- 15 Ekim 2017
- 151
- 271
- 23
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #2.761
merhaba ,17. gebemizde aramıza katıldı hepimizin sağlıkla devam etmesi dileğiyle inşallah. diğer haber bekleyen tedavi aşamasında olan arkadaşlarımızın da bu listeye katılması dileğiyle mutlu haber alan anne adaylarımızı 1. sayfada yazıyorum
En yakın kimin test zamani geliyo acaba
Olur test tarihiniizi belirtirseniz onun için de bi sıralama yapalım hanımlarEvet bekleme siralarimizi da 1. Sayfaya yazsak aslinda :)
Ne var ne yok hanimlar?
Maşallah canım hamilesinKızlarr kan testim 60.05 hamileyimmmmmm dimi
Benim transfer 9 ocak test tarihi 22 ocak.Ama nedense benim doktorum baya bi geç yazmış test tarihini.Benimde 5.gün embriyosu
13. gün sanırım test günün. Genelde 12. gün yapılıyor. Pozitif çıksın da Allah'ın izniyle bir gün geç olsun canım. Canını sıkma hiç.Benim transfer 9 ocak test tarihi 22 ocak.Ama nedense benim doktorum baya bi geç yazmış test tarihini.Benimde 5.gün embriyosu
Valla hiç oyle bişey denmedi bana ki dense bile bende o cesaret yok malesefDoktor tembih etti bana dayanamayip erken yapiyorlar muhakkak gununu bekle dedi :) ama dayanamayabilirim sanirim , guvenmiyorum kendime
Heralde 22.gün pazar oluyo diye 22 ocak pazartesi olduğu için demiş olabilirler13. gün sanırım test günün. Genelde 12. gün yapılıyor. Pozitif çıksın da Allah'ın izniyle bir gün geç olsun canım. Canını sıkma hiç.
Pardon yanliş oldu 12.gün 21 ocaga denk geliyo diye heraldeHeralde 22.gün pazar oluyo diye 22 ocak pazartesi olduğu için demiş olabilirler
İnşallah canımmm :*Maşallah canım hamilesin
Benim gibi 5.gün embriyosu tek konulan var mı aranizda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?