- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.521
sen gonlunu ferah tut canim herkese moral veriyorsun kendini de telkin et insallah her sey cok guzel olacak dua et ve inanBen de de anestezi korkusu var hafiften ama en önemlisi sonrası. Sağlıklı yumurtalar olsun inşallah
il disinda mi tedavi oluyorsun canim profiline tam hakim degilim kusura bakma soruyorum boyle amaAy hadi hayırlısı bir an önce evime gitmek istiyorum hayırlısı ile
Estagfrllah ne kusuru Erzurum dan İstanbul’a geldim tedavi için bir haftadır burdayımil disinda mi tedavi oluyorsun canim profiline tam hakim degilim kusura bakma soruyorum boyle ama
Ben de de anestezi korkusu var hafiften ama en önemlisi sonrası. Sağlıklı yumurtalar olsun inşallah
Benimde yarın transferim var ama hiç öyle bir ilacım.yok sadece progesteron fitilim var neden kiAlican canım transferden sonra da almaya devam ediliyor
himm anladim canim hangi klinikte tdavinEstagfrllah ne kusuru Erzurum dan İstanbul’a geldim tedavi için bir haftadır burdayım
Florya da Engin oral senin demi İstanbul’dahimm anladim canim hangi klinikte tdavin
evet canim Allah hakkimizda hayirlisini versin insallahFlorya da Engin oral senin demi İstanbul’da
Amiiin insallah canımevet canim Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah
Çok kafana takma anesteziyi rahat ol sıkıntı yapma dua et hayırlısı olsunsen gonlunu ferah tut canim herkese moral veriyorsun kendini de telkin et insallah her sey cok guzel olacak dua et ve inan
Amin insallah ikinize de teşekkür ederimÇok kafana takma anesteziyi rahat ol sıkıntı yapma dua et hayırlısı olsun
Degerin kac cikti da yapmadilar transferi benim devlette hep yuksekti transfer ettiler. 2500 falandi kafam karistiSelam öncelikle herkes için hayırlısı olsun.Bende bu ay yaptıracaktım ama E2 değerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi. Yumurta toplama yapıldı.Bekliyoruz bakalım ne zaman kısmet olacak
nerde oturuyosun cnmMerhaba Kızlar, elimde önceki tedavmden kalan 1 adet hiç açılmamış ve buzdolabında saklanmış 1 kutu Gonalf 450iu mevcuttur. İhtiyacı olana 50TL'ye vereceğim. İlgilenenler benimle iletişime geçsin lütfen.. Teşekkürler..
Anladim. Siz ayni ilaclari kullandim deyince size zahmet verip sordum :) tesekkur ederim. Raporla ucretin bir kismi odeniyormus sanirim geri, benim de hic bilgim yok o konularda. Bugun biseyler ogrendim. Bakayim halledebilirim ins.
Biz de raporlu tedavi gördük canm. İlaçların yüzde 70i karşılanıyor. Hastane de yarı yarıya olmasa da hatrı sayılır bir indirim yapıyor. Mesela bizim hastane fiyatı yaklaşık 5 binken 3 bin ödedikAnladim. Siz ayni ilaclari kullandim deyince size zahmet verip sordum :) tesekkur ederim. Raporla ucretin bir kismi odeniyormus sanirim geri, benim de hic bilgim yok o konularda. Bugun biseyler ogrendim. Bakayim halledebilirim ins.
Ben vitamin kullanmadm ama aynı hastanedeki başka doktor kullandırıyordu. Kişiye göre değişebilir. Ben klasik gonal f kullandm. Mikroçip yöntemi kullanıyorlar diye biliyorum. 3.gün transferi oldumNe güzel bir grup pozitifleri okudukça biran önce tedaviye başlamak istiyorum.inşallah değerleriniz katlanır, çok güzel bi duygu olsa gerek bizde en kısa zamanda takarız inşallah. Benim size sormak istediğim tedavilerinizde hangi yöntemler uygulandı,vitamin kullandınız mı bilgi verir misiniz
Degerin kac cikti da yapmadilar transferi benim devlette hep yuksekti transfer ettiler. 2500 falandi kafam karisti
5000 üzerindeydi benim ki yanlış bilmiyorsam fazla yumurta rezervi oldugu durumlarda yukselirmis dogru mu biliyorum Aynı durumu yasayan var midir?
nerde oturuyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?