- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #3.321
Masallah canim ne guzel allah bagislasin:) bisey sorcam ilk hcg sonucun neydi hatirliyormusun? Benim cift embriyo transferi olduda bende cok istiyrm ikiz ondan soruyrm:)Arkadaşlar merhaba uzun süredir takip edemiyordum. Telefonum garantiye gitmişti. Eskiler hatırlar beni:) Ben pozitif sonucumu almıştm. Tek kese görünmüştü 7.haftada ikiz olduğu ortaya çıktı. Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah.
Çok geçmiş olsunEve dönüyorum cnm
Maşallah canim cok iyi cikmis:)arkadaşlar bhcg 425 çıktı bugun 11.günüm
Yaaa ne güzel keşke benimkide ikiz olsa ama degrlerim iki katı gidiyo hep daha keseyi bile görmedimArkadaşlar merhaba uzun süredir takip edemiyordum. Telefonum garantiye gitmişti. Eskiler hatırlar beni:) Ben pozitif sonucumu almıştm. Tek kese görünmüştü 7.haftada ikiz olduğu ortaya çıktı. Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah.
Hayırlı olsunarkadaşlar bhcg 425 çıktı bugun 11.günüm
5.hafta kese tek olarak görüldü 7.hafta ikisinin de kalp atışlarını duyduk canım. Değerlerim benimde 15.gün 400 civarı çıktı sonra iki katı gibi ilerlediYaaa ne güzel keşke benimkide ikiz olsa ama degrlerim iki katı gidiyo hep daha keseyi bile görmedimsiz ne zaman keseyi gördünüz kalbi ne zaman duydunuz değerleriniz nasıldı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Masallah canim ne guzel allah bagislasin:) bisey sorcam ilk hcg sonucun neydi hatirliyormusun? Benim cift embriyo transferi olduda bende cok istiyrm ikiz ondan sordum
3.gün transferi 15.gün 388 gibi bir değer çıkmıştı canm
15.gün 388 çıkmıştı canmMasallah canim ne guzel allah bagislasin:) bisey sorcam ilk hcg sonucun neydi hatirliyormusun? Benim cift embriyo transferi olduda bende cok istiyrm ikiz ondan soruyrm:)
Maşallahhh canım sağlıkla kucağına al inşallah
Benden de sürekli geliyor. Bazen kırmızı bile geliyor. Doktora gittim. Hibor iğneyi kullanma dedi. Crinone jele devam ediyorum. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Bana düşük olma ihtimali yüksek dedi.Kizlar aranizda crinone jel kullanan var mi? Eger varsa aranizda kahverengi sekilde geri gelen var mi artik cok canimi skmaya basladi.
aa süper Allah kucağında göstersin inşallah bebeklerini benim teke düştü canım. kalp atışları için gittiğimde bir bebek ve birkalp atışı duyduk diğeri boş keseymiş galiba küçülmüş yok olmuş.kuzununannesi canım. Benimde ikizmiş. Geçen tek keseydi. Bugün gördük 2 kese kalp atışlarınida duyduk. Şok olduk.
maşallah sorunsuz devam etsin inşallah. S sunnytb çok üzüldüm cnm inşallah sağlıklı bebektir ve sorunsuz devam eder.Kizlar gunaydin sabah uyandim ve ic camasirimda kahverengi lekelenmeler vardi. Hemen doktora gittim. Doktor bir sey yok dedi kalp atislarini da dinledim. Ama o kadar cok korktum ki...
tebrik ederim kat kat artsın inşarkadaşlar bhcg 425 çıktı bugun 11.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?