- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.481
Benim yumurtaların 11- 12 mm olduğu gün 12. günümdü. Benimkiler de geç gelişti yarın 21. gün opu olacağım bakalım geç gelişmesi iyi mi kötü müBizim sorun eşimden kaynaklı ben de gonal f 225 vurdum 5 gun bugun 6. gunum henuz vurmadım . Yumurtalarımın en büyüğü 11,5 mm acaba bende de mi bir sorun var diye endişelenmeye başladım ama yumurta olgunlaştırma 11-12 günü buluyormuş inşallah benimkiler de yeterli olgunluğa ulaşır stres yapmamaya çalışıyorum
Hadi inşallah artıkBir bakmışız bizim de sonuç günü yaklaşmış test sonucu pozitif çıkmış .çok uzak günler değil Aalhın izniyle
sizin problem neydiBenim yumurtaların 11- 12 mm olduğu gün 12. günümdü. Benimkiler de geç gelişti yarın 21. gün opu olacağım bakalım geç gelişmesi iyi mi kötü mü
Cnm bnmde transfermn 6.gunu bugun bnm de ara ara adet sancisi gbi agrilarim oluyo ins gebelik belirtisidirSlm kızlar. Bnmde bugün transferimin 7.günü bi halsizlik ve hafiften baş ağrısı var.adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor. Normal mii yaa böle olan var mı
Ayyyy çok sevindimKızlar şaka gibi mucizem benimleymiş :) 10. Günü kan değerim 75 :) elhamdulillah çok şükür
Ins. Canim yarin guzel haberlerle gelirain:) dualarim seninleKızlarrr
Yarın 9.günüm ve tahlil günüm geldi çattı
Bana bir dua edermisiniz
İnş bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur.
Over rezerv bozukluğum var yumurta tembelliği de var kombine gibi.sizin problem neydi
Canim sen opu olmusmuydunOver rezerv bozukluğum var yumurta tembelliği de var kombine gibi.
Yarın olacağım insallah. Bu akşam 10dan sonra oruçluyumCanim sen opu olmusmuydun
Anladim canim hadi ins kaliteli embriyolarin olur.Yarın olacağım insallah. Bu akşam 10dan sonra oruçluyum
Anladim canim insallah yarin kaliteli yumurtalarin ve hayirlisiyla bebisine kavusursun Allah yardimcimiz olsunOver rezerv bozukluğum var yumurta tembelliği de var kombine gibi.
Anladim canim hadi ins kaliteli embriyolarin olur.
Amin insallah yarın yazarım kaçı döllenmis diye.Anladim canim insallah yarin kaliteli yumurtalarin ve hayirlisiyla bebisine kavusursun Allah yardimcimiz olsun
Aslında yetişseler iyi olurdu ama doktorun önden giden 4 taneyi kaçırmak istemiyor anlaşılan olsun önemli olan sağlıklı embriyolar olması inşallah herşey yolunda giderSelam kızlar bugün kontrole gittiğimde doktorum 4 yumurtanın çok büyüdüğünüdiğerlerinin geride kaldığını ve catlatma iğnesi yapıp toplanması gerektiğini söyledi.Benim yumurtaların yarısı büyümüş yarısı arkadan geliyor anlayacağınız.bu olumlubir durum mu olumsuz mu anlamadim
Ne güzel haberler bunlar :) Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)Eveettttt kızlar aldm sonucu 388 çıktı. Rabbim herkese yaşatsın inşallah. 3.pozitif haber de benden olsun gerisini sizlerden bekliyorum :)
Çok sevindim. Hadi inşallah Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere... :)Eveettttt kızlar aldm sonucu 388 çıktı. Rabbim herkese yaşatsın inşallah. 3.pozitif haber de benden olsun gerisini sizlerden bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?