- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Slm canım bende test günü sayıyorum senin ne zaman test gününKizlarrr biraz ara verdim buraya ama geri dondum dinlenme modundaydim 5.gun embriyosu transfer edildi cok sukur kalitesi de iyi doktorum sansimin cok yuksek oldugunu soyluyor her seferinde 10 gun sonra kanda gel beta bakalim dediler agrilarim da geçti cok sukur transferde kolay oldu rabbim hepimize iyi sonuclar gormeyi nasip etsin insallahh sizlerin durumu nasil embriyo kaliteniz falan benimle birlikte gun sayacak olan arkadaslar el kaldirsin
BeennKizlarrr biraz ara verdim buraya ama geri dondum dinlenme modundaydim 5.gun embriyosu transfer edildi cok sukur kalitesi de iyi doktorum sansimin cok yuksek oldugunu soyluyor her seferinde 10 gun sonra kanda gel beta bakalim dediler agrilarim da geçti cok sukur transferde kolay oldu rabbim hepimize iyi sonuclar gormeyi nasip etsin insallahh sizlerin durumu nasil embriyo kaliteniz falan benimle birlikte gun sayacak olan arkadaslar el kaldirsin
23 aralik senin?Slm canım bende test günü sayıyorum senin ne zaman test günün
Ne zman gunun benim test günü 23 aralik
26 aralık sen benden önce öğrencen canım:)23 aralik senin?
Transferin ne zaman oldu canm birde kacinci gun embriyosuydu kalitesi nasildi benimki cumartesi günü oldu 5.gun embriyosuydu26 aralık sen benden önce öğrencen canım:)
Canım benimde kalitesi iyidi 4 cü günün embriyosunu koydu bende salı günü trasfer oldum Allah sevindirsin hepimizi inşallahhh:))Transferin ne zaman oldu canm birde kacinci gun embriyosuydu kalitesi nasildi benimki cumartesi günü oldu 5.gun embriyosuydu
Hayırlı olsun benimde yarın 3. Gün transferim olacak birlilte gün sayacağız mutlu haberler alırız inşKizlarrr biraz ara verdim buraya ama geri dondum dinlenme modundaydim 5.gun embriyosu transfer edildi cok sukur kalitesi de iyi doktorum sansimin cok yuksek oldugunu soyluyor her seferinde 10 gun sonra kanda gel beta bakalim dediler agrilarim da geçti cok sukur transferde kolay oldu rabbim hepimize iyi sonuclar gormeyi nasip etsin insallahh sizlerin durumu nasil embriyo kaliteniz falan benimle birlikte gun sayacak olan arkadaslar el kaldirsin
Bize ozelde ilk doktor ameliyat dediMerhaba kizlar
Bende tup bebek dusuniyorum da
Eslerinizde varikosel oldugu soylendi mi hic?
Bizim 2 dr var dedi
Diger dr yok dedi
Bizde napcagimizi sasirdik
Sizlerde de var miydi bu durum
Direk tup bebek mi yaptirdiniz?
Benim 25 aralık canım 3.gün emriyosuNe zman gunun benim test günü 23 aralik
bizde 3 dr.a gittik ikisi ameliyat dedi biri gerek yok dedi simdi pazartesi devlet dr.una gidicez bakalim o ne dicek. Bundan oncekiler hep ozeldi sanki paramizi almak icin soyluyorlar gibi geldi bakalim merak ediyorumBize ozelde ilk doktor ameliyat dedi
Devlet hast gittik var bile denemez dedi
En sonki ozel hast de yok dedi
3 asilama denedik olmadi simdi transfer oldum sonc bekliyoruz ama ben pcosluyum her doktor kendiliginden olur desede olmadi ikimizinde tum tahlilleri temiz çıkıyordu sperm sayi ve kalitesi de iyiydi
Gayet guzel ins kaliteli yumoslarin embryolarin olurBugün kontrole gittim yaklaşık 9 -10 tane yumurtan olacak inşallah dedi doktor . Sizce sayı nasıl ?
İnşallah eşimden de 10 tane sperm çıkarGayet guzel ins kaliteli yumoslarin embryolarin olur
Azospermi miydi lafin gelisi mi dedinİnşallah eşimden de 10 tane sperm çıkar
AZospermdi sonra oat dedilerAzospermi miydi lafin gelisi mi dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?