- 22 Eylül 2017
- 218
- 203
- 53
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #2.161
Hadi masallahgunaydin kizlar 5 yumurtanin 3 u dollenmis cok sukur cumaya transfer dedi doktor
amin canim bende de birsuru folikul vardi ama 5 tane yumurta cikmis amaaan zaten transfer edecekleri yasa gore en fazla 2 adet ben hic morali bozmuyorum inaniyorum gelecek yavrusumHadi masallahcuma da benim yumurta toplamam var. Dollenmesi icin kac gun bekliyorlar?
simdi doktordan geliyorum. 10'un ustunde yumurtam varmis.
6400 lira gibi bir rakam cikti2000 de ilaclar. Yedigimiz igneler de cabasi. Allah'im bosa cikarma Rabbim
Super haber çok sevindimgunaydin kizlar 5 yumurtanin 3 u dollenmis cok sukur cumaya transfer dedi doktor
Evet erken olmasına rgmen çıkmış hayırlı olsun blast mıydı yada dondurulmuşKizlar bugun transferimin 6. Gunu cok erken ama dayanamadim test yaptim. Boyle silik cikti. Sizce ilaclardan dolayi olabilir mi?
tesekkur ederim canımSuper haber çok sevindim
Ilaclarin etkisi olduğunu sanmıyorum bence hamilesinizKizlar bugun transferimin 6. Gunu cok erken ama dayanamadim test yaptim. Boyle silik cikti. Sizce ilaclardan dolayi olabilir mi?
Yok canim 5. Gun embriyosu taze transferEvet erken olmasına rgmen çıkmış hayırlı olsun blast mıydı yada dondurulmuş
Ilaclarin etkisi olduğunu sanmıyorum bence hamilesiniz
Transfer gunu sayilmiyor. Trasnfer gununu 0.gun olarak dusuneceksin.Ayy inşallahh bizlerde pozitifi görürüz :) transfer gününü 1.günmü sayıyoruz kızlar yoksa ertesi günümü 1 ocak transferse test 12 ocakmı :)
Erken çıkmış ama ilaçların etkisi olduğunu sanmıyorum nşallah kanda da pozitif haberini alırızYok canim 5. Gun embriyosu taze transfer
Hayırlı olsun çıkmış baya belli . Benim 7. Gün ama yapmaya cesaret edemiyorum :/Kizlar bugun transferimin 6. Gunu cok erken ama dayanamadim test yaptim. Boyle silik cikti. Sizce ilaclardan dolayi olabilir mi?
Erken çıkmış ama ilaçların etkisi olduğunu sanmıyorum nşallah kanda da pozitif haberini alırız
Kizlar bugun transferimin 6. Gunu cok erken ama dayanamadim test yaptim. Boyle silik cikti. Sizce ilaclardan dolayi olabilir mi?
Canim yapma ya bende yapmayacaktim kardesim almis gelmis ben hassas test olsun istiyordum onda daha kesin sonuc olur diye onu bulamamistim. Kardesimde bunu almis getirmis dayanamadim yaptim.Hayırlı olsun çıkmış baya belli . Benim 7. Gün ama yapmaya cesaret edemiyorum :/
Insallah canim insallahAyy bi pozitif daha gelmistir insallah
Değerim iki katına çıktı çok şükür. 111 olmuş. Doktor sorun yok diyor. Herkeste değişir bhcg değeri. Neticede pozitif değerdesin diyor. Bugun sevincimi yasadim iki kat artisi gorunce artik. Iki hafta sonra da kese için gel dedi. Inşallah gebeligimiz sağlıklı bir şekilde geçer. Senin de ve buradaki tüm arkadaşların da. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?