- 4 Eylül 2017
- 72
- 116
- 23
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.701
Anestezi uzmanı sana birşeyler soruyor adın işin derken dalıp gidiyorsun kendine geldiğinde odana gelmiş oluyorsun bukadar basit :)Selam kızlar bugün kontrol için tekrar gittim .18.5,17.5,17,15,15,14 boyutlarında 6 adet yumurtam var .catlatma iğnesi verdi ve cumartesi opu yapılacak.doktora anestezi korkumu anlattım açıklaması beni hiç tatmin etmedi .Bana şu anestezi olayını ayrıntılarıyla anlatır mısınız nefes kesiliyor mu,baş dönmesi oluyor mu,aniden mi uyuyorsun yoksa tatlı tatlı uykun mu gelecek.cidden çok stresee girdim
İnsallah canim hayirli haberlerini duyariz . Benim yarın kac tane donduralacagini ogrenecegim bugun itibariyle 8 adet kaldi bakalim yarin ne olacak durumlariEvet canım oldu transferim 8.günüm bugün beklemedeyim 1 ocakta test günüm inşallah olumlu olur Allah in izniyle.
E2 benimde yuksekti 5000lerdeydi. Dr'um riske atmak istemedi embriyolarim donduruldu.2 adet geçtikten sonra transferim oldu.
hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza insallah bizlere de dua edin10. Gün değerim 75.2 idi
12. Gün değerim 208.8 çıkmış. Çok şükür.
(3. Gün embriyosu taze transfer)
Bugün kaçıncı günleri canimİnsallah canim hayirli haberlerini duyariz . Benim yarın kac tane donduralacagini ogrenecegim bugun itibariyle 8 adet kaldi bakalim yarin ne olacak durumlari
Bugün 4.günüBugün kaçıncı günleri canim
İnşallah 8ide 5.güne ulaşır kuzumBugün 4.günü
Insallah yarını da atlatsak rahatlayacağım biraz . Pcoluyum tedavi igneler zorladı biraz dinlenmesi iyi olduİnşallah 8ide 5.güne ulaşır kuzum
Bana anestezi hiç etki etmedi. Uyumadım herşeyi göre göre yaşadım. Hiç de ağrım falan olmadı. Çok az bi acı hissettim o an. Anestezi acıyı azalttı diye düşünüyorum. Ama bilincimi kapatmadıKorkacak hicbisey yok canim ben hsg yi anestezili olmustum cok tatli bi uyku hali geliyr ve uyandiginda hicbirsey hissetmiyorsun merak etme
Yumurta geliştirici İğneler 4. Günümdeyim
Insallah yarını da atlatsak rahatlayacağım biraz . Pcoluyum tedavi igneler zorladı biraz dinlenmesi iyi oldu
Yumurtalar yaşıma gore gencmis ignelerle cogalinca fazla baski ve cok siskinlik ve agri yapti her kontrolde patlayacak gibiydim.Ne gibi zorladi acaba? Bende de pco var da
Yumurtalar yaşıma gore gencmis ignelerle cogalinca fazla baski ve cok siskinlik ve agri yapti her kontrolde patlayacak gibiydim.
Druma sorduģumda bana pcodan kaynaklı olduģunu soyledi. Yumurtalar alındıktan sonra rahatladım kalitesi de gelişimi de iyi olduğunu soylediler.Oh cok sukur sebebini anladim :) Bende de siskinlik yapti igneler yediklerimden kaynakli mi diye dusunuyordum. Burada yazdim, bizde olmadi yazmis arkadaslar. Demek ki pcodan sisiyorum ben dekarin bolgem balon gibi sisiyor. Kalitesini etkilemez insallah
insallah canim benim bu topik pozitifler topigi olsun herkesin kucagi dolsun insallahBenim de bugun 3. Gun. Ignelerin neler?
En yeni biziz sanirim, bir depastelmom . Pespese olacagiz zannediyorum aksilikler olmazsa.
Bu konu masallah hep pozitif gidiyor, bize de degsin biz de pozitif haberler verelim insallah.
Bu ay nasip olmamis arkadaslarimiza da Rabbim hemen pesinden nasip etsin insallah hayirlisiyla
Bende senin gibiydim yürürken baskı hissediyodum ağrım oluyordu 23 yum.toplanmıştı. Dr bile diyordu sen nasıl yürüyorsun zorlanmiyormusun bende bazen baskı oluyor demiştim bazen mii diye şaşırmıştı : ) karnımda şişkinlik vardı ama adet olduktan sonra geçti pkolularda daha çok oluyor bu ağrılar sanırımYumurtalar yaşıma gore gencmis ignelerle cogalinca fazla baski ve cok siskinlik ve agri yapti her kontrolde patlayacak gibiydim.
Cnm bende ara ara kasıklarda batma oluyordu 5.6.günümde karnım çok ağrıdıOlumlu sonuç alan anne adaylarıı
Belirtileriniz varmıydi varsa nelerdi ben ve benim gibi bekleyenler icin paylasirmisiniz?
Valla son kontrole gittigumde alın bunları benden bir an once dedim 26 taneydi benim deBende senin gibiydim yürürken baskı hissediyodum ağrım oluyordu 23 yum.toplanmıştı. Dr bile diyordu sen nasıl yürüyorsun zorlanmiyormusun bende bazen baskı oluyor demiştim bazen mii diye şaşırmıştı : ) karnımda şişkinlik vardı ama adet olduktan sonra geçti pkolularda daha çok oluyor bu ağrılar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?