Canım ya üzülme demek anlamsız kalıyor.değerin 0lardami? Allahtan hayırlısı demekki vakti değilmiş.simdi birde adeti beklicen azda olsa küçük bi umutla belki yükselir diye içini kemircen keşke gününü bekleseydin neyse olanla ölene çare yok kendini toparla ve güçlü olmaya çalış yasin çok genç Allahın izniyle olacak inşallah sadece zamanı varKizlar sonuc negatif bugn 11. Gunumdu
ben vermiştim 26.5 çıkmıştı.Ama aşılamam tutmamış dün ögrendimkızlar asılmadan bir kac gün sonra progestron kanı veren oldumudegeriniz kac
yok yasak değil canımKızlar aşılamaya kadar ilişki yasak mı. Dr bişey demedi
dilan benimde negatif çıktı canım 0.61 di 12.gün baktırdım ilk öğrediğimde karalar bağladım akşamına geçti alıştım artık .Kizlar sonuc negatif bugn 11. Gunumdu
Canm cok sıkıldi 1.2 cikti cnmdilan benimde negatif çıktı canım 0.61 di 12.gün baktırdım ilk öğrediğimde karalar bağladım akşamına geçti alıştım artık .
ne yapalım herşey Allahtan mecbur yıkılmadan yola devam edicez.senin değerin kaç çıktı ?
Öyle yapcm kuzum ama gelick adetmAdetin gelmese tekrarla testini dilancım
Eşimde şehir dısnda tek basima zor oldu iyiki sizleer varsnzCanım ya üzülme demek anlamsız kalıyor.değerin 0lardami? Allahtan hayırlısı demekki vakti değilmiş.simdi birde adeti beklicen azda olsa küçük bi umutla belki yükselir diye içini kemircen keşke gününü bekleseydin neyse olanla ölene çare yok kendini toparla ve güçlü olmaya çalış yasin çok genç Allahın izniyle olacak inşallah sadece zamanı var
Canım zaten buraya niye üye oluyoruz dertlesmek paylaşmak öğrenmek için.nelerini oluyoruz nasıl olmazlardandır olup ta hamile olan kişileri okudum geçmiş senelerde ki yazıları okudum %99u anne olmuş simdi.Rabbim sadece imtihan ediyor bizi sadece zamanı var gelecek bebislerimiz Allahın izniyleEşimde şehir dısnda tek basima zor oldu iyiki sizleer varsnz
İnsallah bi tnm ama iste pskolojik yikim kolay olmuyoCanım zaten buraya niye üye oluyoruz dertlesmek paylaşmak öğrenmek için.nelerini oluyoruz nasıl olmazlardandır olup ta hamile olan kişileri okudum geçmiş senelerde ki yazıları okudum %99u anne olmuş simdi.Rabbim sadece imtihan ediyor bizi sadece zamanı var gelecek bebislerimiz Allahın izniyle
Aşılama gününden 2-3gun önceye kadar ilişki serbest ama 2-3gun kala ilişki yasak aşılama günü sperm değerlerinin iyi çıkması açısından onemliKızlar aşılamaya kadar ilişki yasak mı. Dr bişey demedi
Nasip değilmiş de zamanı değilmisde insanin ilacı kendinde kendine doğru telkinde bulunursanız cabuk toparlanirsin.ama iste neden olmuyor olmicakmi hic hep mi benim basıma gelir herkesin var niye benim olmuyor gibi sorular ancak seni dibe ceker.yasadigimiz herşeyin imtihan olduğunu unutmayalım.halimizden beter daha ne halde olanlar var şükürler olsun her halimizeİnsallah bi tnm ama iste pskolojik yikim kolay olmuyo
Nasip değilmiş de zamanı değilmisde insanin ilacı kendinde kendine doğru telkinde bulunursanız cabuk toparlanirsin.ama iste neden olmuyor olmicakmi hic hep mi benim basıma gelir herkesin var niye benim olmuyor gibi sorular ancak seni dibe ceker.yasadigimiz herşeyin imtihan olduğunu unutmayalım.halimizden beter daha ne halde olanlar var şükürler olsun her halimize[/QU. Ara vermeden hmn ikinciyi dusunyrm kuzum
Bi kere daha asilama denerm cnm olmazsa tüp bebekHadi inşallah canım aynen öyle yılmak yok yola devam ya burada 5asilamada tutturani okudum 3asilamaddan sonra tüp bebek için hazırlık yaparken kendiliğinden hamile kalanları okuduk tam yol ileri inşallah olacak canimdilan500
Canim herkesin farkli oluyo ama ben yumurtlama tedavisi olmadan asilama oldum dr gerek duymadi.Sadece adet ortasi yumurtlamami kontrol etti catlatma ignesinden sonra asilama yapti.
Ben geç kaldım o halde artık bidahaki aya aşılama başlayabiliradetin ikinci günü ilk iğnemi kullandım iğne 10 tane verdi ama üç iğneden sonra kontrolüm var bakalım başka birşey söyleyecekmi..
Arkadaşlar mikrocip aşılamayı sordum sadece tüp bebekte mikrocip kullaniyorlarmis
Oyyy oyy benim tatlisim beni anarmisssYonca___ abla nerelerdesin ya çatlatma iğnesi oldun bi daha kayboldun? O kadar mi yoğun çalışıyorsunuz yalniz hissediyorum bi ses verse nesem yerine gelsin
Ay ya güldürdun beni Allahimda seni guldursun emiOyyy oyy benim tatlisim beni anarmissscanim sana yemin ederim ben yazacaktim sana cunki sendende dun filan aksam hic ses cikmadi. Bugun aklimdan gectin sesi cikmiyo nerdeki biktimi bizden diyordum kusum yazmis. Valla is basindaydim sorma suan bacaklar havada amuda kalktim ahahaha