- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Korkuyorum yanlış eksik bir şey yapılacak diye . Doktorlardan iyi bilemeyiz tabii ama acabalarım oluyor .Bana tedavim boyunca hiç kan testi yapılmadı sordum doktora doktorum az ve normal sayıda yumurtası olanlara bakmıyorum ohhs riskine karşı yumurtası fazla olanlarda bakıyorum dedi
Canım merhaba incir kuru yaptığında doktoruna bahsettinmi kötü yönde etkilemesin bütün hormonları etkiliyor çünkü .Prolaktini arttırıyor incir proklaktinin (süt hormonu) fazla salgilanmasida tutunmayi zorlastiriyor.. Dr 'una danış istersen.Merhaba hanımlar Klomenin 5. günüydü bugün doktor baktı yumurtalarda pek uyarılma yoktu. Gonal f 75 ml ve menogon 75 ml yazdı. daha sonra kullanılacak başka iğneler de yazdı onları da aldım raporla toplam 396 lira tuttu. Klomen kullanmaya devam et dedi. Hayırlısı ile gelişsin insallah kızlar bana dua edin sanırım bu konuda yumurtaları en kötü benim üstelik incir kürü vs de yaptım ama devam etmem gerek bakalım neler olacak.
Evet onu da verdi hap şeklinde olan ama vajinal kullanım verdi bana aynı hap hem vajinal hem de ağızdan alınabiliyormuş. Yalnız bu iğne fena ağrı yapıyor. Reçetesinde embriyonun rahme tutulmasını sağlar yazıyor.Bana hao şeklinde verdi progesteronu
7 yumurtadan 5 i döllenmiş 3. Gün transfer dediler ama daha toplama olmadan söylemişlerdi bunu yani bizim hastane kaliteye göre karar vermiyor galiba. Direkt 3.gün dediler.Canim kacta kac dollendi kacinci gun embriyosu transfer olucak
Olabilir olsun benim kızım 3. Gün transferiydi7 yumurtadan 5 i döllenmiş 3. Gün transfer dediler ama daha toplama olmadan söylemişlerdi bunu yani bizim hastane kaliteye göre karar vermiyor galiba. Direkt 3.gün dediler.
Allahtan umut kesilmez ben bugün öyle kötü haberler aldım ki ağladım. Ama yine çırpındım ugrastimBende gittim dr ilac yazdı yarın tahlilleri vericem bi dahaki pazartese gonalf 300 menagon ve adını okuyamadığım bi ilaç..menapoza soktğum için her zaman başlarız ama iğne etkisi geçince başlayalım dedi
Geçmiş olsun noldu canımAllahtan umut kesilmez ben bugün öyle kötü haberler aldım ki ağladım. Ama yine çırpındım ugrastim
5 gün önce gördüğü 2 folikülü görmedi diğer tarafta 1 tane gördü o da gelişmemiş. e2 yükselmemişse tedavini iptal ederim dedi. e2 de 25ten 90 a çıkmış hani daha çok çıkması lazimmis yine de iğneler verip tedaviyi devam ettirdi aldım raporu gittim eczaneye. Neler olacak bilmiyorum.Geçmiş olsun noldu canım
Aaaa çok şaşırdım bilmiyordum. Hem ağızdan gem vajinadan olduğunuEvet onu da verdi hap şeklinde olan ama vajinal kullanım verdi bana aynı hap hem vajinal hem de ağızdan alınabiliyormuş. Yalnız bu iğne fena ağrı yapıyor. Reçetesinde embriyonun rahme tutulmasını sağlar yazıyor.
Sokma canını canm inşallah herşey yolunda gider Allah hepimize evlat nasip etsin. Bi iyi bi kötü ilerlemeye çalışıyoruz hepimiz5 gün önce gördüğü 2 folikülü görmedi diğer tarafta 1 tane gördü o da gelişmemiş. e2 yükselmemişse tedavini iptal ederim dedi. e2 de 25ten 90 a çıkmış hani daha çok çıkması lazimmis yine de iğneler verip tedaviyi devam ettirdi aldım raporu gittim eczaneye. Neler olacak bilmiyorum.
Amin insallah hepimizin yüzü gülerSokma canını canm inşallah herşey yolunda gider Allah hepimize evlat nasip etsin. Bi iyi bi kötü ilerlemeye çalışıyoruz hepimiz
Duymadım hiç Allah AllahKızlar sizce kahve gaz yapar mi . Bu transfer öncesi gaz yapan şeyler yemeyin olayını açıklayabilecek var mi
Slm arkadaşlar bende bugun trasfer oldum hakkımızda hayırlısın olsun inşallahhh herkesinDuymadım hiç Allah Allah
Transfere kadar kabız olmamak için o. Bugün ben de transfer bekleyen bir hanımdan duydumYanı opudan sonra bana öyle dediler gazli seyeler yasak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?