- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.961
Kizlar canim cok sıkkın(
Cetrotide'i dr saat 10:00'da vur dedi
ilk gun 13:30'da vurdum
Ikinci gun 11:30
Bugun de uyanamadim 12:30((( cok cok kotu mu sizce ayni saatte hic vuramadim benden kaynakli olmayan sebeplerden
Tesekkurler
InsallahMoralini bozma canım inşallah dayanır 5. Güne bekletmezler belki .
insallah dayanacak canim sen duani eksik etme zaten dollenmis 1 kaliteli yumurta bile yeterli diyorlar insallah kalitelidir sana da sımsıkı tutunurHerkese selam az önce tüp bebek merkezinden aradılar 7 yumurtanın sadece 1 tanesi döllenmiş. Bakalım o kaç gün dayanacak .
İlk çocuğum da tüp bebek ikisinde 3. Gün taze transfer olduMerhabakuzununannesi
Ilk çocuğunuz da mi tüp bebek? Bu kaçıncı denemeniz? Bir de bu dondurulmuş embriyo mu yoksa dondurulmuş sperm mi?
Canım benim inşallah devam edicek dualarını eksik etme bizde etmiyoruz kaliteli olsun 1 tane olsunHerkese selam az önce tüp bebek merkezinden aradılar 7 yumurtanın sadece 1 tanesi döllenmiş. Bakalım o kaç gün dayanacak .
Benim sıkışık lık yüzünden az ağrım olduAğrılı bir işlem mi ?
Muayene gibi mi ?
Doktorum ağrısız dedi ama korkuyorum
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinCanım benim inşallah devam edicek dualarını eksik etme bizde etmiyoruz kaliteli olsun 1 tane olsun
Insallahinsallah dayanacak canim sen duani eksik etme zaten dollenmis 1 kaliteli yumurta bile yeterli diyorlar insallah kalitelidir sana da sımsıkı tutunur
İnşallah kolay geçer benim deBenim sıkışık lık yüzünden az ağrım oldu
Canim hic bunu dusunme benimde 7 yumurtam toplandi. Sonra beni aradilar 6 olgun cikti ama sadece 2 tanesi dollendi dediler. Onlar en kotu ihtimali soyluyorlar. Digerlerinin dollenme sansinin yuzde 10 dediler. Sonra ertesi gun aradillarinda 4 yumjrtaninda dollendigi soylendi. O yuzden hic kafani bulandirma simdi.Herkese selam az önce tüp bebek merkezinden aradılar 7 yumurtanın sadece 1 tanesi döllenmiş. Bakalım o kaç gün dayanacak .
Ya herkesin kasiklarnda batma falan oluyor bende hic oyle bir sey yok gerci herkesin bunyesi farkli tabi ama insan az da olsa bir belirti ariyor yaaaaAynen ben dünden beri oyleyim insanın bir yeri acıyıp etmeyince öylece oturamiyorda hiç bir belirtim yok inşallah bizimledir mercimekler
Ayyy hadi inşallah benimki de öyle olurCanim hic bunu dusunme benimde 7 yumurtam toplandi. Sonra beni aradilar 6 olgun cikti ama sadece 2 tanesi dollendi dediler. Onlar en kotu ihtimali soyluyorlar. Digerlerinin dollenme sansinin yuzde 10 dediler. Sonra ertesi gun aradillarinda 4 yumjrtaninda dollendigi soylendi. O yuzden hic kafani bulandirma simdi.
Her sey olabilir ben 2 yi duyunca o kadar cok uzuldum ki ama sonra bi anda dollenen yumurta sayim 6 ya cikti su an bir tanesini transfer ettiler uc taneside donduruldu.Ayyy hadi inşallah benimki de öyle olur
Süper çok sevindim inşallah bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alirsinizHer sey olabilir ben 2 yi duyunca o kadar cok uzuldum ki ama sonra bi anda dollenen yumurta sayim 6 ya cikti su an bir tanesini transfer ettiler uc taneside donduruldu.
Insallah canim insallah hic bir belirtim yok ama hayirlisi olsun.Süper çok sevindim inşallah bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alirsiniz
Benimde hiç bir yerimde ağrı sızı yoktu hiçbirşey hissetmiyordum bende kesin yine olmadı herkes birşey hissediyor ben hissetmiyorum diyordum ama bak hamileyim hissetmemek daha iyi benceYa herkesin kasiklarnda batma falan oluyor bende hic oyle bir sey yok gerci herkesin bunyesi farkli tabi ama insan az da olsa bir belirti ariyor yaaaa
Benimde hiç bir yerimde ağrı sızı yoktu hiçbirşey hissetmiyordum bende kesin yine olmadı herkes birşey hissediyor ben hissetmiyorum diyordum ama bak hamileyim hissetmemek daha iyi bence
Onların saatleri çok önemli canım ona göre yumurta toplamani yapacaklar mutlaka bildir.merkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?