- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.981
Evet canım tabiki de soyle çok önemli.Biliyorum onemini ama tamamen iradem disi saatleri kacirdim istesali gunu dr kontrolum var, doktor zaten buyuklukleri gorucek ya yine de soylemem gerekir mi sence? Cok dikkat ederim cunku boyle seylere ama iste sakinilan goze hesabi mahcubum o yuzden. Diger ignemi 5 dk bile gecirmedim mesela
Evet dollenebilir ama hücre sayısı olarak ilk dollenene yetisemeyebilir canım kalite acisindanda aynı sekilde.Kızlar bugün 1.gunum ve 1 yumurta dollendi.2.veya 3.gun döllenen yumurta sayısı artar mı yani şu an döllenmeden yumurtalar sonradan döllenebilir mı
Evet çok silik görünüyor 5. Gün için baya iyi inşallah kanda da pozitifi görürsünKızlar bugün 5. Gunu transferin biliyorim çok erken ama dayanamadım yaptım sizlerde benim gördüğüm hayalet çizgiyi görüyormusunuz...
2 kat artmış çok iyiKızlar 20 sinde transferim olmustu. 30 unda kan değerim 126 idi bugün ise 371 nasıl
2 embriyo koyulmustu cumaya tekrar test istediler2 kat artmış çok iyi
Kan verdim. 12 buçuk gibi çıkacakmış. Merakla bekliyorum bakalım.
Off hadi inş güzel bi değer çıkacak canım mutlaka yaz bekliyorumKan verdim. 12 buçuk gibi çıkacakmış. Merakla bekliyorum bakalım.
Canım benim 2 tane 4. Gün embriyosuydu 9.gün 130 11.gün 360 13.gün 840 15. Gün 2400 dü. Çok şükür biri tuttu. Değerlerin gayet güzel2 embriyo koyulmustu cumaya tekrar test istediler
Canım belki geç tutunmuştur , çok düşük bir değer gibi görünmüyor bence sakın morali bozmaa . Doktoruna ulaşabiliyorsan ara benceGamze020
Benim değerim çıkmış. İki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. BHCG değerim 52.1 çıkmış. Bugün 12. günüm. Değerim bayağı az gibi geldi bana. Moralim çok bozuldu arkadaşlar. Ne olacak şimdi?
Doktor da bugun yokmuş. Sekreter arayıp söyleyeceğim dedi. Telefon ettim. Daha önceki gebeligimde değerim 27 civarıydı adete 2-3 gün kala. Onu kaybetmiştim anomali var kese büyümemiş dediler. Bunda da öyle olacak diye çok korkuyorum.Canım belki geç tutunmuştur , çok düşük bir değer gibi görünmüyor bence sakın morali bozmaa . Doktoruna ulaşabiliyorsan ara bence
Dua edelim canim insallah yine ayni seyleri yasamazsin allah yardimcin olsun bebegin sana simsiki tutunsunDoktor da bugun yokmuş. Sekreter arayıp söyleyeceğim dedi. Telefon ettim. Daha önceki gebeligimde değerim 27 civarıydı adete 2-3 gün kala. Onu kaybetmiştim anomali var kese büyümemiş dediler. Bunda da öyle olacak diye çok korkuyorum.
Maşallah çok iyi cnmKızlar 20 sinde transferim olmustu. 30 unda kan değerim 126 idi bugün ise 371 nasıl
Bak senin için üşenmedim ne buldumDoktor da bugun yokmuş. Sekreter arayıp söyleyeceğim dedi. Telefon ettim. Daha önceki gebeligimde değerim 27 civarıydı adete 2-3 gün kala. Onu kaybetmiştim anomali var kese büyümemiş dediler. Bunda da öyle olacak diye çok korkuyorum.
Ozelse alirlar ucret ama ben sordum disarda yaptirip faks cekebilirsin dedilerKızlar bir şey soracağım gebelik testini tedavi olduğunuz merkezde mi yaptiriyorsunuz ücret alıyorlar mı
Yüksek olmasi değil canım ikiye katlamasi onemliymis dua ediyorum sana inş seni hiç birakmasin bebeğin canım arkadaşımGamze020
Benim test sonucum çıkmış. İki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. BHCG değerim 52.1 çıkmış. Bugün 12. günüm. Değerim bayağı az gibi geldi bana. Moralim çok bozuldu arkadaşlar. Ne olacak şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?