- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #3.141
:))) maşallah kat ve kat artsın çoğalsin inşallah. Dua eden herkesten Allah razı olsun.Rabbim her birimizin duasını kabul eylesin inşallah.Kızlar benimde transferimin 16.günü bugün 549.4 çıktı bi önceki 282.9 du :) bakalım dr ne dicek... C Cukura canım benim Rabbim zamanı gelince nasip edicek dua ediyorum bol bol sizin için Rabbim kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın..sevinirken bi yanımda buruk keşke herkes pozitif olsa canımben ekstra transfer öncesi çiğ badem dut yedim, gazlı içecek içmedim, transfer sonrası kabak çekirdeği yedim gene çiğ badem yedim..
Amin inşallah canım:))) maşallah kat ve kat artsın çoğalsin inşallah. Dua eden herkesten Allah razı olsun.Rabbim her birimizin duasını kabul eylesin inşallah.
Canımm degerin kat kat artsın inşallahhhKızlar 5. gün embriyo ..bu sabah 8. gün kan testi gümümde kanı verdim snr eve gelip idrar testi yaptım .. idrar negatif çıktı durgunlaştım bi hazırlamaya başladım kendimi üçüncü tura
Snr iki saate kan testi çıktı 28.40 çıktı değerim
Tabi iyi mi arada mı değerim doktorum rahatlattı çok şükür normalmiş değerim
İnşallah katlandığını görmek kalbini duymak kısmet olur bugün bi ağladım doktorla konuştuktan sonra ztn
gerçek gibi gelmiyo onca 1.20 altı değeri gördükten sonra
Allah hepimizi korusun hepimize bebiş nasip etsin inşallah öyle hakediyoruz ki
Kızlar 5. gün embriyo ..bu sabah 8. gün kan testi gümümde kanı verdim snr eve gelip idrar testi yaptım .. idrar negatif çıktı durgunlaştım bi hazırlamaya başladım kendimi üçüncü tura
İnşallah katlandığını görmek kalbini duymak kısmet olur bugün bi ağladım doktorla konuştuktan sonra ztn
Maşallah cnn kese ve kalp atışını görmek kucağına almakta nasip olsunKızlar benimde transferimin 16.günü bugün 549.4 çıktı bi önceki 282.9 du :) bakalım dr ne dicek... C Cukura canım benim Rabbim zamanı gelince nasip edicek dua ediyorum bol bol sizin için Rabbim kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın..sevinirken bi yanımda buruk keşke herkes pozitif olsa canımben ekstra transfer öncesi çiğ badem dut yedim, gazlı içecek içmedim, transfer sonrası kabak çekirdeği yedim gene çiğ badem yedim..
Üzüldüm Allah sabır versin inşallah kendiliğinden yada bir sonraki tedavinde nasip olsun inş:))) maşallah kat ve kat artsın çoğalsin inşallah. Dua eden herkesten Allah razı olsun.Rabbim her birimizin duasını kabul eylesin inşallah.
Masallah canim:) kat kat artsin ins degerin:)Kızlar 5. gün embriyo ..bu sabah 8. gün kan testi gümümde kanı verdim snr eve gelip idrar testi yaptım .. idrar negatif çıktı durgunlaştım bi hazırlamaya başladım kendimi üçüncü tura
Aminn canım inşallahhh :)Maşallah cnn kese ve kalp atışını görmek kucağına almakta nasip olsun
3. gün transferine göre 10. güne denk geliyo deyip vardır bi bildiği diyodum ben de :)Amiin insallah, hayirli olsun.
Transferin ne gun olmustu? Bugun benim 7'i mi 8 mi emin olamiyorum da. Doktor 8. Gun erken istemis bu arada testi, gordugum en erken isteyen doktor :)) benim de 5. Gun embriyosu 12. Gun istedi doktor. Neye gore istiyorlarsa
o kalan birikmiş şeyleri atıyor jel diye biliyorum özellikle kahve olanlarBenim de dunku cikolata krizinden sonra bugun crinone jelden sebep gelen akintida pembe ve kahverengi parcalar geldi. Sanirim adet olacagim. Zaten tahmin ediyordum.
Ben seninle aynı gün test yapıcaz sanıyodum ama bak testler aynı güne denk geldi bi şekilde sen idrar ben kan :))Masallah canim:) kat kat artsin ins degerin:)
o kalan birikmiş şeyleri atıyor jel diye biliyorum özellikle kahve olanlar
Ben ilk denemede kullanmıştım o jeli benim de hep kahve geliyordu bi de ameliyat geçmişim yakındı normal dediler çok üstünde durmamıştım o yüzdenYumurta toplamadan beri hep geliyor o tortu, icerdekilerin ilk kullanim gunlerinde gelirdi benceadete yakin olmasiyla baglanti kurdum ben. Cunku adetlerimde de 2-3 oncesinden kahverengi akintim gelirdi. Hayirlisi olsun.
Aynen canim benim ben biraz aceleci oldum ve seni yalniz birakmadim yineBen seninle aynı gün test yapıcaz sanıyodum ama bak testler aynı güne denk geldi bi şekilde sen idrar ben kan :))
Allah hepimize tamamına ermeyi nasip etsin inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?