryl ve omega. Asilama sonrasinda ilave progesteron jel.Kızlar bana tek ilaç yazdı o da estrofem sizin kullandığınız ne ilaçlarıymış