- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #3.061
Benimde pazar günü canim test günüm ama korkular sardi benide napicam bilmiyrm valla karmakarisik oldumBir negatifte benden gelicek buyuk ihtimalle, his ya iste yok diyorum kesin. Test gunum pazar ama carsamba kanda baktirmayi dusunuyorum vemmssll in dedigi gibi muallaktan kurtulmak istiyorum. 7. Gun cikar degil mi kizlar?
7. gün çıkmayabilir bence canım. Ben de 9.gun çıkmıştı.Bir negatifte benden gelicek buyuk ihtimalle, his ya iste yok diyorum kesin. Test gunum pazar ama carsamba kanda baktirmayi dusunuyorum vemmssll in dedigi gibi muallaktan kurtulmak istiyorum. 7. Gun cikar degil mi kizlar?
bilmiyorum ki az çıkabilir o gün yeni dolaştığı günler hormonunBir negatifte benden gelicek buyuk ihtimalle, his ya iste yok diyorum kesin. Test gunum pazar ama carsamba kanda baktirmayi dusunuyorum vemmssll in dedigi gibi muallaktan kurtulmak istiyorum. 7. Gun cikar degil mi kizlar?
yaaben seninle aynı gün sanıyodum testimizi .. benim çrş test.. 5. gün transferi iki tane koydu diye 8. gün istediBenimde pazar günü canim test günüm ama korkular sardi benide napicam bilmiyrm valla karmakarisik oldum
7 erken değil mi be arkadasim bence biraz daha bekle ben idrar testlerinden dolayı negatif diyorum ama dur sen daha çok erken seninn icinBir negatifte benden gelicek buyuk ihtimalle, his ya iste yok diyorum kesin. Test gunum pazar ama carsamba kanda baktirmayi dusunuyorum vemmssll in dedigi gibi muallaktan kurtulmak istiyorum. 7. Gun cikar degil mi kizlar?
bilmiyorum ki az çıkabilir o gün yeni dolaştığı günler hormonun
cuma fln yaptır en azından
7 erken değil mi be arkadasim bence biraz daha bekle ben idrar testlerinden dolayı negatif diyorum ama dur sen daha çok erken seninn icin
Inşallah çarşamba artış olur ve hepimiz havalara uçarız canım o kadar çok içten istiyorumki bunu anlatamamKızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Allah hepinizden razi olsun.Diyorum ya burasi cok farkli , kendini kesinlikle yalniz hissetmiyorsun., cok güzel destek veriyorsunuz . Doktorun söylemesi umut verici değil .Artis olmaması üzücü .biz yine garanti olsun diye çarşamba gündue tekrarliyalim
Gerçekten en zor kısmı bu beklemek heleki 6 gün falan geçince durmadan durten şeytanla uğraşmak.zorunda kaliosun bak bana hep.yenik düştüm ve 6.gunden beri inatla testleri yaptım ama nafile hep negatif hep negatif artık yarın belli olacak kısmet ne diyimKizlar transfer gunumu de sayarsak 8 oluyor aslinda dayanamayip erken yaptiririm diyordum ama internetten erken yaptiranlarin soru-cevaplarini okuyorum bi saatir nerdeyse. Testi erken yapmak=kivranmak . Hep erken yaptirmislar bu sefer tedirginlik olmus gunune gore dusuk mu, articak mi dusecek mi vs diye. Sabretmeye calisicam ins.
Butun bu surecte en en zor sey su beklemek isi!
Yok canım .dondurulack kadar yumurtam yok. 1 tane oldu malesef
Napicaz bilmyrm canimm cildiricamyaaben seninle aynı gün sanıyodum testimizi .. benim çrş test.. 5. gün transferi iki tane koydu diye 8. gün istedi
ben de erken olursa diye tırsıyorum :) halimize bakar mısın erken yapsak ayrı geç yapsak ayrı takıcak bişi çıkıyo
Canim dua ediyrm senin icin ins. Rabbim hayirlisiyla degerini yukselmeyi nasip etsin hakkinda hayirlisi canimKızlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Allah hepinizden razi olsun.Diyorum ya burasi cok farkli , kendini kesinlikle yalniz hissetmiyorsun., cok güzel destek veriyorsunuz . Doktorun söylemesi umut verici değil .Artis olmaması üzücü .biz yine garanti olsun diye çarşamba gündue tekrarliyalim
İşallah yükselir cnm ama olur da diğer ihtimal olsa bile belki o tutunacak ve ekstra dondurabileceksinYok canım .dondurulack kadar yumurtam yok. 1 tane oldu malesef(
Sık dişini azcık daha sonra kan testi günü gelmek bilmiyo kuzumNapicaz bilmyrm canimm cildiricamcanim benim 3. Gun transeferi benimde iki tane transfer edildi ama napicam kara kara dusunuyrm. Benim test tarihi pazara denk geliyr
Benim çrş ve 3. gün transferinde 10. gün oluyo . Kan testine gitmeden sabah evde idrar testi yapıcam snr gidip kan vericem..Napicaz bilmyrm canimm cildiricamcanim benim 3. Gun transeferi benimde iki tane transfer edildi ama napicam kara kara dusunuyrm. Benim test tarihi pazara denk geliyr
Bende 1o. Gun idrar testi yapmayi dusunuyrm aslinda evde.hadi once sen yap guzel bi haber ver bizede umut olsun canim:)Benim çrş ve 3. gün transferinde 10. gün oluyo . Kan testine gitmeden sabah evde idrar testi yapıcam snr gidip kan vericem..
Bende 1o. Gun idrar testi yapmayi dusunuyrm aslinda evde.hadi once sen yap guzel bi haber ver bizede umut olsun canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?