- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 43
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.501
Haslanmis buğday nohut yiyin bizim burada gõlle derler üstelik buğday yumurta kalitesini ve sayısını arttiriyorKızlar yarın transfer var benim karnım taş gibi kabız olucam diye korkarken oldum iyi mi :/ kuru kayısı bana mısın demiyor . Başka ne iyi gelir ?
Yumurta toplama nasıl oluyor öncesinde sakinleştirici ve cesaret iğnesi yaparlar mı acaba ben çok korkuyorumSelam öncelikle herkes için hayırlısı olsun.Bende bu ay yaptıracaktım ama E2 değerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi. Yumurta toplama yapıldı.Bekliyoruz bakalım ne zaman kısmet olacak
oooo süper yoksa yoksa ikiz mi çok sevindim insallah sağlıkla kucağına alırsınEveettttt kızlar aldm sonucu 388 çıktı. Rabbim herkese yaşatsın inşallah. 3.pozitif haber de benden olsun gerisini sizlerden bekliyorum :)
Aç karna zyağı içebilirmisin?Kızlar yarın transfer var benim karnım taş gibi kabız olucam diye korkarken oldum iyi mi :/ kuru kayısı bana mısın demiyor . Başka ne iyi gelir ?
Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah bizler icin de dua edinEveettttt kızlar aldm sonucu 388 çıktı. Rabbim herkese yaşatsın inşallah. 3.pozitif haber de benden olsun gerisini sizlerden bekliyorum :)
Bana incir çok iyi geliyor organik dağ inciriKızlar yarın transfer var benim karnım taş gibi kabız olucam diye korkarken oldum iyi mi :/ kuru kayısı bana mısın demiyor . Başka ne iyi gelir ?
Aminn İnşallah öyledir. Hayırlısı olsunoooo süper yoksa yoksa ikiz mi çok sevindim insallah sağlıkla kucağına alırsın
Valla açıkça söylemek gerekirse bende çok gergindim. Bence kullanmana gerek yok rahat ol.Genel Anestezi yapıyorlar zaten.Yumurta toplama nasıl oluyor öncesinde sakinleştirici ve cesaret iğnesi yaparlar mı acaba ben çok korkuyorum
Ben genel anestesiden korkuyorum açıkçası bakalım umarım sakinleştirici yaparlarValla açıkça söylemek gerekirse bende çok gergindim. Bence kullanmana gerek yok rahat ol.Genel Anestezi yapıyorlar zaten.
Eveettttt kızlar aldm sonucu 388 çıktı. Rabbim herkese yaşatsın inşallah. 3.pozitif haber de benden olsun gerisini sizlerden bekliyorum :)
yeni başlayanlar var mı bu grupta tedaviye ve iğnelere ona göre ocak sohbet grubuna transfer olucam :))
Canım ben yurt dışındayım
Biz toplam bi para ödüyoruz kliniğe ve doğuma kadar herşey içinde
Devlet tedavinin yüzde 70 ini ödüyor bize sadece yüzde 30 kalıyor
Türk parası ile tüm tedavi 4000 Tl felan tutuyor bize düşen pay
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim darısı bize inşallah :) dua et sende bol bol bizeEveettttt kızlar aldm sonucu 388 çıktı. Rabbim herkese yaşatsın inşallah. 3.pozitif haber de benden olsun gerisini sizlerden bekliyorum :)
Stres yapınca iyice etkiliyor kafaya takmamaya bak bol bol incir ye ceviz ye büyür insallah bana Gonal f ten başka menopur da Verdi 75 ml denge sağlansın dediBizim sorun eşimden kaynaklı ben de gonal f 225 vurdum 5 gun bugun 6. gunum henuz vurmadım . Yumurtalarımın en büyüğü 11,5 mm acaba bende de mi bir sorun var diye endişelenmeye başladım ama yumurta olgunlaştırma 11-12 günü buluyormuş inşallah benimkiler de yeterli olgunluğa ulaşır stres yapmamaya çalışıyorum
Genel anestezi de sakinlestirici gibi bisey damar yolu açılıp oradan iğne vuruyorlar 3 e kadar bile sayamadan zaten uyuyorsunBen genel anestesiden korkuyorum açıkçası bakalım umarım sakinleştirici yaparlar
inşallah canım hakkimizda hayirlisi olsun sen hangi asamadaydinStres yapınca iyice etkiliyor kafaya takmamaya bak bol bol incir ye ceviz ye büyür insallah bana Gonal f ten başka menopur da Verdi 75 ml denge sağlansın dedi
Amin insallah hayırlısı canım benim ilk tedavim yarın iğneler son insallah ama fena yakıyorlar valla sonki iğneler senin ilk miinşallah canım hakkimizda hayirlisi olsun sen hangi asamadaydin
benim de ilk canim gonal f 6. vurdum bugun onumuzdeki sali opu olur dedi doktorumAmin insallah hayırlısı canım benim ilk tedavim yarın iğneler son insallah ama fena yakıyorlar valla sonki iğneler senin ilk mi
Ay hadi hayırlısı bir an önce evime gitmek istiyorum hayırlısı ilebenim de ilk canim gonal f 6. vurdum bugun onumuzdeki sali opu olur dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?