• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631
598
:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZBAT 28 AĞSBAT 22 EYL???
gulayse6378 gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ?????
F flower world ??????
A anneveoglusu SAT 21 TMZ/BAT18 AĞST/BAT 17 EYL???
P Pelinimben SAT 12 TMZBAT09 AĞS/????
turko2727 turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 3 AĞS/????
Ausencia Ausencia ?TMZBAT 28 AĞS????
Ausencia Ausencia BAT 29 TMZ/?:anneadayı:???
Htckbrysl Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ?????
_citygirl_ _citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS.BAT 16 AĞS/????
I iremnaz2008 SAT 30 TMZ/BAT 26 AĞS/BAT 21 EYL???
kronikuykucu kronikuykucu BAT 8 TMZ/BAT 4 AĞS/????
R rrg /BAT 14 AĞS/???
W workerthenew SAT 30 TMZ/BAT 26 AĞS/????
[tr][td] lulu_bitte lulu_bitte [/td][td]/[/td][td]BAT 26 AĞS/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Nur_hasret Nur_hasret [/td][td]/[/td][td]BAT13AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] gizemlii123 gizemlii123 [/td][td]/[/td][td]BAT27 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Selinokay [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]BAT 13 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@fancy life [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]:anneadayı:[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Katrina_ [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]:anneadayı:[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

[tr][td] Mina_1414 Mina_1414 [/td][td]/[/td][td]BAT 10 AĞS[/td][td]BAT 05 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] 07ebruli 07ebruli [/td][td]/[/td][td]BAT 18 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] yvz13 yvz13 [/td][td]/[/td][td]BAT 28 AĞS[/td][td]:anneadayı:[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Efe2014 [/td][td]/[/td][td]BAT 31 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@karyaa48 [/td][td]/[/td][td]BAT 25 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] ocak_kizi ocak_kizi [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]BAT 02 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr][tr][td]@sonsuz kal [/td][td]/[/td][td]BAT 23 AĞS[/td][td]:anneadayı:[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] ucurtma_avcisi ucurtma_avcisi [/td][td]/[/td][td]BAT 28 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Whiteandblue Whiteandblue [/td][td]/[/td][td]BAT 31 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

[tr][td] kirgincicekler kirgincicekler [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

[tr][td]@gkymc [/td][td]/[/td][td]BAT 24 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

Son düzenleme:
:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia 09 TMZ/14 TMZ/20 TMZ?????
@??????
@ ??????
@ ??????
@??????
@ ??????

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Amiiinn insallah ne guzel yazmissiniz cok duygulandim

o tabloda @MiuLego olsun dicektim ki evli olmadığım aklıma geldi:confused:

Takipteyim aus çok içten çok güzel olmuş bu konu:KK200:

canım miu'um sende bir gün olursun böyle tablolarda ...bende teyze olurum :KK200:

ara ara takip et tabii beni , moral ver ablana ... orda kaptan burda abla :KK68:

canım miu'um sende bir gün olursun böyle tablolarda ...bende teyze olurum :KK200:

ara ara takip et tabii beni , moral ver ablana ... orda kaptan burda abla :KK68:
ara ara takip mi :işsiz:
yooo heran takipteyim:rolleyes:

Abla demeyim lazım olur çıtır bir anne dicem ben. Anam çıtır anam:confused: Orda daimi kaptanımız:KK68:

Hayırlısıysa Allah'ım en kısa sürede yüzünde gülücükler açtıran haberler nasip etsin sana inşallah amin amin amin en çok amin :dua:

Mucizeyi bir kez tattiran rabbim ikincisinide nasip etsin inşallah sana ausencia...

En hayirli en guzel zamanda...

3 evladim var ama ne zaman bir gebelik konusu gorsem icim ciz ediyor gozlerim doluyor...

Haberi olmadan yapraklarin bile dusmedigi, ipek gibi bir tene cennet kokusu veren yuce rabbim...

Sen bebek isteyen kucaklari bos birakma...
Nerde isteyen varsa en guzelini nasip et...
Burdaki guzel yureklerle birlikte, benim ablamada, kuzenimede nasip et insallah...

Amin, amin, amin...:KK200:

Harika olmus ☺ bende bu serüvende olmak isterim birbirimize destek olarak ve moral vererek 2017 de hamile kalalimmmm. Benim yaşim 22
2 yillik evliyim
Korunmayi birakali 10 ay oldu
Gecen ay hormon testim gayet iyiydi.doktor bir sıkıntım olmadigini söyledi.
Bende bu ay ovulasyon testi kullandim.
SAT 12 TEMMUZ
EGER DOGRUYSA OVULASYON 23 TEMMUZ
BEKLENEN BAT 7 AGUSTOS
Hakkimizda hayirlisi olsuuuun :KK19:

Rica ederim cok ppzitifsiniz gercekten :)

:KK200::KK200:

biraz mesajlarına baktım , sende o çift çizgiyi görmek için sabırsızlıkla bekliyorsun sanırım .
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ...

ara ara takip mi :işsiz:
yooo heran takipteyim:rolleyes:

Abla demeyim lazım olur çıtır bir anne dicem ben. Anam çıtır anam:confused: Orda daimi kaptanımız:KK68:

Hayırlısıysa Allah'ım en kısa sürede yüzünde gülücükler açtıran haberler nasip etsin sana inşallah amin amin amin en çok amin :dua:

aminnnnnnnnnnnn canım amin :KK200: anasının gülü :KK15::KK70:

Mucizeyi bir kez tattiran rabbim ikincisinide nasip etsin inşallah sana ausencia...

3 evladim var ama ne zaman bir gebelik konusu gorsem icim ciz ediyor gozlerim doluyor...

Haberi olmadan yapraklarin bile dusmedigi, ipek gibi bir tene cennet kokusu veren yuce rabbim...

Burdaki guzel yureklerle birlikte, benim ablamada, kuzenimede nasip et insallah...

Bonuscanım hele duanın güzelliğine ... :KK200: amin canım benim amin güzel yüreklim ..
Rabbim 3 evladınıda sana bağışlasın , ergen olanı akıllandırsın:KK48:

ablana ve kuzenine de nasip etsin inşallah :KK68:

Harika olmus ☺ bende bu serüvende olmak isterim birbirimize destek olarak ve moral vererek 2017 de hamile kalalimmmm. Benim yaşim 22
2 yillik evliyim
Korunmayi birakali 10 ay oldu
Gecen ay hormon testim gayet iyiydi.doktor bir sıkıntım olmadigini söyledi.
Bende bu ay ovulasyon testi kullandim.
SAT 12 TEMMUZ
EGER DOGRUYSA OVULASYON 23 TEMMUZ
BEKLENEN BAT 7 AGUSTOS
Hakkimizda hayirlisi olsuuuun :KK19:

Hoş geldinnnnnnnnnnn :KK68::KK68::KK68::KK68:

ve kocaman aminnnnn .... İlk hamileliğim geldi aklıma ... korunmayı bıraktık sonra 10 ay geçmişti .... ama süreçte ben ne senaryolar yazmıştım bebeğim olmayacak diye ... şimdi kocaman bir abi oldu da kardeş istiyormuş .

Yazıyorum bilgilerini canım , umarım en kısa süre de mutlu haberi verip o tabloda :anneadayı: emojisi konulur adımızın yanına :KK200:

Ausum acilen kucağının dolması duası için buradyım.
Ne kadar güzel, yeniden o heyecanlara gebe olmak, olabilme arzusu.
İmkanı olan herkese nasip olsun inşallah diyorum.

canım şerim benim :KK200: aminnnn diyorum kocaman güzel arkadaşım kocaman amin

29 haziran boş gebelıkten kürtaj oldum nezaman olurum bilmiyorum:KK43:

yaş 42 ,1 kız çocuk annesiyim 2 yıldır kardeş için ugraşıyoruz inşallah burası ugurlu gelir hepimize :emir_bebek:

inşallah canım ... Öncelikle geçmişi geçmişte bırak .... bu aydan sonrası için kalbin , beynin umutla dolu olsun ki , hormonlar yaşadığın negatiflikten etkilenmesin ...

Ben güzeli düşünmeye , güzeli çağırmaya çok inanırım ...

Evet evet uğurlu gelecek :KK200:

Tarih bilgilerini de dilediğin zaman yazarsın :KK68: önemli olan bir arada yol almak

Son düzenleme:
Canım vakti saati umarım ki çok yakındadır ... umutlarınız hiç bitmesin lütfen :KK200:
Insallah,bazen hic olmayacakmis gibi korkuyorum.Esim tedavi oluyor ama cok uzun geliyor bana takviye vitaminlerle destekliyorum o da çok üzülüyor ne zaman bir hamile bayan görsem burnumun direği sızlıyor.Allah hepimize,gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin insallah

Aus böyle gebe kalsam sürekli ilgilenecek misin benle de?
Şuan gebeliğe karar verdim gibi :rolleyes:

babam topuklarımdan vuracak ama olsun:rolleyes:aus ilgilencek sürekli benle sen ne anlarsın derim ona:confused:

Anlar heralde beni babam da :KK70:anlar anlar:KK73::KK17:

Ausencia Ausencia 09 TMZ/14 TMZ/20 TMZ?????
gulayse6378 gulayse6378 ?/12 TMZ/23 TMZ?????
F flower world ??????
@ ??????
@??????
@ ??????

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Kaptanım, çok güzel yazmışsın,rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı evlat nasip etsin:KK200::anneadayı::anne:
Tatilde olur bu iş ben diyim sana:oops:

Bonuscaaaannn:KK42:cok duygulandım yazına:KK42:
En içten amin amin amin
Burda kk da tanıdığım ve yaşadığım yerde bebek isteyipte kavuşamayanlar için icimden en derin hislerle dua ediyorum rabbim onlarada nasip etsin,kimseye aratmasin:KK42:

selam arkadaşlar guzel bir topik olsun insallah bende yazmak istedim..
ilk cocuguma tedaviler sonucu hamile kaldım ignelerle ilaclarla dualarla hic anne olamayacagim zannederdim simdi ikincisini istiyorum 3 aydir tedavideyim bu ayda klomen catlama ignesi yaptirdim 2 yumurtam vardi ikiside catlamis sag kasigimda hala agri var dünden beride belime arada agri giriyor ignenin 10. gunu bugun agrilari igneye yoruyorum kaptirmayayim.kendimi diye ama ignenin agrilaro 10 gun surermi bilmiyorum
topigin hayirli.olsun bol sohbetler bebesiler olsun insallah benide listeye ekle.canim
sat 5 temmuz Bat 4 agustos:dua::işsiz::KK25:ovulasyon 17 temmuz

Back